Şimdi Ara

Superonline ve World of Warcraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trace sonuçlarında çok fazla latency dönüyor ve şu an oyun gerçek anlamda çok yavaş. Bu tip yavaşlık sorunu yaşayan var mıdır? Daha çok bölgesel mi yoksa genel mi onu anlamak istiyorum.

Teşekkürler.

• Yurt dışı çıkışlarında sorun var.
  • O sorun da zaten hiç bir zaman bitmeyecektir. :) Uydu bağlantısı filan almak gerekiyor sanırım, o tip hizmet veren firma var mıdır acaba? :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopdobi

O sorun da zaten hiç bir zaman bitmeyecektir. :) Uydu bağlantısı filan almak gerekiyor sanırım, o tip hizmet veren firma var mıdır acaba? :=)

Kablo bağlantısı ile en düşük pingi alırsınız. Uydu bağlantısı ile pink daha yüksek olur. (Türksatın vermiş olduğu hizmetten bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın)
  • Tam olarak hangi firma veya firmalar bu hizmeti veriyordur? Superonline'ı kullanmanın artık bir anlamı kalmadı. İptal ettirip yerine anlık interneti düzgün kullanabileceğim bir çözüme geçmek istiyorum. Superonline ile alınabilecek maksimum şey 1000 tane peer üzerinden torrent aracılığıyla 1 mb download yaptırmak, başka birşey veremeyecekler, belli oldu.
  • Şu anda ülkemizdeki en düşük pingli bağlantıları kablo internet firmalarıyla Superonline veriyor. Diğer hizmetlerin ping değerleri yüksek olur. Bir de Metro İnternet var ama pek yaygın değil. Onda da ping değerleri oldukça düşüktü en son gördüğümde.
  • şu an neye geçersen geç düzgün ping alabileceğini sanmıyorum. uzun süredir fiber kullanıyorum ve şu son 1 ay dışında 50-60ms oynadım hep. düzelmesini beklemekten başka çare yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Superonline Türk Telekom'un yurtdışı çıkışlarını kullanır sadece yurtiçinde kendi altyapısı vardır, dolayısıyla Türk Telekom'un çıkışlarında bir problem olduğunda Superonline bundan etkilenir. Superonline'ın ping değerlerinin düşük olduğuna katılmıyorum. 8 mbps'ye kadar adsl ile Superonline (upload hızınız 1 yada 5 olsun farketmez) aynı değerleri alır. Sadece download yapacaksanız Superonline alın çünkü Superonline'nın bir avantajı yok. Sayfa açılma süresi adsl ile aynıdır. Daha başka birşey öğrenmek isterseniz yazabilirim. 6 aydır Fiber kullanıyorum wow pingimin gece 12 ile 4 arası dışında 50 ye düştüğünü hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 2 Aralık 2010; 22:58:02 >
  • eski türk filmleri gibi gururlu bizim internet sağlayıcılarımız. Parasını verip alamıyorsun çünkü alabilceğin kaliteli bir hizmet zaten yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhsltr

Arkadaşlar Superonline Türk Telekom'un yurtdışı çıkışlarını kullanır sadece yurtiçinde kendi altyapısı vardır, dolayısıyla Türk Telekom'un çıkışlarında bir problem olduğunda Superonline bundan etkilenir. Superonline'ın ping değerlerinin düşük olduğuna katılmıyorum. 8 mbps'ye kadar adsl ile Superonline (upload hızınız 1 yada 5 olsun farketmez) aynı değerleri alır. Sadece download yapacaksanız Superonline alın çünkü Superonline'nın bir avantajı yok. Sayfa açılma süresi adsl ile aynıdır. Daha başka birşey öğrenmek isterseniz yazabilirim. 6 aydır Fiber kullanıyorum wow pingimin gece 12 ile 4 arası dışında 50 ye düştüğünü hiç görmedim.

Superonline TTNet altyapısı kullanıyor diyen arkadaşlara şaşırıyorum. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz anlamıyorum. Aşağıda SS var bakabilirsiniz. Bu ekran görüntüsünde bana TTNet adımını gösterin lütfen. Aşağıdaki gibi 10 larca tracert SS'i alıp yolllayabilirim.

• superonline teknik destekteki vatandaşın söylediğine dayanarak evet yurt dışı çıkışları ttnet üzerinden diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Arkadaşlar Superonline Türk Telekom'un yurtdışı çıkışlarını kullanır sadece yurtiçinde kendi altyapısı vardır, dolayısıyla Türk Telekom'un çıkışlarında bir problem olduğunda Superonline bundan etkilenir. Superonline'ın ping değerlerinin düşük olduğuna katılmıyorum. 8 mbps'ye kadar adsl ile Superonline (upload hızınız 1 yada 5 olsun farketmez) aynı değerleri alır. Sadece download yapacaksanız Superonline alın çünkü Superonline'nın bir avantajı yok. Sayfa açılma süresi adsl ile aynıdır. Daha başka birşey öğrenmek isterseniz yazabilirim. 6 aydır Fiber kullanıyorum wow pingimin gece 12 ile 4 arası dışında 50 ye düştüğünü hiç görmedim.

Superonline TTNet altyapısı kullanıyor diyen arkadaşlara şaşırıyorum. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz anlamıyorum. Aşağıda SS var bakabilirsiniz. Bu ekran görüntüsünde bana TTNet adımını gösterin lütfen. Aşağıdaki gibi 10 larca tracert SS'i alıp yolllayabilirim.

Arkadaşım lütfen Blizzard Eu Official Page e trace atmayıp şu adrestekihttp://www.wowwiki.com/EU_English_realms_info serverların ip lerine tracert atıp sonuçlara bakarmısın. Sonra anlarsın çıkışlarda kim kimin altyapısını kullanıyor...

Aerie Peak-Pve

Agamaggan-Pvp

Dunemaul-Pvp

• 4 ay önce süper online'a geçtim o günden beri latencym 800'ün altına inmedi. Adamlarla çok defa konustum ama çözemiyolar sorun oyunda diyip geçiştiriyolar. Sözleşme olmasa 1 dakika durmam ama sözleşme oldugu için tek çözüm wow'u bırakmak :) wow haricinde download ve uploadda hiç sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolrash -- 7 Aralık 2010; 18:45:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Arkadaşım lütfen Blizzard Eu Official Page e trace atmayıp şu adrestekihttp://www.wowwiki.com/EU_English_realms_info serverların ip lerine tracert atıp sonuçlara bakarmısın. Sonra anlarsın çıkışlarda kim kimin altyapısını kullanıyor...

Aerie Peak-Pve

Agamaggan-Pvp

Dunemaul-Pvp

"Superonline kendi altyapısını %100 kullanır, yurtdışında TTNet üzerinden bağlanmaz" şehir efsanesini çürüttünüz tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 8 Aralık 2010; 14:01:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.