Şimdi Ara

Superonline vs Kablonet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell fanboylarını dikkate bile alma şansın varmış bağlantın yapılmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

Vazgeçmediğim son anda iptal ettiğim sayısını unuttum cidden çok fazla

çekile iyi olsaydı iyi deyip herkese taparcasına önerseydik

Forumlarda müşteri hizmetleri gibi konuşup yardım edip şiddetle önerseydik almayanı dövseydik o derece ama maalesef böyle değil

Superonline nın gerçek yüzü bağlantınca ortaya çıkıyor

Benim apartmanımda 30 dan fazla daire komşu var 2022.11 ayında ben abone olmuşum birkaç gün sonra bina toplantısı yaptık bu durumu konuştum anlattım kimse abone olmuyor tekrar bu ayın 8. De bir toplantı daha var soğumadan tekrar konuşacağım bu konuyu yani koca apartmanda benden başka abone olan yok bende gün sayıyorum hatta gerekirse kutuyu oradan kaldırtmaya çalışacağım o derece artık yani bu saatten sonra ağızıyla kul tutsa yaranamaz :)

ulen yıllardır vdsl ile yaşamadığım şeyleri fiber de yaşanıyor kısmen çözüm olarak gittim keenetic Hero aldım bir de vpn ile uğraşıyoruz en basit telegram da canlı sesli sohbet için :)

vpn ile çözüyorum ben kısmen ama evdekiler vpn vs bilmiyor aç kapat vs vs işlerinden bilmezler bu sebepten Router dan 7/24 açık bırakıp evdekilerin internete çıkışını direkt vpn ile yaptırıyorum Router dan seçip

mesela annem her hafta içi akşamları 2-5 saat telegrama girer kadınlar toplanıp dini sohbetler veriyorlar veya dinliyorlar bu nedenle Router vpn vs masrafına girdim

annem bir hafta mağdur olunca haliyle tartıştık sorunun kaynağını anlayana kadar 3-7 gün geçti sohbet verme sırası annemdeydi o zamanlar tam bağlanıyor konuşmaya başlıyor ses kesiliyor giden gelen ses kesik kesik sürekli böyle kapat aç vs sürekli aynı sorunlar bitmedi çözülmedi hatta statik ip bile denedim ama çözüm olmadı tek çözüm vpn idi ve şu an halen daha vpn ile devam ediyoruz

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM ama adressiniz ama isteyen risk almak isteyen buyursun ama sonra dert yakınmasın çok gülerim

https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 5 Ağustos 2023; 2:38:21 >

Kurulum yapıldı mı testleri bekliyoruz

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

yok hocam vazgeçtim. kablonet bağlatıcam. şimdide açık talep var diye kablonet gelemiyor.başvurumu iptal edin diyorum talebinizi aldık diyorlar. yemin ediyorum kafayı yedirtecek bu superonline bana. bende hem ordan talep attım. hemde etik komisyonu (btk) yı cc ye ekleyerek mail attım bakalım ne yapacaklar.

• An itibari ile Superonline ile telegram da canlı sesli sohbet yapmayı bırak uygulamayı açınca bağlanmıyor bile.
    Önceden vpn siz en azından bağlanırdı sohbet mesaj olurdu şimdi artık mesaj yazmak bağlanmak için vpn açmak gerekiyor.

Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet
    VPN
    Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 5 Ağustos 2023; 17:34:20 >

• Olsun ama fiber yaa VDSL'den iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kablonet için dedim zaten

Nasıl yani kablonet zaten başvurunuz var mı diyor.? Kendi altyapisi yok mu bunların superonline altyapısından baglatmaya çalışıyorsanız bir anlamı yok

Durumlar çok komik hocam.

Birisi de habire telegram da sansür diyerek her konunun altına yazıyor, yazık..

Bugün deneme amaçlı telegram'da so fiber wifi ile sesli odaya girdim ss de ekleyelim,

Superonline vs Kablonet Superonline vs Kablonet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 5 Ağustos 2023; 23:46:40 >

• Ben sola başvurdum 24 saat olmadan internet bağlandı

• Yılların kablo internet kullanıcısıyım. 100 Mbit sınırsız 5 mbit upload'lı TV üst paket, 160 TL sanırım aylık, taahhütlü bir kampanya kullanıyordum. Taahhüt Aralıkta bitecek. En büyük sıkıntım şu devirde 5 mbit upload. Binamdaki alt yapı da 100Mbit üzerini kaldırmıyor. Bu nedenle Turkcell süperonline bakayım dedim, gayet iyi fiyata, TV+'lı 500 Mbit/50Mbit bağlantı seçeneği gördüm. Araştırırken de forumda bu konuyu gördüm. Yavaşlatma bağlanamama vs kısıtlılıklar kabul edilebilecek bir şey değil. Kablo internette hiç sıkıntı yaşamamıştım. Eğer gerçekten böyle ise Superonline'ı seçeneklerden direkt çıkaracağım. TV+ özelliği de kablo TV ile benzer mi, bu başlık yeri değil sanırım, onu da ayrıca araştırayım.

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yılların so kullanıcısıyım.
    Birkaç kişi ya sorunlu yâda sorun çözmeyi bilmiyor, troll de olabilirler bilmiyorum.

Dns değişmiyor, torrent de hız yavaş, vpn bağlantı yok yâda yavaş bildirimleri gördüm.

Ben de kendi so fiber bağlantım da testler yaptım aşağı ekliyorum.

Ek, bağlantım 100/20.
    Superonline vs Kablonet Superonline vs Kablonet Superonline vs Kablonet
    Superonline vs Kablonet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 6 Ağustos 2023; 14:9:32 >

• Allahın sevdiği kulu son anda vazgeçmiş :D

• online oyun oynuyormusun mesala cs go ?

• potur kullanıcısına yanıt
    Valo ve Apex legends oynuyorum.
    Valo Ping ekte, Apex 60 civarı Frankfurt.

Superonline vs Kablonet

• Şanşlı kesimden olabilirsiniz. yada oyunculuğunuz zayıf anlayamıyorsunuz. ama burada sorunu olanlara troll vs diyorsunuz. siz sabit duran adama mermi sıktığınız da adamı vurmanız gerekmez mi valo da mesala bunu her el yaşasan her oyunda yaşasan 1 mermi atıp vuracağın adama 3 kere vuruyorsun 4 mermi gidiyor. klişe oldu bizim aramızda bu laf. ilk başta inanmıyorlardı bana arkadaşlarım. artık alayı gördü süperonline interneti kötü hocam sizde sorun yok diye burada sorun yaşayan insanlara troll diyemezsin.

örnek vermek gerekir ise va 32 inç 144 165 hz olan panellerin alayında çok fazla gölgelenme sorunu var. bunu normal bir kullanıcı anlamıyor oo mukemmel diyor. ben 1 gün iade ettim mesala. arkadaşım da sizin gibi laf ediyordu lan büyütme yok bir şey diye başka marka aynı panel monitör aldı 3 ay sonra sattı gölge sorunu yüzünden. bazı insanlar anlamaz bozuk olduğu halde farketmez bile siz o kesim olabilirsiniz. ama ben parasını verdiğim şeyin hatasız çalışmasını isterim.

• ayrıca olay ping değil ben ping sormadım size pingler zaten normal. şöyle düşün araban ile yola çıkıyosun stabil 100 km hız ile saatlerce gidiyorsun konforlu yolcular rahat rahat gidiyosun.

süperonline interneti aynı yolu daha hızlı gidiyorsun ama bir ani fren bi ani hızlanma yolcuların perti çıkıyor. durum aynı bu

hayır hocam kablonet kendi altyapısı var. superonline altyapısıda var ben önce sol e başvurdum ve şimdi vageçtim. kabloneti arayıp talep ettiğimde adresinizde açık başvuru var diyorlar.

• Nf nickli uyeyi dikkate almayin bence. Superonline konularinda millete troller yazip asil trollugu ve fanboylugu kendisi yapiyor.

Beni de bloklamis ki bu kisiyle iletisime dahi gecmemistim. Superonline konusunda yazdigim mesajlarimdan birini okumus herhalde. 😭

Burada sikayet eden abonelerin hepsinin sundugu nedenler dogru ve haklilar. Ben mobil hatta dayanamamistim bu firmanin sansurune, sundugu internet hizi rakip firmaya gore hizli olsa da sitelere baglanirken TT'a kiyasla daha yavas kaliyordu. Sebebinin bir seyleri daha cok suzgecten gecirmesi oldugu asikar.

100Mbps bile alamadigi internet firmasina nerede benim 10Mbps demesi gerektigi yerde millete burada troller diyor.🤦 Testlerde A+ alabilmek icin hizini mi 3-5Mbps dusurtmus galiba. 🤦

Ustteki uye CS:GO soruyor, haliyle Valve sunucularini soruyor. Eklesene sonucu hadi.

146.66.155.1

Simdi buna da her sey Steam/Valve mi diyebilir. 😄

• potur kullanıcısına yanıt
    Etle sütü karıştırmasak keşke.

Öncelikle yazdıklarınıza cevaben; cs betadan evet sene 99-2000 2016ya kadar aralıklı cs oynadım.
    Vurma- his- ping- lag vb teknik durumlarına hakimim.
    Fps oyunlarında sorunun internet mi yoksa kendi ekipmanım mı bunun da çıkarını yapabiliyorum.
    Ayrıca oyunlarda ping ve package loss değerleri takip ediyorum.

Ek olarak GeForce now ile de oyun oynuyorum ve internet kaynaklı farkları daha net görebiliyorum.
    (Örnek olarak Apex Legends 10ping daha aşağısı alınırken, servis kaynaklı ms lik fare gecikmesinin çok net fark edebiliyorum)

Asıl kısma olası trolluk olayına gelirsek;
    Dns değişim yok, vpn çalışmıyor - çalışıyor ama hızı kısıtlı, torrent engelli, sonuncusu ise oynadığım fps oyununda ping sorun olmadığını kendi testlerim ile ortaya koyabiliyorum. Varsa yapılması gereken farklı testler ben açığım.

Ayrıca diyorum ki ben iş ve ev kullanıcısı olarak 20 ye yakın cihaz üzerinde yapıyorum bunları.

Sorun olmadı mı derseniz, 5 yılda en az 20 kayıt ve 5 civarı teknik ekiple yüzyüze işlerimiz oldu.

Benim de işime gelmese, yada sorunum çözülmediginde bugün iptal eder diğer iss iptal bedeli karşılıyor hemen geçerim.

Burada her açılan konu ve başlığa copy.paste şeklinde ping var lag var sansür yazılır ve halen kullanmaya devam ediliyorsa, trolluk düşünülür elbette.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.