Arkadaşlar Superpower 2 ile ilgili bazı sorularım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1-) Ben Türkiyeyim Virtue (fazilet) Partiyi seçtim ülkeyi çok iyi yönettim seçimlerde hep Democratic Left Parti Kazanıyor ama dikkat ettim ben Democratic Left Parti oluyorum * vergiyi %1 e indiriyorum Democratic Left Parti %100 alıyor *vergiyi % 80 nin üstüne çıkarıyorum Democratic Left Parti Kazanamıyor Fakat ben başta Başka parti seçmiştim bunun nedeni nedir ?
2-)Ben Türkçe yama kullanıyorum ama ANLAŞMALAR kısmındaki çeviriler pek de iyi değil bildiğiniz %100 türkçe yama var mı ? yada anlaşmaları tek tek anlatabilirmisiniz ?
3-)Sizce bütçe oranları nasıl olmalı? ve Kaynak vergilerini ben hep % 25 in üstünde tutuyorum bu doğru mu ?
4-)Ticaret(Teknoloji,bölge,para)te Ülke Diplomasisi ve Ticaret yapacağımız ülkenin ekonomisi önemli mi ben neredeyse hiç yapamıyorum bazen öldüm fiyatına alıyorlar ve Savaş Silahları(tank,uçak,gemi) nasıl satılıyor ?
5-)Superpower 3 Çıkacak mı veya Superpower gibi ama görüntü kalitesi yüksek yeni oyunlar varmı ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Lütfen Beni Bu Konuda Aydınlatırmısınız
Superpower 3 gündemde,çıkacak diyorlar.
Diğer sorularımıda yanıtlarmısınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme