Şimdi Ara

Supersport kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben supersport almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru işareti var onları sizinle paylaşmak istiyorum öncelikle 12 yaşından beri motor kullanıyorum şu an 24 yaşıdayım bugüne kadar mobilet,otomatik vitesli 100cc lik bisan ve yamaha ybr125 kullandım şimdi cbr 600rr almayı düşünüyorum boyum 173 cm ve 59 kiloyum kullanabilir miyim sizce son olarakta haftasonları memlekete gelmek için yaklaşık 100 km otobandan haftaiçi okula gitmek için kullanacağım adanada yani şehiriçi bana problem çıkartır mı acaba şimdide teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanırsın.
  • eğitim şart. 530 lira ver honda'nın eğitimine katıl bari.
  • Wısdom80 W kullanıcısına yanıt
    kullanırsın ama biraz sıkıntı yaratır 125 cc ile 600 cc arasında gaz tepkisi biraz farklı ara bir motor bulsan daha iyi bence örnek ktm 390 rc
  • hocam ybr ile cbr 600 ün gaz tepkisi bir olmaz alacaksan da 1-2 hafta gibi bir süre trafiğe kapalı bir alanda çalışman gerek.
  • çok zayıfsın 59kg ile 190kg motoru nasıl kontrol edeceksin. altında kalma riskin çok fazla ve tecrüben yetersiz.
  • Kiloda sıkıntı olmaz bence 55 kiloyla r6 kullanan arkadaşım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 600 lük motor almak bence saçma hem yorar hem çok yakar hem de vergisi çok çalınma riski v.s v.s
    zaten 125 üstü tecrübenizde yok size gelecek en iyi motor r25 internetten incelemelerini izlerseniz sizin de kafanıza yatacağından eminim
    en hızlı giden 250 motordur kendileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.