Şimdi Ara

SuperSpot tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi forumlar.Bayadır superspota başlamak istiyorum ancak malum aileden dolayı hiç gerçekleştiremedim bu isteğimi.Türkiye şartlarında SS kullanmak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama farklı bi durum insan tüm tehlikesini göze alabiliyor yinede.Tatil dönemlerinde 125 lik debriyajsız deneyimim oldu bir süre.superspota geçmek istiyorum.şunu biliyorum debriyajı olmayan motordan direk ss a geçmek pekte uygun kaçmaz ancak ybr125-cbf150 gibi daha çok paketçi tayfanın kullandığı motorlara karşı bir antipatim var nefret ediyorum.Sizlere sorum SS için bana tavsiyede bulunmanız.Fiyatları konusundada herhangibir bilgim yok.ileride hayabusaya geçmek istiyorum bunun için izlemem gereken yol ne olmalı?

• Şu iki motoru öneririm başlangıç olarak çok iyidirler hatta ilerde yükseltme isteğin olmayabile bilir.

http://www.daelimtr.com/?page=urun-detay&id=77
    http://www.sym-tr.com/urun/wolf-sb-250-ni/

250 cc ve altı motorlarda %8 üstünde ise %37 ötv alınıyor. O yüzden 250 cc motor almak çok karlı, 300-400 cc almak ise biraz zarara sokuyor insanı arada vergi uçurumu var. Ayrıca yakıt sarfiyatı ve emniyetli max surat olarak çok ustalaşsanda 250 cc üzeri kullanılmasını yani 160-170 km/s i geçmeyi pek güvenli bulmuyorum. Bu iki markada kaliteli ve ucuzdur, daelim daha şıktır ama bulunduğun şehirde teknik servisi varmı yokmu bak ona göre karar ver.

• Ama şunuda söyleyeyim aynı paraya aynı markaların çok güzel maxi scooter ları var 250lik ben olsaydım görünüş yerine maxiscooter alırdım. SS lerle yarım saat yol gittinmi şehir içinde yorulursun dejriyaj, fren, gaz.... tabi bunun yanında karizması var ama dediğim scooter lara atla Türkiye turu yap yolun keyfini çıkar şehir içinde güvenle ve yorulmadan kullan.
  • Cbr 250 / 600F
  • 100-250cc aralığında ki tek silindirli cılız motorlar nasıl SuperSport olabiliyor? onlardan olsa olsa "spor görünümlü" diye bahsedilebilir...

hatta arkasına; "Büyüyünce tır olucam" yazılabilir
  • Bence yeterli 250 cc, daha fazlasını alıp ne yapacaz şehir içinde saten sürekli dur kalk, şehir içindede 150 yi fazla geçme ölümcül ufak bir dikkat kaybında öldürür adamaı, ayrıca büyük motorlar 9-10 litre yakıyor. Benzin ülkemizde malesef çooook pahalı, hergün abidik gubidik sebeblerden yürüyüş yapıyoruzda bu benzin için neden kimse ayaklanmıyor çok enteresan. Nese ben 250lilik öneririm görünüşüde güzel yakıtı ötv si herşeyi az
  • cbr 250 al ve onu bi 20 30.000 km kullan daha sonra gerçek race alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 21 Nisan 2013; 10:29:45 >
  • arkadaş bu konuda doğru söylemiş arkadaşı dinle cbr iyidir başlangıç için idealdir.«««« İlerdede hayabusaya geçersin supersport olarak (««««bu kısımdan sonrası şaka tabi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supersportlar hata kabul etmezler sen debriyajsız motor yani cup kullanmışsın,supersportlarda debriyajı ayarlıyamazsan en ufak şeyde düşersin yada kafana geçer motor aniden ön kaldırır o yüzden sen önce bir 250cc ye gec cbr250 olabilir al en az 5.000 km yap ondan sonra sana istedigin supersportu alırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.