Şimdi Ara

Süpper Bir Oyun Tavsiyesi İsteruk!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdik süper bir oyun tavsiyesi istiyorum.
    Aynen şu şekil olacak günlerdir arıyorum(25 gün kadar)ama bulamıyorum.
    Benim Kral,Komutan,General ya da bir Er olarak gitgide oyunda yükselebileceğim ben ve adamalarımın yada ben ,askerler ve Kral'ın olduğu meydan savaşlarının olup, kalelerin kuşatıldığı, süper bir oyun arıyorum.Orta çağ olacak tercihen tabi ki.
    Yani Mount&Blade gibi bir oyun olup Mount&Blade'e benzeyip Mount&Blade modlarından biri olmayıp Mount&Blade önerisi yapmayacak ciddi kişilerden öneri bekliyorum.

• Rome Total War?
  • Total War serileri var.

Birde King Arthur çıkacak yakında.

He unutmadan Dynasty Warriors'tada bire bir komutanı yönlendiriyorsun.Oda fena değildir.Son oyunu pc'ye de çıktı yanılmıyorsam.
  • hayır hayır anlamadınız
    mount and blade'e benzeyeek arkadaşlar.
    Rome Strateji oyunu ben birebir tek bir adam olacam ve ordum falan olacak olmadı kralım olacak onun emrinde savaşcam falan
    Dynasty Warrior's süper gibi duruyor onu bi indireyim 6. sını
  • Call Of Duty de olabilir. Orduyla beraber savaşıyosun

Pardon rpg yi görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 20 Kasım 2009; 18:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Call Of Duty de olabilir. Orduyla beraber savaşıyosun

Pardon rpg yi görmemişim

Mount&Blade den başka bir oyun gelmiyor aklıma.

• ya ne adamsınız
    ortaçağ mount and blade çakması dynasty warriors kırması bir oyun isterum ben yok mu ara ara bulamadım çatlıyom valla
    call of duty ha
  • Süper sayılmaz ama benzer Rise & Fall: Civilizations at War diye bir oyun vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Süper sayılmaz ama benzer Rise & Fall: Civilizations at War diye bir oyun vardı.

bugün indirdim onu beğenmedim çünkü hero ile ilerleniyor falan deniliyor incelemede ben öyle birşey bulamadım.Bulmaya çalışamadım iş yerine gitmem gerektiğinden biliyor isen yazsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 20 Kasım 2009; 19:15:15 >
  • Hocam şu oyunlara bir bakabilir misin. Tam olarak senin istediğin gibi oyunlar mı bilemiyorum ama. İstediğin türde oyunlar değilse kusura bakma

Temple of Elemental Evil
    Planescape: Torment
    Baldur's Gate
    Vampire the Masquerade-Bloodline
  • quote:

bugün indirdim onu beğenmedim çünkü hero ile ilerleniyor falan deniliyor incelemede ben öyle birşey bulamadım.Bulmaya çalışamadım iş yerine gitmem gerektiğinden biliyor isen yazsana
    Ben de demosunu oynamıştım zamanında. Pek hatırlamıyorum ama kahramana geçmek için bir tuş vardı. Öğretim görevi falan varsa söyler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ragon -- 20 Kasım 2009; 19:54:31 >
  • arkadaş aradığın oyun rise and fall civilizations at war ,askerleri ayarlıyosun 1000 tane falan olur isterse Q tuşuna bir basınca hop komutan olarak savaştasın okadar adam oluyo ama kasma olmuyor mesela f ye basıyorum bin tane falan adamım arkamdan geliyor süper birşey ,oyunda 4 devlet var pers,yunanlılar,romalılar,mısırlılar.oyun fazla duyulmadığı için fazla kişi bilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 20 Kasım 2009; 21:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

arkadaş aradığın oyun rise and fall civilizations at war ,askerleri ayarlıyosun 1000 tane falan olur isterse Q tuşuna bir basınca hop komutan olarak savaştasın okadar adam oluyo ama kasma olmuyor mesela f ye basıyorum bin tane falan adamım arkamdan geliyor süper birşey ,oyunda 4 devlet var pers,yunanlılar,romalılar,mısırlılar.oyun fazla duyulmadığı için fazla kişi bilmez

aa öğrendiğim iyi oldu çok saol yaw bi denicem bakalım aradığım oyunmuymuş grafikler eski amaneyse
  • Arkadaşın dediğini yazmak için girmiştim. Rise & Fall senin aradığın oyun. Orjinalide yanılmıyorsam ya bedava ya da 3-5 lira gibi birşey. Grafikleri vs. de çok hoş görünüyor.
  • Overlord var ama orada hep efendisin , bir de Minionlar'ı yönetiyorsun..

"..for the Overlord ! "

Yalnız gel de gelir , git de giderler yani çok sadıktırlar..
  • Dark messiah of might and magic
  • oynayınca yorumları bekliyorum soran arkadaştan
  • Rise and fall'u hatırladım.Çok güzel oyundu demosunu oynamıştım vakt-i zamanında.Kesinlikle tavsiye ederim.Direkt savaşın gidişatına etki ediyor senin heroyu yönlendirmen.

Zaten bu oyun haricide oyun yok senin istediğin tarzda.

Ama dynasty Warriorsta fena değildir.

4 ve 5'i ps2'de oynamıştım.Savaşlar falan eğlenceli geçiyor.
  • ps2 de varmı öle oyun varsa sölesene kardeş oynıyım
  • oynadım süper bir oyun kendileri.
    ilk önce leonidas misali yunanları aldım.Tam tamına 200 kişilik ordu yaptım önünede achilles koydum.Karşıya persleri aldım.Zorluk seviyesi 10 üzerinden 3'ü seçtim.tabi ordunun önündeyim q tuşuna basıp achilles moduna geçtim arkada 200 kişi var ya surlarda 141 okçu geri kalanı karışık piyade önümde kimse duramaz derken persler bir geldi 2000 küsür nerdeyse o an bu ne la oldum süper zevkliydi surları yıktılar gedikden girdiler surlara çıkıp bir güzel okçuları yalayıp yuttular amma unuttukları birşey vardı achilles'di girdim aralarına 200 kişiyi aldım rahat tabi o kalabalık içinde bayıldı achilles daha fazla dayanamadı.Ama dedim bu nasıl yunanistan nerde phalanxlar ne bu hepsi köylü tipli askerlerin persler bile daha süper zırhlar içinde derken oyunun sonuna doğru geliştirmeleri çözdüm savaş esnasında tabi.Süper güzel zırhlarımız oldu ve defeated oldum.Sonra roma'yı seçtim kök söktürdüm yunanasitan'a

özet:Oyun süper.Oynamayan üzülür o kadar orduyla beraber general olarak savaşıyorsun.İstersen orduyu heroyu middle earth'deki gibi yönetiyosun.Ve oyun sadece sizi savaşa odaklıyor zaten odun ve altın var herkese tavsiye ederim Rise and Fall:Civilations At War

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.