Şimdi Ara

SüPPerR BİR FIKrA +16 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam avlanmaya çıkar . Bir bakar ki bir ayı karşısında . Çeker tüfeğini ateşler ama tüfek tutukluk yapar . Ne yapsın , kaçmaya başlar . Ayı da peşinde . Ayı yakalar bunu , bir güzel becerir . Avcı hırs yapar bunu , öldürecektir illa ki bu ayıyı . Bir müddet sonra bir daha görür ayıyı , çeker tüfeği , basar tetiğe ... Yine tutukluk yapar tüfek , bizim ki kaçar , ayı peşinde , yakalar ayı bunu bir daha becerir . Avci iyice hırslanmıştır , illa ki vuracaktır ayıyı . Takılır peşine , görür , çeker tüfeği , basar tetiğe ... Yine tutukluk yapar , ayı bunu bir daha yakalar , bir daha becerir.. Bu olaylar tekrarlanır gün boyunca...
    Artık avcının dayanacak gücü kalmamıştır, hayat meselesi olmustur bu, son bir defa daha bakar , ayı karşısında çeker tüfeği, basar tetiğe ve yine tutukluk yapar... Ayı yakalar avcıyı ve der ki :
    - Ya kardeşim avcı mısın ib ne misin ?

daha önce verilmedi galiba yada ben görmedim hoşuma gitti paylaşıyım dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaTLesSHer0 -- 25 Mayıs 2008; 23:06:27 >

• SÜPER KELİMESİ BU FIKRAYA FAZLA GELİR.
  • harika final
  • İyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.