Ilk yazdigin mesajdan sanki sadece supplement alarak kilo almak istedigini anlayan arkadaslar var. Ki ben de oyle anladim. Istediginizi yapabilirsiniz, sadece beslenmeyi halletmeden spora baslayip ama sonuc alamayan arkadaslar genellikle supplementlere yoneliyorlar. Bilincli aliniyorsa sorun yok. Belli bir tecrubeden sonra cogu eleniyor zaten.
Diyet yapmak sadece tavuk yemek anlamina gelmiyor tabi. Tavuk doner olur, et doner olur, hünkar begendi, mmm, on numara, turk mutfagi her turu kas yapmaya uygundur
Sadece supplementle olmaz tabi bu seferki yazına katılıyorum, ben yeni başlayıp beslenmeyi bilmeden bunları kullananlar için yazmadım kendim için söylemiştim ben dikkat ederim böyle bir kür uygularken yediklerime. Tavuğu sadece mesajı uzatmamak için yazdım, her türlü kaliteli karbonhidrat, yağ, vitamin, mineral + bol sıvı tüketimi olmalı. Kaçınmamız gereken yiyecekler olmalı mesela bakkal market ürünlerini bir kere es geçiceksiniz cips, kola, şeker, çikolata, bisküvi gibi şimdi gidipte markette lif, yulaf, süt, yoğurtta satılıyor demeyin onlar serbest abur cubur diyelim :D beslenme şart zaten ama destekleyici ürünlerde bence şart yapmak istediğiniz vücuda bağlı tabi kendim için konuşuyorum, bazılarında şu var yemek ye çalış ilaç alırsan söner sarkar ölürsün böyle dikkat edersen bir şey olmaz millete anlatmak istediğim bu cidden bu vücudu yapacaksan ----besleneceksin(yiyeceklerin veya yemiyeceklerin olacak) + supplementle destekliceksin + düzenli yapacaksın sporu--- kural basit ama düzenli yapma işi zor bunu yapabilen herkes birşeyler elde eder şunuda gördüm birazda vücut tipiniz önemli bazıları 6 ayda güzel birşeyler ortaya çıkarırken bazıları 1 yılda zor yapar o da sizin şansınız. Genç arkadaşlar için diyorum lise üniversite zamanı bol bol yüzün omuzlarınız genişlesin ileride vücut yapayım derseniz ekmeğini çok yersiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme