Şimdi Ara

Supplementler geldi + Spor Günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ağırlık merkezini uzaklaştırarak ağırlığı arttırıyorum hocam ( calisthenic )

Mesela şınavı omuzları çok açıp çekersen az zorlanırsın , askeri şınav çekersen biraz zorlanırsın , zıplamalı şınav çekersen dahada zorlanırsın , elmas şınav çekersen daha daha zorlanırsın , decline şınav çekersen çok daha zorlanırsın..... Bu böyle gidiyor aynısı mekik içinde geçerli plank içinde geçerli

Normal mekik çekersen pek zorlanmazsın , mekiği ağır çekimde çekersen biraz zorlanırsın , mekik çekerken göbeğine ağırlık koyarsan dahada zorlanırsın falan fistan

Ben vücut ağırlığımla bir yerlere gelmeye çalışıyorum ama tabii bilek çalışırken ağırlık kaldırıyorum yukarıda fotoğraf atmıştım bir tane damacanaya havlu geçirip bileğimle kaldırıyorum bileklerimin damarları tam gözükmüyor ama bilek güreşinde çoğu benim kadar spor yapmış kişiyi yenebileceğimi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt
    Kilo vermek için sirke falan deniyorum eğer olmazsa trendyoldan bromelain alacağım yada şu detox sularından

Şu fotoğraflarını attığım sporları yapıpta yakılamayacak yağ yok çünkü , bunlar yapıldığı halde hala yakılamıyorsa sorun başka bir şeydedir ya ödem yada metabolizma ki spor yapan kişilerin metabolizması hızlı olur ve bende dün başlamadım

• Kalori açığı bırakıp yağ yakman lazım. Ağırsağlam veya herhangi bir siteye girip yağ oranını ölçtün mü hocam? 172 boy 73-75 kilo arası gidip geliyorum ben de. Yağ oranım şu an %18. Supplementler geldi + Spor Günlüğü Sene başından bu yana bir çift dambıl ve direnç bandı ile evde takılıyorum ben de. Full body çalışıyorum, 2 güne bir yapıyorum. Şimdi uygulamadan baktım toplam 82 kere yapmışım başladığım zamandan bu yana. Ortalama 40-50 dk sürüyor spor. Başlangıçta fotoğraf çekmiştim, cm bazında ölçü almamıştım. Yağ oranımı da geçenlerde ölçtüm. Fotoğraflarda fark görüyorum ama dediğim gibi keşke yağ oranıma kol ölçüsüne vs baksaydım, en azından somut olarak gelişim var mı onu görebilirdim. Öğrenci olduğum zamanlarda salona gider her şeye dikkat etmeye çalışırdım ama 1-2 ay sonra sıkılırdım. Şimdi yediğime içtiğime o kadar da dikkat etmiyorum, yani şu kadar protein almam lazım falan diye kasmıyorum. Kendimi çok sıkmıyorum yani. Evde ne pişerse onu yiyorum, ekmeği kestim, yağlı yemeyi azalttım, abur cuburu kestim. Dambıllar yetersiz geldiği için 75-85 kiloluk set dambıl alacağım şu içi kum/beton dolu olanlardan. İçinde z bar halter barı falan da var. İş görür. Supplementler geldi + Spor Günlüğü 

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Ben kendi vücut ağırlığımla calisthenic yapıyorum ağırlık olarak da bileğimle 20 kiloluk damacana falan kaldırıyorum toplam 40 ar kere her bilek , bir keresinde spor salonu üyeliği yaptıracaktım aylık 2250 dediler gitmedim bende

• 29 Ağustos 2024 ( 6. Gün )

Spor öncesi 3 gr beta alanin 210 mg kafein spor sonrası kahvaltılık sosla yarım ekmek yedim bide yemekte 5 gr kreatin aldım spordan sonra ellerim fena titrediği için her fotoğraf çekme denememde fotoğraf bulanık çıktı bende yemek yedikten sonra çektim , fotoğrafı çektiğim benle kendi gözümde aynaya baktığım benle fark var telefon kalitesi mi ayna mı bir yerden gelen ışık mı bilemiyorum

Zıplamalı şınavları normal olarak çektim yamuk şınavları normal olarak çektim ilk decline şınavı decline olarak çektim sonraki decline şınavı normal şınav olarak çektim ayağa dokunmalıda ilkini ayağa dokunmalı olarak diğerini normal olarak çektim , art arda dinlenmeden hep bilek egzersizi kol egzersizi yaptığım için kollar ya toparlayamamış demek ki sonlara doğru düştüm yaptım düştüm yaptım dinlendim yaptım kollarım felç oldu yarın dinlenme günü veririm kendime yada bacak sporu yaparım Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• Kıyafetle böyle gözüküyor ayriyetende not olarak eğer hali hazırda kaşınan bir bölgeniz varsa beta alanin içtikten sonra daha fazla kaşınır Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 31 ağustos 2024 ( 7. Gün )

40 dakika boyunca 10 kg lik ve 20 kg lik su şişelerini dambıl gibi kaldır bırak yaptım şuan kollarını sıksamda hacim çok az büyüyor o kadar kasılmışlar , yeşil mercimek ile yarım ekmek yedim yemekten 20 dakika sonra 3 gr beta alanin aldım 15 dakika sonrada spora başladım şimdi yine yeşil mercimek yiyeceğim ayriyetende 5 gr kreatin alacağım Supplementler geldi + Spor Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 31 Ağustos 2024; 16:53:58 >

• Geç oldu ama ZMA kutusunun arkasında magnezyum formuna baktım magnezyum sitrat yazıyordu oksit değil yani

• Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 1 Eylül 2024 ( 8. Gün )

40 dakika boyunca omuz ve kol çalıştım 20 kg lik damacana ile 10 kg lik su şişesini havluyu tutma yerlerinden geçirerek birleştirdim ve dirseğimi koltuğun kolluk yerine koyarak tek kol 30 kg kaldırdım bide havluyu uzunlamasına tutma yerine geçirdim iki yanından tutup şişeyide sırtıma alıp iki yandan sırtımdan yukarı çektim spor öncesi 5 gr kreatin 3 gr beta alanin 1 gr L - Arjinin alındı Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Fotoğrafın karanlık olma sebebi koridorda gece lambası takılı mor ışık veriyor mor ışıkta kamerayı bulanıklaştırıyor ondan böyle çektim

• 2 Eylül 2024 ( 9. Gün )

Spordan önce 3 gr beta alanin aldım şimdi yeşil mercimek yiyeceğim

Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• Su şişesi ve havlu kullanılarak yapılan güzel bir hareket buldum , havluyu serbest bırakıyorsun sonra düzlem olacak şekilde yana doğru açıyorsun sırtı çok güzel çalıştırdı Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 3 Eylül 2024 ( 10. Gün )

Aynı supplementler ve kol sporu yaptım

4 Eylül 2024 ( 11. Gün )

Aynı supplementler karın sporu yaptım

5 Eylül 2024 dinlendim

• 6 Eylül 2024 ( 12. Gün )

4 gram beta alanin spordan 20 dk önce alındı , 1 gr arjinin spordan 45 dk önce alındı , 60 90 dakika arası bununla kol sporu yaptım dinlendim yaptım bilek omuz biceps bide triceps ön kol çalıştım kolda derman kalmadı Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü telefonun kamerasının azizliği , keşke aynada gözümde gördüğüm şekilde yansısa kameraya

• Yukarıdaki fotoğraflar spor bitiminden 15 dk sonra atıldı şuanda 5 gr creatine ve 1 hap arjinin alacağım Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 7 Eylül 2024 ( 13. Gün )

5 gram beta alanin aldım vücut tolerans geliştirdiği için 3 gr lik doz karıncalandırmıyor spor öncesi kreatin aldım spor sonrasıda bir arjinin hapı aldım 1.5 saat boyunca ağırlık kaldırdım kollarım omuzlarım yine pert oldu şuan kasları sıkmaya bile gücüm olmadığı için fotoğraf çekemiyorum birazdan atarım belki

• Hocam böbrekleri etkiliyor diyorlar bunları bol su ile mi tüketiyorsunuz

• nedengerekli kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman kullanınca etkiliyor 12 eylülden sonra 1 hafta kullanmayacağım bide ne zaman tuvalete gitsem idrarım şeffaf akıyor yani yeterince su içiyorum

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Ne olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.