Şimdi Ara

Support'a başlamak için hero tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Janna morgana blitz ile cok kolay alisirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden janna ile baslama. Janna bir sonraki seviye. Aynı thresh gibi mekanik lazım.

• janna ve blitzcrank oynıyabılırsın özellikle janna öneririm bir tek hortumlarda zorlanırsın geri kalanı basit bir şampiyon
  • Skillshot iyiyse blitz-morgana değilse sona

• Herkese cevapları için teşekkür ederim.Uzun yazanlara çok çok teşekkür ederim.
  • Defansif mi oynuyorsun ofansif mi ? Defansif ise: Janna ve Braum ile basla bence. Ofansif ise: Thresh, Karma vb olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymusti06

Herkese cevapları için teşekkür ederim.Uzun yazanlara çok çok teşekkür ederim.

Önemli değil dostum sorun olursa pm atabilirsin

TR serverinin supportlara ihtiyacı var

• soraka
  • Soraka taric baslangic icin en ideal sampiyonlar.Destek mantigini kavradiktan sonra takiminiza gore destek alacaksin.Takiminda tank yoksa leona braum cc lazimsa nami morgana alacaksin.Mesela vayne yanina thresh gitmez nami sona taric janna gider.Thresh farkli bir kategoride bana kalirsa.Threshi tamamen ogrenirsen tasiyamayacagin mac yok.

• Ben Janna ve Soraka'yla baslamistim. Sana onerimde oyle yapman, defansif supportlarla once wardlama adc koruma tarzi seylere alis, sonra ofansif supportlara gecis yap.

• Braum ve Leona ikisi çok güzel tanky herolar leona biraz daha agresif braum yerine göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle braum
  • Thresh-Morgana-Muzlu karı

• Blitz ve leona başlangıç için iyidir

• Janna-lulu
  • Taric

• Janna'ya kolay diyen var mı cidden.
    Ben supportu Sona ile sevdim. Al Sonayı oyun başında iki q ile adcye tek at. Kolay kaçabiliyor, ultisi hayatta kurtarıyor tf de başlatabiliyor.

• taric ile basayabilirsin laki metada yok seni ne kadar bozar bilmiyorm ama taric lanede safe picktir .
  • her support herosuyle 5 oyun at sonunda braumdan baska sup oynamam dersın
  • Biraz oyun tarzınla alakalı mesela ben agresif oynarım o yüzden braum leona çok nadir secerim takımda tank eksigi varsa alirim daha çok nami thresh lulu zilean karma gibi herolar secerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.