Şimdi Ara

Support hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 07/22/2013 tarihinde yani 4 gün önce Zac ' i aldım. ve bugün indirime girdi dün gece supporta mesaj attım ne zaman cevap gelir ? bir de hangi konuyu seçmem gerekiyordu mesajımda ? mesajım şöyleydi " 07/22/2013 Tarihinde Zac adlı şampiyonu satın aldım.İndirime giricekmiş rp farkını alabilirmiyim. "

• Merhaba
    1 haftaya gelir RP geri.
    Store refunds veya mağaza içeriği tarzı ne varsa onu seçecektin. O çok önemli değil zaten.
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde birşey alacağım zaman cuma ve salı günlerini beklerim ayrıca riot öyle durumları sadece yeni şampion gelince 6300 aldığın champ 4800 inerse alabiliyorsun beklemediğin için riot geri vermez rp'yi 4 gün geçmiş ben 1 gün geçtiği halde yolladım yok öyle bişey demedikleri kaldı 4 gün nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

ben genelde birşey alacağım zaman cuma ve salı günlerini beklerim ayrıca riot öyle durumları sadece yeni şampion gelince 6300 aldığın champ 4800 inerse alabiliyorsun beklemediğin için riot geri vermez rp'yi 4 gün geçmiş ben 1 gün geçtiği halde yolladım yok öyle bişey demedikleri kaldı 4 gün nedir

1 hafta geçip alanlar tanıyorum 4 gün ne ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydestiny

quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

ben genelde birşey alacağım zaman cuma ve salı günlerini beklerim ayrıca riot öyle durumları sadece yeni şampion gelince 6300 aldığın champ 4800 inerse alabiliyorsun beklemediğin için riot geri vermez rp'yi 4 gün geçmiş ben 1 gün geçtiği halde yolladım yok öyle bişey demedikleri kaldı 4 gün nedir

1 hafta geçip alanlar tanıyorum 4 gün ne ki

bazen istisnalar yapılıyordur belki normalde alınmaz riot kendiside söyledi IP bile alamadık Rp konusu bu ayrıca dediğin şey refund'a giriyor geri alınması olur farkı ödemezler neden ödesinlerki durduk yere rp vermezler ancak geri alabilirler oda refunda giriyor sen yine şansını dene

• hayırlısı bakalım
  • daha önce böyle birşey yaşadım 1 hafta sonra rp farkını verdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.