Şimdi Ara

Support Nidale antipatisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nidale supp olur güzel olur da bence amacı oyunu hemen bitirmek olmalı... Karşı adc yi farmlatmamak, güçsüz kalmasını sağlamak. Ve bizim adc nin erkenden oyunu bitirmesi gibi.
  • Nidale, voli gibi champları sup olarak seçenler, genelde sup oynamayı sevmeyip zorunluluktan sup oynayanlar oluyor
    Maini support olan bir oyuncunun en son tercihlerinden biri olur nid
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Nidale, voli gibi champları sup olarak seçenler, genelde sup oynamayı sevmeyip zorunluluktan sup oynayanlar oluyor
    Maini support olan bir oyuncunun en son tercihlerinden biri olur nid

+1907
  • nidaleyi bugün oynadım zevkliymiş insan kılığında çok oynamıyacan youtube dan izlediğim maçlarda hep panter kılığında çok oynuyorlar mızrağı çok kullanmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

nidaleyi bugün oynadım zevkliymiş insan kılığında çok oynamıyacan youtube dan izlediğim maçlarda hep panter kılığında çok oynuyorlar mızrağı çok kullanmıyorlar.

nidalenin tek işlevi o mızrak zaten kaplan olup adamlara mı atlıyacaksın ?
  • Sup nidalee'n amaci karsi adcye q calisarak onu out farmed yapmaktir.Gang yememek icin wardlari guzel bir yere atarsan sorun yasamazsin.Ki trap skiline yakalanan bi adcye lichbane varken vurmak gibisi yok...Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin mid'in yardimi olmadan.Oyun uzadiginda is yapmaz diyenler cikabiliyor ama bence cokta is yapiyor ulti formunda q ile adc veya apc tekleyebilirsin.
    Tam sup oynamak isteyen olursada shurelya r.bulwark roa iyi gidiyor bilginize.Su ana kadar bot lane nidalee aldigim oyunlari vermedim arkadasla birazda takima bakiyor is.Ama mid nidalee in yerini hic birsey tutmaz tutamaz.Daha gecen ranked da midde bizde diana karsida gold nidalee vardi ezdi gecti resmen.Yani demek istedigim sup giderken bile cok rahat kill alan bi champ.Bana gore oyunun en zevkli champlarindan biri.Tamam bi stun, slience falan yok ama hybird giderken yari sup (runic ve shurelya hadi olmadi bir de solari) yari tank apc itemleri (rylai, roa gibi) kasmasi bile yetiyor.Simdi baya laf sokmaya calisan cikicak onlari bekliyorum

Edit:Ayrica nidalee de ilk 3 levelde tum skiller acik iken yaninda ki takim arkadaslarina belli bir saniye araliginda minion kesmis gibi exp kazandirip durur bilmeyenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 5 Nisan 2013; 4:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Sup nidalee'n amaci karsi adcye q calisarak onu out farmed yapmaktir.Gang yememek icin wardlari guzel bir yere atarsan sorun yasamazsin.Ki trap skiline yakalanan bi adcye lichbane varken vurmak gibisi yok...Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin mid'in yardimi olmadan.Oyun uzadiginda is yapmaz diyenler cikabiliyor ama bence cokta is yapiyor ulti formunda q ile adc veya apc tekleyebilirsin.
    Tam sup oynamak isteyen olursada shurelya r.bulwark roa iyi gidiyor bilginize.Su ana kadar bot lane nidalee aldigim oyunlari vermedim arkadasla birazda takima bakiyor is.Ama mid nidalee in yerini hic birsey tutmaz tutamaz.Daha gecen ranked da midde bizde diana karsida gold nidalee vardi ezdi gecti resmen.Yani demek istedigim sup giderken bile cok rahat kill alan bi champ.Bana gore oyunun en zevkli champlarindan biri.Tamam bi stun, slience falan yok ama hybird giderken yari sup (runic ve shurelya hadi olmadi bir de solari) yari tank apc itemleri (rylai, roa gibi) kasmasi bile yetiyor.Simdi baya laf sokmaya calisan cikicak onlari bekliyorum

Edit:Ayrica nidalee de ilk 3 levelde tum skiller acik iken yaninda ki takim arkadaslarina belli bir saniye araliginda minion kesmis gibi exp kazandirip durur bilmeyenlere duyurulur

Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin

bundan sonrasını okumadım. her türlü diyo bi de adam. bence mal değilsen nidalee ye hiçbir türlü kaybetmezsin. minyonların arkasında dur çimeni wardla yeter. hadi onu geçtim soraka al yeter. adam isterse mızrağa kafa atsın, healle dur.

şimdi geçenlerde tyresse ile lethilion deniyordu bunu. tyresse yeni bi şey buldum, support nidalee aslında süper falan gibi düşüncelere girmiş belli ki. ilk oyunda nidalee o kadar çok mızrakla kill aldı ki ap çıkmaya başladı. sonra oyunu taşıdı. adc nin 3-2 civarı bi skoru varken nidalee'nin 10-0 gibi bir skoru vardı. o 2 death in sebebi de ganklerde nidalee nin adc yi koruyamamış olmasıydı. adc caitti bu arada, en azından biraz olsun kendi başının çaresine bakıyordu. ikinci oyunda varus nidalee seçtiler. bu sefer o mızraklar tutmadı, gankleri iyice yediler, adc yalan oldu, çünkü kendini de koruyamıyordu. falan filan yani. anlayacağın nidalee nin support olarak adc ye bir gram faydası olmadığını buradan anlayabilirsin. tyresse oynamayı bilmiyordu da diyemeyeceğine göre bu konu açık ve nettir. support nidalee falan olmaz. en basit örnek üstüne doğru koşan bi udyr ı, adc ye atlayan bi jax'ı, adc ye uçan bi akaliyi mızrak atarak mı durduracaksın?

neyse çok konuştum. daha da konuşabilirim ama gerek yok. nidalee'den, zilean'dan, kayle'den support falan olmaz der ve çeker giderim.

• aynen katılıyorum söylenenlere.support oynamayı istemeyen zorunluluktan support oynayanların tercih edeceği bi champ.yok karşı adc yi rahatsız etmek denmiş ya bizim adc ne olacak ilk gankten zar zor çıkar ikincide mefta olur.o mızraklar tutmadığı anda bot lane darmadağın olur.
  • ben draven iken hosuma gidiyor olmasi ultime zemin hazirliyor

• Lux daha iyi nidalee'den en azindan kalkan, snare var

• Sup Nidalee oynadığımda rakip adc hep outfarm kalıyor. Kuleleri de çok erken alıyoruz. Ancak late game'de Nidalee'nin sup özelliği kayboluyor. Adc'yi korumak için heal basmaktan başka bir şeyi yok. Çok kill çaldığı da doğrudur. Q'nun ne kadar hasar vereceğini tahmin edemiyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanga71

adc oynadığım zamanlarda en sevmediğim şey supportumun nidale olması.Sebepleri kısaca:
    -W ile alan wardladığı düşüncesi ile ward almaması
    -soraka,ali,sona ile kıyaslayınca healinin yetersiz kalması
    -pasif ya da aktif bir bonusu yok
    -Nidale oyuncuları genel itibari ile ap'den ödün vermemek adına olmazsa olmaz support itemleri almıyorlar(süheyla,aegis ve frozen heart da olabilir.)
    -kill çalmayan bir nidale hatırlamıyorum.
    -En önemlisi hiç cc skili olmayışı,gank yediğimiz anda yapabildiği tek şey kaçmak.Karşıda leona,ali,taric,sona gibi cc bir support varsa adc'nin kurtulma ihitimali çok düşük
    tüm bu eksiler beni kule altı oynamaya itiyor ve sonuç ister istemez kötü farm.

Lütfen bu eksileri göz önünde bulundurup support tercihi yaparken yalnızca kendimizi değil adc yi düşünelim.Oyunu taşıyacak olan support değil adc'dir.

LEONA CANDIR.

• Ben de cok kullanisli bulmuyorum.Bide masteries leri ap yapan nidalee ler var.Abi tamam cs calmiyon tamam da azcik gold exp nerden kasacan? Sonra gankla tek yiyince omg noob adc

• Support nidalee gereksizin önde gideni.Yanıma en son gelmesini istediğim supportlardan birisi.Early de idare etsede sonradan useless oluyor.Ne ad carry'i koruyabiliyor ne takımına yardı m edebiliyor.
  • Zyra FOREVER
  • mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkow651

mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

Tresh ve blitz dene support neymis ogren

• Alistar,Leona OP Ama Nidalee gibi hem heal hem As buff i yok bunlarin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

karşımda oynayanları gördüm. Bolca poke yiyince hepsi fb vermekten başka işe yaranmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkow651 -- 4 Nisan 2013; 10:04:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

karşımda oynayanları gördüm. Bolca poke yiyince hepsi fb vermekten başka işe yaranmıyorlar.

Peki maininmis ne desem bos...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.