Şimdi Ara

Support Nidale antipatisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar takımıma gelen en özürlü adam Nidalee oynuyordu. Adam 6/15 gibi bir skorla bitirdi. 6 kill tamamen ks, üstüne bir de mavi ve kırmızılarımıza da ks atıyordu. Tabiki 0 ward ile oynadık. İşin en acı yanı ben support alacaktım adam bırakmadı Biraz da biz ağlayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bot lane'de nidalee sevmiyorum. Karşıda olursa mutlaka yeniliyor mesela. Her şey cc değildir diyen arkadaşlara da söylemiş olayım. Nidalee gank'ten kurtarabilecek bir karakter değil mesela. Heal atar... Bi de mızrak sallasın diyelim. O gank gene de başarılı olur. Zaten çoğu ward almaz tuzaklar var diye.

Ben asıl support al denince Lux alanlardan nefret ediyorum. Her türlü lane'i domine ediyorlar. Sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanga71

adc oynadığım zamanlarda en sevmediğim şey supportumun nidale olması.Sebepleri kısaca:
    -W ile alan wardladığı düşüncesi ile ward almaması
    -soraka,ali,sona ile kıyaslayınca healinin yetersiz kalması
    -pasif ya da aktif bir bonusu yok
    -Nidale oyuncuları genel itibari ile ap'den ödün vermemek adına olmazsa olmaz support itemleri almıyorlar(süheyla,aegis ve frozen heart da olabilir.)
    -kill çalmayan bir nidale hatırlamıyorum.
    -En önemlisi hiç cc skili olmayışı,gank yediğimiz anda yapabildiği tek şey kaçmak.Karşıda leona,ali,taric,sona gibi cc bir support varsa adc'nin kurtulma ihitimali çok düşük
    tüm bu eksiler beni kule altı oynamaya itiyor ve sonuç ister istemez kötü farm.

Lütfen bu eksileri göz önünde bulundurup support tercihi yaparken yalnızca kendimizi değil adc yi düşünelim.Oyunu taşıyacak olan support değil adc'dir.

Healinin yetersiz kalması mı ? oyun sonu 500+ heal atıyor çok seri bir şekilde üstüne bir de saldırı hızı veriyor o şekil, tuzak adamın zırhını gayet iyi düşürüyor ve ganga gelecek adamı direk geri gönderiyor zaten gayet kullanışlı ve çok da faydalıdır nidaleeciğim. Bu arada adc oynayan oyuncuların acaba egoları çok mu yüksek başrolde kendileri olup takımın gerisini kendisine hizmet ettirmeye çalışıyorlar. Support günah keçisidir bir de nidalee olunca cehenneme yolluyorlar...

• Kill çalmasına çalıyorda bu konuda sonayı geçemez . İstemesemde çalıyorum sona oynarken o q skilinin 2 rakibe değilde tek rakibe gidip kill çaldıktan sonra çok küfür yiyorum.
  • nidalee'nin yeri middir abicim support falan oynayıp yanınızdaki adamı kanser etmenize gerek yok.
    ha başka yerde oynicam diyorsanız da ad solo top nidalee oynayın ama support oynamayın
  • silver üstü değilsen değilsen oynanabilir wardını alır tanky supp itemlerini denk gidersen çok kötü olmayacağını düşünüyorum leona alistar gibi supplar varken saçma belki ama yine de çok yüklenmeyin aslanıma :D ayrıca tfde 500 ap kasmazsan çok kötü olacağını sanmam cougar modu özellikle q ad seviyene çok bağlı kalmadan yüksek bir damage vuruyor exhaust ve ignite gibi bir seçeneğe de gidebilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkow651

quote:

Orijinalden alıntı: Doom Stroke

quote:

Orijinalden alıntı: cenkow651

mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

hocam o heal armor ve m.r veriyor. ayrıca silence ile adc yi yakalarsanız kaçamazda. soraka çok etkili bi support bence

eğer premade isen nidalee çok etkin. Düşman adc ye farm yaptırmazsınız. Bu supp olayı kişiden kişiye değişir bence. Ben supp nida ile pek oyun kaybetmedim açıkçası

Gank gelince ne yapıyorsun peki? r basıp rakibi korkutuyor musun yoksa? :O

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

aynen katılıyorum. Yapabildiği sadece mızrak sallamak oluyor. Latede takıma katkısı zaten sıfır diğer supportlara göre.

Late te mizrqk adc nin yari canini yer nasil etkisiz

• hayret ben hep supp nıda yaparım ve cok oyunuda kazanmısımdır adcımde hep tebrik eder
  • Kesinlikle haklısın supportta çok useless kalıyo nidalee bence.

• Poke filan iyi, hoş da engega yediğinizde yapabileceği en iyi şey, rakibe 300 gold vermemek için kaçmak. Mızrağa kafa atılan elolarda güzel olabilir. Ama sırf bot lanede oynadığınız için kendinizi sup sanmayın. İlk item rabadon bitirerek sup olunmaz. Direk ap carry kasmış olursunuz.

• Supp Nida useless
    Ap Nida useless
  • Oyunu taşıyan sup'dır. Sup olmazsa adc tek başına iş yapamaz.

• Hadi küçük bir hesaplama yapalım, nidalee'nin etkili bir şekilde oyunda kalabilmesi için en azından Archangel's Staff, Sorcerer's Shoes, Void Staff alması lazım
    + olarak da supportluk görevini bir nevi yerine getirmek için sightstone da almış olsun.

Mid oynarken
    Yani oyundan düşmemek için gereken gold miktarı 2700+1100+2295+(Sightstone da alırsanız)+950=6095+950=7045 Gold.Mid oynarken pek iyi oynamamasına rağmen alacağı farmlar ile 30dkda en azından bu itemları tamamlamış olur.(6095 gold).

Support oynarken
    Her champion pasif olarak 10 saniyede 16 gold kazanıyor.
    30 dkda basede bile beklesene kazanacağı toplam gold 2880 oluyor.Geriye 4165 gold kalıyor. Farm almadığınıza göre, killeri de mümkünse adcye bırakacağınız ve karşı takımın da vereceği gold miktarının azalmadığını düşündüğümüzde toplamda 27 assist veya 14 kill civarında bir skor elde etmeniz gerekiyor.

Sonuç olarak oynamayın support nidalee falan, eğlence için arada girebilirsiniz normal oyunlarda arkaşlarınızla oynarken vs ama rankedda oynamak 1-0 geride başlatır sizi.

• aslına bakarsanız sırf bu konu için üye olmuş bulunmaktayım insanların bu antipatisini anlamadığım için hem oyun içinde hemde bu gibi forumlarda ben sup olarak nidaleyi çok kullanmışımdır ranked da dahil genelde insanların tepkisini çekersiniz ilk başta dahi seçerken ben hiç bu zamana kadar nidale aldığımda iyi bir şeyler söyleyenini duymadım ama şöyle bir gerçekte var ki oyunların sonunda genelde tebrik edilen taraf yine ben oluyorum nidale support useless değildir support olarak oynayabilen size denk gelmemiştir hele ki birde premade olarak girerseniz yanında oynamaya alıştığınız birisinin (ranked dahil) tadından yenmez
  • Hiç sevmiyorum kill calar farm yaptirmaz minyonlarin canlarini azaltiyorum diye lane ittirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su sup nidaleeyi ovenlere lol bolumunu yasaklasa bir mod gelip ne guzel olur. Yil olmus 2014 arkadas hala sup nidalee useless diyor adamlar valla cok ilginc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • support nidale çöpdür. aksi düşünülemez bile.
  • alistarın verdiği heal 60 lan yuh, nidalee en azından oyun sonunda teq atıyor qnq

Ben nidaleye komple karşıyım hiç bir yerde oynanmamalı.Sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Hadi küçük bir hesaplama yapalım, nidalee'nin etkili bir şekilde oyunda kalabilmesi için en azından Archangel's Staff, Sorcerer's Shoes, Void Staff alması lazım
    + olarak da supportluk görevini bir nevi yerine getirmek için sightstone da almış olsun.

Mid oynarken
    Yani oyundan düşmemek için gereken gold miktarı 2700+1100+2295+(Sightstone da alırsanız)+950=6095+950=7045 Gold.Mid oynarken pek iyi oynamamasına rağmen alacağı farmlar ile 30dkda en azından bu itemları tamamlamış olur.(6095 gold).

Support oynarken
    Her champion pasif olarak 10 saniyede 16 gold kazanıyor.
    30 dkda basede bile beklesene kazanacağı toplam gold 2880 oluyor.Geriye 4165 gold kalıyor. Farm almadığınıza göre, killeri de mümkünse adcye bırakacağınız ve karşı takımın da vereceği gold miktarının azalmadığını düşündüğümüzde toplamda 27 assist veya 14 kill civarında bir skor elde etmeniz gerekiyor.

Sonuç olarak oynamayın support nidalee falan, eğlence için arada girebilirsiniz normal oyunlarda arkaşlarınızla oynarken vs ama rankedda oynamak 1-0 geride başlatır sizi.

Ne hesap yapmışım be

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.