Şimdi Ara

Support Nidale antipatisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Ben çok çalıştım gayet nidayla botu domine ediyorum o mızrağı hep tutturmak diye bişey var üstelik last hit atmamak denilen bi deneyim var. Sen her supportu birbiriyle karşılaştırırsın işte en büyük hatayı burda yaparsın nida gayet mükemmel bi support sabredip çalışana!!! Takıma katkı sağlamakta sadece CC değildir. Tutturmuşsunuz bi CCCCCC harbi komiksiniz yenin şu tabularınızı! Şöyle diyim, tirinity force diye herşey veren bi item var işte o nidalee... Kalın sağlıcakla.

Support Nidalee'nin sevilmemesinin sebebi rakip jungler'ın sizin üzerinize çalışacak olması. Çok güzel harrass yapıp rakip ADC'yi outfarm bırakabilir fakat lane push'dıkça daha çok risk ve jungler'a "gel bizi öldür" demek bu.

Ayrıca support'a Trinity Force almak da büyük başarı. Farm yapmaması gereken bir champ'ın 3900 gold'u bulması kolay iş değil hak verirsin ki bir support için daha öncelikli item'lar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Katılıyorum. Support oynamak istemeyipte eli mahkum olanların aldığı bi karakter gibi geliyor bana. Zaten mızrak atıyorum ayağına Cs çaldığı gibi mızrağı fulleyip , support namına tek işe yarayan heal/e skillini 1 levelde tutuyor. O zamanda verdiği heal vermesede olur derecesine iniyor. Hele bazıları var ki , W skilline güvenerek ward almıyor sonra vay efendim bu adam nasıl arkamızdan çıktı. Karşıda support nidalee varsa seviniyorum açıkcası. Jarvan oyna daha iyi en azından kill aldırabilitesi yüksek + attack speed bonusu var.

nidale %60 atack speed veriyor e fullediğin zaman ama emin değilim
  • Nidalee her ne kadar support olarak adc ye farm yaptırmıyor falan deyip savunsanız da bence mid oynarsa faydalı bir hero. O kadar faydalı supportlar varken nidalee gereksiz kalıyor ki karşınızda nidalee varsa kesinlikle slow itemleri almak faydalı oluyor ultisiyle form değiştirip kaçması böylece az da olsa engelleniyor.
  • bi sona yada janna degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkow651

mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

hocam o heal armor ve m.r veriyor. ayrıca silence ile adc yi yakalarsanız kaçamazda. soraka çok etkili bi support bence
  • Aranızda boa hankock chan dan çekmiş olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Supp nida ve hatta ap nida useless. Tek skill Champ mı olur yav?!

Nıdalee'nın 7 tane skıllı var, support nıdalee useless fakat ap nıdalee yeterınce guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom Stroke

quote:

mainim nidalee. Ve eğer late gamede her fazla vurulan damage oyunu kazanmaya götürüyor. Bence damage vuran support daha mantıklı. Mesela bir soraka late gamede sadece heal ile nereye kadar gidebilir ki?

hocam o heal armor ve m.r veriyor. ayrıca silence ile adc yi yakalarsanız kaçamazda. soraka çok etkili bi support bence

eğer premade isen nidalee çok etkin. Düşman adc ye farm yaptırmazsınız. Bu supp olayı kişiden kişiye değişir bence. Ben supp nida ile pek oyun kaybetmedim açıkçası

• quote:

Katılıyorum, earlyde ve erken mid gamede bir kaç support itemi çıkarsın sonra mid game ve late gamede ap çıktıktan sonra ben daha etkili olacağını düşünüyorum tflerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Sup nidalee'n amaci karsi adcye q calisarak onu out farmed yapmaktir.Gang yememek icin wardlari guzel bir yere atarsan sorun yasamazsin.Ki trap skiline yakalanan bi adcye lichbane varken vurmak gibisi yok...Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin mid'in yardimi olmadan.Oyun uzadiginda is yapmaz diyenler cikabiliyor ama bence cokta is yapiyor ulti formunda q ile adc veya apc tekleyebilirsin.
    Tam sup oynamak isteyen olursada shurelya r.bulwark roa iyi gidiyor bilginize.Su ana kadar bot lane nidalee aldigim oyunlari vermedim arkadasla birazda takima bakiyor is.Ama mid nidalee in yerini hic birsey tutmaz tutamaz.Daha gecen ranked da midde bizde diana karsida gold nidalee vardi ezdi gecti resmen.Yani demek istedigim sup giderken bile cok rahat kill alan bi champ.Bana gore oyunun en zevkli champlarindan biri.Tamam bi stun, slience falan yok ama hybird giderken yari sup (runic ve shurelya hadi olmadi bir de solari) yari tank apc itemleri (rylai, roa gibi) kasmasi bile yetiyor.Simdi baya laf sokmaya calisan cikicak onlari bekliyorum

Edit:Ayrica nidalee de ilk 3 levelde tum skiller acik iken yaninda ki takim arkadaslarina belli bir saniye araliginda minion kesmis gibi exp kazandirip durur bilmeyenlere duyurulur

Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin

bundan sonrasını okumadım. her türlü diyo bi de adam. bence mal değilsen nidalee ye hiçbir türlü kaybetmezsin. minyonların arkasında dur çimeni wardla yeter. hadi onu geçtim soraka al yeter. adam isterse mızrağa kafa atsın, healle dur.

şimdi geçenlerde tyresse ile lethilion deniyordu bunu. tyresse yeni bi şey buldum, support nidalee aslında süper falan gibi düşüncelere girmiş belli ki. ilk oyunda nidalee o kadar çok mızrakla kill aldı ki ap çıkmaya başladı. sonra oyunu taşıdı. adc nin 3-2 civarı bi skoru varken nidalee'nin 10-0 gibi bir skoru vardı. o 2 death in sebebi de ganklerde nidalee nin adc yi koruyamamış olmasıydı. adc caitti bu arada, en azından biraz olsun kendi başının çaresine bakıyordu. ikinci oyunda varus nidalee seçtiler. bu sefer o mızraklar tutmadı, gankleri iyice yediler, adc yalan oldu, çünkü kendini de koruyamıyordu. falan filan yani. anlayacağın nidalee nin support olarak adc ye bir gram faydası olmadığını buradan anlayabilirsin. tyresse oynamayı bilmiyordu da diyemeyeceğine göre bu konu açık ve nettir. support nidalee falan olmaz. en basit örnek üstüne doğru koşan bi udyr ı, adc ye atlayan bi jax'ı, adc ye uçan bi akaliyi mızrak atarak mı durduracaksın?

neyse çok konuştum. daha da konuşabilirim ama gerek yok. nidalee'den, zilean'dan, kayle'den support falan olmaz der ve çeker giderim.

Hocam Kayle'den niye sup olmayacağını düşünüyorsunuz? Genelde sup oynarım, Kayle'yi sup olarak tercih etmem ancak merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Nisan 2013; 14:39:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Sup nidalee'n amaci karsi adcye q calisarak onu out farmed yapmaktir.Gang yememek icin wardlari guzel bir yere atarsan sorun yasamazsin.Ki trap skiline yakalanan bi adcye lichbane varken vurmak gibisi yok...Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin mid'in yardimi olmadan.Oyun uzadiginda is yapmaz diyenler cikabiliyor ama bence cokta is yapiyor ulti formunda q ile adc veya apc tekleyebilirsin.
    Tam sup oynamak isteyen olursada shurelya r.bulwark roa iyi gidiyor bilginize.Su ana kadar bot lane nidalee aldigim oyunlari vermedim arkadasla birazda takima bakiyor is.Ama mid nidalee in yerini hic birsey tutmaz tutamaz.Daha gecen ranked da midde bizde diana karsida gold nidalee vardi ezdi gecti resmen.Yani demek istedigim sup giderken bile cok rahat kill alan bi champ.Bana gore oyunun en zevkli champlarindan biri.Tamam bi stun, slience falan yok ama hybird giderken yari sup (runic ve shurelya hadi olmadi bir de solari) yari tank apc itemleri (rylai, roa gibi) kasmasi bile yetiyor.Simdi baya laf sokmaya calisan cikicak onlari bekliyorum

Edit:Ayrica nidalee de ilk 3 levelde tum skiller acik iken yaninda ki takim arkadaslarina belli bir saniye araliginda minion kesmis gibi exp kazandirip durur bilmeyenlere duyurulur

Agresif oynayan ve isabette master yapmis bi nidalee karsisinda bot lanede her turlu kaybedersin

bundan sonrasını okumadım. her türlü diyo bi de adam. bence mal değilsen nidalee ye hiçbir türlü kaybetmezsin. minyonların arkasında dur çimeni wardla yeter. hadi onu geçtim soraka al yeter. adam isterse mızrağa kafa atsın, healle dur.

şimdi geçenlerde tyresse ile lethilion deniyordu bunu. tyresse yeni bi şey buldum, support nidalee aslında süper falan gibi düşüncelere girmiş belli ki. ilk oyunda nidalee o kadar çok mızrakla kill aldı ki ap çıkmaya başladı. sonra oyunu taşıdı. adc nin 3-2 civarı bi skoru varken nidalee'nin 10-0 gibi bir skoru vardı. o 2 death in sebebi de ganklerde nidalee nin adc yi koruyamamış olmasıydı. adc caitti bu arada, en azından biraz olsun kendi başının çaresine bakıyordu. ikinci oyunda varus nidalee seçtiler. bu sefer o mızraklar tutmadı, gankleri iyice yediler, adc yalan oldu, çünkü kendini de koruyamıyordu. falan filan yani. anlayacağın nidalee nin support olarak adc ye bir gram faydası olmadığını buradan anlayabilirsin. tyresse oynamayı bilmiyordu da diyemeyeceğine göre bu konu açık ve nettir. support nidalee falan olmaz. en basit örnek üstüne doğru koşan bi udyr ı, adc ye atlayan bi jax'ı, adc ye uçan bi akaliyi mızrak atarak mı durduracaksın?

neyse çok konuştum. daha da konuşabilirim ama gerek yok. nidalee'den, zilean'dan, kayle'den support falan olmaz der ve çeker giderim.

Hocam Kayle'den niye sup olmayacağını düşünüyorsunuz? Genelde sup oynarım, Kayle'yi sup olarak tercih etmem ancak merak ettim.

heal i ap kasmadıkça yetersiz, eğer harass yapmaya kalkarsa bot lanede kralını görüyor, early de dayanıksız oluyor. 6 ya kada lane i veriyor, çünkü bi işe yaramıyor. 6 dan sonra adc yi koruyabilir belki ama o zamana kadar rakip supporta göre faydasız olacağı için adamı 2 saniye bekleyerek de olsa öldürebiliyorsun. yani tecrübelerimden faydalanarak kayle in support olarak useless olduğunu düşünüyorum. ultisine bakarak süper support rererö falan diyenler var ama oyun 6 leveldan başlamıyor. bu tarz adc yi kurtaracak bir ulti istiyorsanız ne zilean ne kayle oynayın. gidin lulu adlı on parmağında on marifet olan küçük ablamızı oynayın.

• Nidalee support; support oynadığını sanmaktan ibaret gibi geliyor. Support dediğin tamamı ile yardım üzerine kurulmalı bence. Tamam, q ile karşı adc' yi outfarm bırakabiliyorsun, w ile clairvoyance etkisi sağlayabiliyorsun, e ile as+heal atabiliyorsun. Ama o kadar. Midgamede nidalee support olmayı bırakır, q oyununa başlar. Bence nidalee sup olmamalı. Sadece e skili sağlayabiliyor. Karşıda agresif bir support olduğu an o lane kaybedilir %80. As isteniyorsa nunu; heal isteniyorsa soraka alınabilir. Sup nidalee mantıksız, yanlış bir yapılanma. Lategamede turret vs. alırken e skili ile as versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 4 Nisan 2013; 21:29:32 >
  • q ile mızrak spamlasa yeter.Zyra gibi,support kasmasına gerek yok.Skillerden kazanıyor.Jungler biraz supportif kasarsa sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

q ile mızrak spamlasa yeter.Zyra gibi,support kasmasına gerek yok.Skillerden kazanıyor.Jungler biraz supportif kasarsa sorun kalmaz.

Agzindan bal damliyor kardes.Millete useless sup nid denk gelince demedikleri kalmamis daha gecen sene 2k eloda leonadan cok nid goruyordum kill de aliyor aldiriyor tamamen yaninda ki adcnin oynayisina bagli hersey salak gibi acilmadigi surece iyi bi farmda yapabilir neyse hala devam edicekler kotulemeye

Ki yukarida da biri demis tfde adcyi nasil koruyacaksin diye illa bi supportin tfde adcyi mi korumasi lazim diger oyuncular ayak uydurursa takima adcye dokundurtmaz bile

• Support olarak bir tek Lulu alıyorum.Oynaması da gayet keyifli.
  • Ben buraya sivir yazar çekilirim
  • bir hero sadece heal attıgı için support olamaz katılıyorum sana
  • Pearl jam diye bi hardnoob vardı sup nidanın çok iyi olduğunu falan savunuyordu buralarda mı
  • Takımımda nidale olunca kendimi 1 kisi eksik hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Supp nida ve hatta ap nida useless. Tek skill Champ mı olur yav?!

tek skill derken ?
    o trapler 700 vuruyo late te
    kaplan formdada w ve e skilleri ap den çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.