Şimdi Ara

Support Zyra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ashe ve caitlynle iyi gider
  • Ashe
    Ama risklidir yetenek ister Zyra
    Edit:Mf'yle de güzel gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsgar -- 5 Ağustos 2013; 16:29:08 >
  • support zyra çok op karşıma oynamayı bilen biri gelirse %80 gidiyo lane
  • mf ve draven

• Bana göre her adc ye gider nerdeyse tüm skilleri cc. Kırılgan adc ni de korursun agresif cc li adc ne kill de aldirabilirsin. Hatta doğru oynanirsa çok rahat tf kazandırır. Tek kötü yani çok güçlü bir hero istemeden kill alıyorsun. Oynaması bir leona kadar kolay olmasada çok iyi bir sup. Ayrıca pasifinin true damagesi de çabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

ashe ve caitlynle iyi gider

Geçen ezreal-zyra ikilisi ile karşılaştım adamlar nefes aldırmadı ama kazandık.(Leona oynamıştım)

• Ashe
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Bana göre her adc ye gider nerdeyse tüm skilleri cc. Kırılgan adc ni de korursun agresif cc li adc ne kill de aldirabilirsin. Hatta doğru oynanirsa çok rahat tf kazandırır. Tek kötü yani çok güçlü bir hero istemeden kill alıyorsun. Oynaması bir leona kadar kolay olmasada çok iyi bir sup. Ayrıca pasifinin true damagesi de çabası.

Leona oynuyorum çoğunlukla geriden gelerek kazandık oyunları stun ve doğru odaklanma ile.Zyra'da her ne kadar support oynasakta maç kazandırır mı diyorsun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

quote:

Bana göre her adc ye gider nerdeyse tüm skilleri cc. Kırılgan adc ni de korursun agresif cc li adc ne kill de aldirabilirsin. Hatta doğru oynanirsa çok rahat tf kazandırır. Tek kötü yani çok güçlü bir hero istemeden kill alıyorsun. Oynaması bir leona kadar kolay olmasada çok iyi bir sup. Ayrıca pasifinin true damagesi de çabası.

Leona oynuyorum çoğunlukla geriden gelerek kazandık oyunları stun ve doğru odaklanma ile.Zyra'da her ne kadar support oynasakta maç kazandırır mı diyorsun hocam?

Suan lolreplay da sorun var. Sana bir macimi izletirdim sasardin. Trol olmayan yani laf dinleyen ama focus bilmeyen bir takıma geldim bir seferinde. Sırf skillerimle kaç kere tf kazandırıp 50 dk uğraşıp oyunu kazanmıştık. Maçın sonunda kafa olarak cidden yorulmuştum . Yani takım trol değildi ama team fight yapamıyorlardi. Zyra sayesinde oyun kazanmıştım. Leona da güçlü hero ama zyranin tüm skilleri aoe cc ye sahip . Gerçekten potansiyeli yüksek. Ama dediğim gibi çok güçlü istemeden kill alıyordum.

• Skil kullanıp minyonları komple ignore etmesi yüzünden çok güçlü,gayet iyi.
  • Bence en iyi mf ile gidiyor iki ulti aynı anda atılınca çok bomba oluyor
  • Söylendiği gibi 6 lvlda ultileri sayesinde Ashe ile iyi bir kombinasyon oluşturabiliyorlar. Ayrıca öldükten sonra biz de karşıyı öldürelim kafasındaysanız (2 tane true damage pasifi) Kog Maw ile de gidebilir.(Gitmeyedebilir tabii !)
  • quote:

quote:

konuya girip 1-2 birşey yazıp yardımcı olmayı düşünüyordum sana Fakat arkadaş kelimesi kelimesine özetlemiş demek istediklerimi.

• quote:

quote:

quote:

Suan lolreplay da sorun var. Sana bir macimi izletirdim sasardin. Trol olmayan yani laf dinleyen ama focus bilmeyen bir takıma geldim bir seferinde. Sırf skillerimle kaç kere tf kazandırıp 50 dk uğraşıp oyunu kazanmıştık. Maçın sonunda kafa olarak cidden yorulmuştum . Yani takım trol değildi ama team fight yapamıyorlardi. Zyra sayesinde oyun kazanmıştım. Leona da güçlü hero ama zyranin tüm skilleri aoe cc ye sahip . Gerçekten potansiyeli yüksek. Ama dediğim gibi çok güçlü istemeden kill alıyordum.

Sorun gidince gönder hocam izleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

Söylendiği gibi 6 lvlda ultileri sayesinde Ashe ile iyi bir kombinasyon oluşturabiliyorlar. Ayrıca öldükten sonra biz de karşıyı öldürelim kafasındaysanız (2 tane true damage pasifi) Kog Maw ile de gidebilir.(Gitmeyedebilir tabii !)

6 leveldan önce zyra-ashe i dövebilecek bi bot lane yok :) zyranın bitkileri vurduğunda slow veriyor zaten snare tutturduğunu düşün q açıkken ashe kitelarsa karşı bot lane cevap vermeye bile yanaşamaz
  • Aklima suanda geldide zyra ilk ciktiginda ne op di ya simdi support

• Mf ve ez ile gayet guzel oluyor.

• Graves

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.