Bildirim
Supporttan Rica
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aktarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
aktarmaz
hiç mi şansım yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Laborious
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
aktarmaz
hiç mi şansım yok
Yok öle bi dünya -
champion ve skinleri aktarmıyorlar ama RP'yi aktarabiliyorsun. Yani elindeki champ. ve skinleri refund yapabilirsen gelen RP'yi aktartabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: key_S
champion ve skinleri aktarmıyorlar ama RP'yi aktarabiliyorsun. Yani elindeki champ. ve skinleri refund yapabilirsen gelen RP'yi aktartabilirsin.
refund hakkımda doldu -
Zaten skinleri refund yapamıyorsun benim bildiğim kadarıyla. -
quote:
champion ve skinleri aktarmıyorlar ama RP'yi aktarabiliyorsun. Yani elindeki champ. ve skinleri refund yapabilirsen gelen RP'yi aktartabilirsin.
Var mı ki böyle bir şey hiç sanmıyorum ama... ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CoyoTe !
quote:
Var mı ki böyle bir şey hiç sanmıyorum ama... ?
Daha önceki mesajlardan birisinde arkadaşlardan biri yapılabildiğini söylemişti. Hatta kendisi de biraz zorlanmış ancak sürekli "its not fit for our policy" gibi birşey söyleyen görevliye "policy"yi okuduktan sonra böyle bir şey var ve yapmanızı istiyorum diyerek çıkartıp lap diye vurmuştu suratına
@neuro
Skinleri de refund edebiliyorsun, şahsen ben 2 defa yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkut Sert -- 16 Şubat 2012; 15:52:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X