Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
56.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Constantine... Banlattım kendimi siteyle alakam yok yani site içinde yapmıyorum zaten orada bir kaç arkadaş var ısrar etmişti ondan fake alıp girdim
  • oo Türkçe yama geliyo he
  • Aman geriye düşmesin bu konu:D

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

**** bakalım yanlız bu oyunun amacı ne sadece dışişleri mi çişleri de var mı? yani ne bilim şehire park bahçe yapılsın gibi bişidiyebiliyoz mu civilizationdaki gibi.

Bırak ya.
  • @JCB çok üretken birisiniz. Modculuktan sonra şimdi de Türkçe yama ile uğraşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 11 Temmuz 2008; 0:46:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

@JCB çok üretken birisiniz. Modculuktan sonra şimdi de Türkçe yama ile uğraşıyorsunuz.

Teşekkürler efem
  • oyuna bak yaw tr'nin Gdp 'si bile aşağı yukarı doğru.
    ulan macro iktisat burda da peşimi bırakmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

@JCB çok üretken birisiniz. Modculuktan sonra şimdi de Türkçe yama ile uğraşıyorsunuz.

Teşekkürler efem

cons yeni avatar süper olmus

Dostum hiç güleceğim yoktu... O benim zaten Nick nedir senin?
    koptum burda

• zonguldakta bi tane sınırsız bulamadıkki indrlm oyunu

eve dönmeyi giç bu kadar istememiştim ya ben döndüğümde bitmiş olur heralde TR mod zevkle oynarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 11 Temmuz 2008; 17:19:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

zonguldakta bi tane sınırsız bulamadıkki indrlm oyunu

eve dönmeyi giç bu kadar istememiştim ya ben döndüğümde bitmiş olur heralde TR mod zevkle oynarız artık

Saat 12'den beri çeviriyorum, çeviri sadece ingilizce bilmekle de olmuyor bir çok askeri terimi de bilmem gerekiyor araştır babam araştır, oyuna gerilla taktiklerini bile koymuşlar kelime kelime çevirince onları saçma duruyor o yüzden bazı terimleri bıraktım (misal high ground taktiği hakkında bilgisi olan ya da türkçe mantıklı çevirisini bilen varsa söylesin hemen hemen close combat gibi bir şeymiş ama tam anlamadım.). Neyse zaten ilk etapta %100 olmayacak. Önemli yerleri, oyuncuların daha çabuk oyunu ögrenmeleri icin gereken yerleri ceviriyorum.
    Bu arada türkçe yama da Şş, İı, Ğğ gibi harfler olmicak ancak Üü, Öö, Çç mevcut yani fazla kötü durmayacak yama

Şu anda gördüğüm kadarıyla çevrilmesi gereken 2000cümleye yakın bir text var ben de hemen hemen 100cümle çevirdim haydi bakalım devam

• Oyunun konusu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

zonguldakta bi tane sınırsız bulamadıkki indrlm oyunu

Saat 12'den beri çeviriyorum, çeviri sadece ingilizce bilmekle de olmuyor bir çok askeri terimi de bilmem gerekiyor araştır babam araştır, oyuna gerilla taktiklerini bile koymuşlar kelime kelime çevirince onları saçma duruyor o yüzden bazı terimleri bıraktım (misal high ground taktiği hakkında bilgisi olan ya da türkçe mantıklı çevirisini bilen varsa söylesin hemen hemen close combat gibi bir şeymiş ama tam anlamadım.). Neyse zaten ilk etapta %100 olmayacak. Önemli yerleri, oyuncuların daha çabuk oyunu ögrenmeleri icin gereken yerleri ceviriyorum.
    Bu arada türkçe yama da Şş, İı, Ğğ gibi harfler olmicak ancak Üü, Öö, Çç mevcut yani fazla kötü durmayacak yama

Şu anda gördüğüm kadarıyla çevrilmesi gereken 2000cümleye yakın bir text var ben de hemen hemen 100cümle çevirdim haydi bakalım devam

ah be kardeş ing bilsem deli gibi yardım ederdim şimdi sana hazırlığı kaldırdılar anadoludan bizde takmadık ingilizceyi şimdi başa bela şu össyi bi atlatalımda hemen halletcem şu ingilizce işini.. hiç bilmiyo değilim zaten kısa sürede kapıcam inşallah

• Düşünmen bile bir incelik dostum

Olduğu kadar uğraşıyorum hala
  • Vayy dünyadaki bütün devletler var peki dünyayı ele geçirmeye kalkabiliyozmu birde siyasal sistemler falan varmı yönetim şekli liderler falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANZERGENERAL -- 14 Temmuz 2008; 22:29:43 >
  • Arkadaşım bu oyun güzelse bende indiricem biraz daha bahsedebilirmisin bu oyun hakkında lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANZERGENERAL -- 15 Temmuz 2008; 12:25:51 >
  • Paradox Interactive' in tüm oyunlarının hastasıyımdır. Ne kadar ayrıntılı, ne kadar zor olurlarsa olsunlar hepsini çözmüşümdür fakat bu oyun hayatımda gördüğüm en karma karışık, incik cıncık ayrıntılı oyun. Ayrıntılar içerisinde boğuluyor insan.

Paradox kötü oyun yapmaz fakat bu oyunu kim yaptı bu şirkette bu kadar ayrıntılı çözebilmiş değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Paradox Interactive' in tüm oyunlarının hastasıyımdır. Ne kadar ayrıntılı, ne kadar zor olurlarsa olsunlar hepsini çözmüşümdür fakat bu oyun hayatımda gördüğüm en karma karışık, incik cıncık ayrıntılı oyun. Ayrıntılar içerisinde boğuluyor insan.

Paradox kötü oyun yapmaz fakat bu oyunu kim yaptı bu şirkette bu kadar ayrıntılı çözebilmiş değilim

Ayrıntılı olsun bizim olsun arkadaş sen oynamışsın biraz bahsedermisin oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

Paradox Interactive' in tüm oyunlarının hastasıyımdır. Ne kadar ayrıntılı, ne kadar zor olurlarsa olsunlar hepsini çözmüşümdür fakat bu oyun hayatımda gördüğüm en karma karışık, incik cıncık ayrıntılı oyun. Ayrıntılar içerisinde boğuluyor insan.

Oyunda başbakansın. Enflasyonu düşük tutman gerekiyor. Herşey savaş değil. Sanırım bir süre sonra seçimler yapılıyor. Eğer halk mutsuzsa ve seni sevmiyorsa yönetimden indiriliyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

Oyunda başbakansın. Enflasyonu düşük tutman gerekiyor. Herşey savaş değil. Sanırım bir süre sonra seçimler yapılıyor. Eğer halk mutsuzsa ve seni sevmiyorsa yönetimden indiriliyorsun.

Başbakanlar gerçek hayattanmı dicem ama oyun 2020 de geçiyor peki başbakanların isimleri varmı savaşlar zevklimi nasıl oluyor dünyayı fethetmeye çıkabiliyozmu

• güzele benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.