Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
56.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde buna benzer superpower 2 oyunu var aradaki farkları merak ettim hangisi daha güzeldir mesela ikisindede türkiye var onu baz alarak iki oyun arasındaki farklar neler
  • bu oyunda nükller füzeyi nası yolluyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

bu oyunda nükller füzeyi nası yolluyoz

Amerikaya at amerikaya
  • quote:

Oyunda herkes onu soruyo nükleer füzelerimiz var ama nasıl yolluyoruz
  • bir link verinde indiriyim kotam umrumda bile değil bu arada türkçe yama çalışmalarınada başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

gülecegine yardım edebilirdin!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

gülecegine yardım edebilirdin!

Dostum bilsem yardım edeyim ama bendede var yollayamıyorum ondan güldüm kendimde aynı durumdayım diye hemen kızma

• Bir link verinde indiriyim dağıtıyım ortalığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

Bir link verinde indiriyim dağıtıyım ortalığı

torrent öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

quote:

torrent öğren

O ne oluyo

• quote:

quote:

quote:

torrent öğren

O ne oluyo

google amcaya sor "torrent kullanımı" diye öğrenirsin

• Bu konu çok gerilere düşmüş olmamış
  • nasıl bi oyun. karmaşık diyo herkes, indirmeye değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

nasıl bi oyun. karmaşık diyo herkes, indirmeye değer mi?

oynadıkça çözüyosun..

indirmeye değer Türkçe yamada geliyo
  • evet ilk deneyimimi gerçekleştirmiş bulunuyorum..

henüz öğrenme aşamasında olduğum için oyunun tüm a yarlarını very easy yapıp almanya ile oyuna başladım.. bi kaç ay boyunca eksik olan kaynaklarımı topraklarımdaki madenleri ve kaynakları kullanarak tamamlamaya çalıştım.. ticari anlaşma hazırlamayı bilmemek bana büyük sıkıntı çıkardı.. bi kaç ay içinde yeni kurduğum metal ve kömür madenleri devreye girdi ama bu sefer elektrikik gücü azaldı (yeni tesisler kurdukça elektrik gideri artıyor haliyle) elektririk sıkıntısınıda bi şekilde aşmıştım ama topraklarımdaki petrol yatakları gerekli olanın çok altındaydı.. anlaşma yapmayıda bilmediğim için trainer kullandım (öğrenme sürecinde bi sakıncasını görmüyorum) tabi bunları yaparken baya bi para gitti... bu parayıda vergileri yükseltip sosyal giderleri düşürerek elde ettim...

kaynaklarımı tmmladıktan sonra savaşların nasıl yapıldığını öğrenmek için kendi topraklarımda biraz alıştırma yaptım.. (tanklarımı askerlerimi topladım oraya buraya gönderdim pozisyon verdim fln filan) askeri birliklerin nasıl kullanıldığınıda çözdükten sonra çek cumhuriyetine savaş açtım.. oyun kolayda olduğu için diğer devletlerin herhangi bi askeri tepkisiyle karşılaşmadım.. sadece diğer devletlerle olan ilişkilerim düştü

çek cumhuriyetine girdiktensonra sırasıyla avusturya slovenya hırvatistan ve bosnahersek ve macaristana girdim.. bu arada kimsenin bana savaş açmaması dikkatimi çekmişti.. bu hızla tüm doğu avrupayı tek bayrak altına alrıım diye düşünüyordum.. ama beklenen şey oldu askerlerimi dinlendirip slovakyanın fethine hazırlanırken ukrayna bana savaş ilan etti.. rotayı değiştirip ukrayna üzerine yürüdüm.. çok şiddetli bi savaş olmuyodu çünkü ukrayna ile olan sınırım slovakya ve romanya arasında küçük bir çizgiydi.. ordan içeri doğru ilerlerken arnavutluk - karadağ - makedonya ve isviçre bana savaş ilan etti alman anakarasında devriye gezen tüm birliklerimi toplayıp çoktan işgale başlamış olan isviçre sınırına doğru yolladım.. benim birliklerim yetişene kadar isviçre panzerleri isviçrenin kuzeyden harekete geçip metal madenlerimin büyük bir kısmını oluşturan bölgeyi almıştı.. artık metal sıkıntısı çekiyordum

sırbistan ve romanyanın savaş açması ile iyice kızışan doğu cephesinde başarılıydım.. 3 devlete karşı iyi savunma yapıyordum fakat fransa belçika ve italya savaş açtığında tüm hayallerim yıkıldı.. üstüne polonya ve slovenya eklenince bütün ülkeyi kaybettim

biri ticari anlaşma yapmanın inceliklerini öğretse derdim kalmiycak hoi2 deki gibi koaly değil anlaşma yapmak bir sürü ıvır zıvırı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 4 Ağustos 2008; 0:39:22 >

• türkçe yama ne zaman geliyor?
    birde oyun günümüzde mi geçiyor?
  • belli değil

2020de başlıyor
  • quote:

belli değil

2020de başlıyor

superpower 2 mi bu mu acaba hangisni alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cruise Control

quote:

belli değil

2020de başlıyor

superpower 2 mi bu mu acaba hangisni alayım?

yazdıklarım supreme ruler 2020 için geçerli...

superpower 2 hakkında da pek bilgim yok ama ileri derecede ingilizce istediğini ve çok fazla ayrıntılı olduğunu biliyorum

bunun için ikisi arasında bi kıyaslama yapamam ama supreme ruler almaya değer tabi bu tip oyunları seviyosan.. hoi2 oynayıp beğendiysen bu oyunuda beğenirsin diye düşünüyorum

• Bu oyun oynanmaz, ben bunun farkına vardır ve sildim.

Ayrıntılı ve öğrenmesi zor olduğu için de değil hani, oyun kötü olduğu için sildim.

Bu kadar ayrıntılı oyun yap, sonra Ermenistan' ile Azerbaycan' ın, Türkiye' ye ile ilişkileri aynı olsun.

Birde gelecekte geçen bu oyunların savaş kısımları iyi olmuyor. 2. Dünya Savaşı' ndan sonra öyle bir denge var ki kimseye savaş açamıyorsunuz. Sadece senaryonun istediği ülkelerle savaşılıyor yoksa tüm dünya size savaş açıyor ve oyunu 10dk kaybediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.