Şimdi Ara

Süpürge Tavsiyesi Aranıyor// Toz Torbasız// Susuz//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aradığım üründe en çok dikkat ettiğim husus fiyat/performans. Elektrik süpürgeleri konusunda bilgisi olan arkadaşlar önerdikleri ürünleri yazabilirler mi?

Toz torbasız ve susuz alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madhurricane -- 13 Şubat 2016; 13:30:43 >

• Madhurricane M kullanıcısına yanıt
    Yok mu bir bileeeeen :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madhurricane

Merhaba arkadaşlar, bütçem max 750tl.

Aradığım üründe en çok dikkat ettiğim husus fiyat/performans. Elektrik süpürgeleri konusunda bilgisi olan arkadaşlar önerdikleri ürünleri yazabilirler mi?

Toz torbasız ve susuz alacağım.

Sulu İhlas'ın süpürgesini kullanıyorum çok zahmetli temizliği şimdi toz torbalı süpürge arayışına girdim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerrtass C kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım bizde de su hazneli ürün var, kokusu bir dert temizliği bir dert.
  • Eğer sulu süpürge almaya karar verdiyseniz yakın zamanda aldığım ve memnun kaldığım phılıps aquaaction u öneririm. Gerek malzeme kalitesi gerek emiş gücü gerekse ses seviyesi ideal. Olumsuz özelliği fırça tasarımı nedeniyle baza altına girmemesi. Sulu süpürge almaya karar verdikten sonra yaptığım incelemelerde bazı ürünlerin dış malzeme kalitesini yeterli bulmadım. Kimisinde motorun çabuk arızalandığı kimisinde boru-fırçanın çabucak kırıldığı duyumlarını aldım. İlk başta 300 tl bütçeyle başlamıştım işe yarayan, hah şunu kaçırma cihazı o frekansta yoktu. 400 e çıkardım daha sonra hepsi burada com da fiyatın 499 TL olduğunu görünce phılıps için değer deyip satın aldım. Eşim çok memnun bende kullandım ve çok sevdim. Netten fiyat araştırması yapmadan ve fiziksel olarak görmeden cihaz almayın. Bir hiper markette reyonda 600 TL olan süpürge nette 450 TL olabiliyor. Evlendiğimizde eşimin iş arkadaşları para toplayıp toz torbalı süpürge almışlardı madem geldi deyip kullandık zamanla kapağı kırıldı hortumu çıktı falan derken makine benden bu kadar dedi. Şimdi aqua actıon var mutluyuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.