Şimdi Ara

Süpürge Tavsiyesi (Dyson, Philips, Samsung) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
19.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BLoWeR

quote:

candoğan kardeşim bütün foruma yazı yazıyorsun. sana söylediğim bir mimar gibi bir mühendis gibi bir hekim gibi eleştiri yapmak istiyorsan elinde iyi bulgular olmalı, verileri iyi bulup değerlendirmen gerekir. bulduğun bulguları kendi öğrendiğin bilimsel süzgeçten geçirip ikna edici yazılar yazman gerekir. bir esnaf gibi yazamazsın. ben test ettim oldu olmaaaaaz. dyson, philips, siemens vs vs vs argelerine ne kadar para ayırdıklarını, tüm dünya pazar paylarını, editör yorumlarını, patentli teknolojilerini bunlara ne kadar para ayırdığını, philips veya diğer markaların bu teknolojilere ne kadar para ödediğini ulusal sitelerde saygın editörlerden aldığı puanları yazıp insanlara ışık tutman gerekir. bu söylediklerimi hocaların sana tezini verdiğinde vede kafa yormaya başladığında anlarsın belki.

Sayın afacan!,

Kusura bakmayın ama burada iyice saçmalamışsınız. Bu konuda arkadaş fikir soruyor. Yani kullanıcı yorumlarını merak ediyor. Sizin gibi bilimsel cevaplar arasa herhalde buraya değil, Tubitak vs bir kuruma başvururdu. Philips'in ya da Dyson'un ya da x bir markanın ar-ge lerine ne kadar para ayırdığı beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Ben sonuca bakarım. Bir cihaz almadan önce, bir foruma başvurduğumda, kullanıcıların genel kanısı o ürün için pozitifse benim için yeterlidir.

sevgili kardeşim, kullanıcılardan aldığın bilgiler çok değerlidir çoğunda tecrübe vardır. ama bu sitede ben danışmanlık yapıyorum diyen birisinden daha fazlasını beklemezmisin sen. benim sözüm kullanıcı yorumlarına değilki. hatta onların yorumları daha saf ve temizdir.

• Sizlere Dyson la ilgili bir anı anlatayım(ilgilenenlere) geçenlerde Rainbow dan tanıtıma geldiler. (tanıdıktı kıramadım)Dyson kullandığımı söyleyınce burun kıvırdılar.makineyi çıkarıp ne kadar toz kaçırdığını görelim dediler.(Dyson için) sonuca çok bozuldular.Dyson 4 yıldır kullanıyordum. aslında daha profesyonel ve fonksiyonel bir cihaz almak istiyorken doktorumuzun tavsiyesi üzerine aldık.1250 W.Gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • arkdaşlar öncelikle paylaşımlarınız için candogan62 (okuldaşım) ve diğer arkaşlara çok teşekkür ederim, tabi burda bizlerin ihtiyacı biraz kullanıcı tecrübesini ve bilgilerini elde edebilmek. kağıt üzerinden reklam üzerinden istediğiniz kadar bakın ama şu iyidir bu iyidir demek yeterli olmaz ki olmadığı için burda böyle bir başlık açtım. bazı tartışmalar yapılmış kesinlikle gereksiz ve yersiz buluyorum, burda herkes istediği fikri savunma ve açıklama özgürlüğüne sahiptir o nedenle gereksiz ve sona varmayacak tartışmalardan kaçınalım. biraz daha konuya dönersek

şimdi dysonlar hakkında bu forumda çok kesin iki taraf var, o yüzden bu marka konusunda kafam çok karışık. bir taraf kesinlikle süper, süpürgelerin mercedesi, kalitesi tartışılmaz, baf ödüllü, asil bir marka ve al ömür boyu kullan gibi eyler söylerken, diğer bir taraf kesinlikle alma, o paraya değmez, çekiş gücü düşüyor, filtreleri verimsiz vs. gibi şeyler söylüyor.

benim kağıt üzerinden bu süpürge hakkında görüşlerim, çekiş gücü yeterli, filtre değişimi yok yani bir ek masraf yok, marka avantajı vs. ödülü var, yani al bu süpürgeyi uzun bir süre ek masraf yapmadan kullan.

philipse gelince, hakkında pek olumsuz birşey duymadım açıkçası. fiyat/performans olarak tavanda diyebilirim, motoru ve çekiş gücü süper, filtresi de yeterli. ama işte beni düşündüren şey toz torbası ve filtre değişim masrafları. şu anda bu süpürge hakkında kafama takılan tekşey bu ek masraflar.

samsung ise güzel görünüyor ama net bir kullanıcı yorumuna ulaşamadım. ama genel olarak istediğim şey ek masrafı olmayacak (filtre değişimi, vs.), çekiş gücü yeterli ve gücünde düşme olmayacak ve sağlam bir yapıya sahip olacak.

• bu "tecrübesiz 18 yaşındaki arkadaşın" paylaşımından faydalandım,aldıklarımdan şu anda şikayetim yok şükür memnunum..
    yaşım 37 ama bilgiye ihtiyaç olduğunda "18 yaşındaki arkadaşın" birikiminden faydalandık..
    bu vesile ile candoğana ve diğer paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Yazmayayım diyorum, zorla yazdırılar adama
    Bu güne kadar, babamın verdiği harçlıklarla evimize kettle, fritöz, blender, ütü, telsiz telefon, fotoğraf makinesi, bilgisayar, mikser, ve şu an aklıma gelmeyen birçok küçük ev aletini aldım. Yakınlarda da elektrikli süpürge almayı planlıyorum Ayrıca, şu an kullandığımız çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon'un hangi marka ve model olacağına ben karar verdim. Yaşımıza bu kadar kafayı takmazsanız sevinir, size ''Akıl yaşta değil, baştadır'' Atasözümüzü hatırlatmak isterim. Saygılarımla

Hala ısrarla bu iş için Google yeterli diyorsunuz. Buyrun o zaman, siz de başlayın hemen bu işe

UYARIM BAKİDİR candogan62 ve afacan! isimli kullanıcılar 18 yaşlarındadır ve bunların beyaz esya konusunda hiçbir tecrübeleri yoktur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VALLA EVLAT UMRUMDA DEİL NE HALT YERSENİZ KİMİ KAKOZLARSINIZ BENİ İLGİLENDİRMEZ.... AHADA BEN UYARDIM MİLLETİ HALA DAHA KANDIRILMAK İSTEYEN VARSA Kİ VARDIRRR BEREKET VERSİN SİZE......

ÇOLUK COCUK TOPLANMIŞ.. PARAYI KIRIYOR BURDA ÜRÜN ÇİRKEFLEYEREK VAY CANINA BE!

BİR DE YAZMIŞ BABAM PARASI İLE BUNLARI ALDIM DİE:)))))))))))))))))))))))))))))

HA BU ARADA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÖĞRENCİLİK DEVRİMİZİ BİTİREKİ 10 YILLAR OLDU ONDAN NETTENB GEÇİNECEK YAŞTA DEİL EVLAT......

MARKALARI ÇAMURLAMAYIN BENDEN SİZE BVÜYÜK TAVSİYESİ MİLLETİ KANDIRARAKTA GELEN PARADAN HELAL GELMEZ!

KOMEDİ FİLMİ GİBİ '!!!!!!! VAY CANINA BE .... HA BU ARADA TAVSİYE ALDIM ÜRÜN ALDIM MEMNUNUN DİE YAZAN DA KESİN SİZİN İKİNCİ HESAPLARINIZDAN BİRDİİR...

GOYGOYCULAR SİZİ :d

HAYIRLI İŞLER EVLATLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeinmydream -- 19 Aralık 2007; 9:59:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asddemir

quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc9160

Bence bu güzel bir süpürgedir.Bütçem biraz daha olsaydı bende bu cihazı alacaktım ama Bosch BSA 2801 modelini aldım 150 ytl.ye.

Philips FC 9160 modeli http://forum.donanimhaber.com/m_18826683/mpage_1/key_//tm.htm#19311041 burada tartışılmıştı.

Ayrıca ben kimsenin avukatı falan da değilim ama @candogan62 nickli arkadaşımıza belirsiz ithamlarda bulunulmasını kınıyorum buradan.Sonuçta forumda açılan konulara herkes fikrini belirtmekte özgürdür fakat kimsenin onurunu zedeleyici ve kişilik haklarına tecavüz edeci yazılardan da kaçınmamız lazım diye düşünüyorum.

Burada açmış olduğum konu, hem bu konuya faydası olması açısından ve diğer forumdaşlarımın yardımcı olma çabasını göstermesi açısından incelemenizi tavsiye ederim.Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_18909601/tm.htm

ne diyorsun arkadaşım ne demek kişilik haklarına tecavüz, yuh artık yani. bütün forumda herkese akıl veren yönlendiren adamın ne iş yaptığnı merak etmek mi kişilik haklarına tecavüz. seni yönlendiren adamın kim olduğunu bilmek istemek, ve de beyaz eşya gibi biz erkekleri çokda fazla ilgilendirmeyen ve de dolaylı olarak ilgilendiğimiz bir konuda bir erkeğin çamaşır makinası süpürge konusunda yorum yapması sizi hiç düşündürmez mi bu adam ne iş yapıyor diye.
    ve bu arkadaş üniversite öğrencisi ve de mimarlık öğrencisi imiş. ve de çok ilginç 18 yaşında. ben 36 yaşındayım. üniversiteyi 1994 de bitirdim. 13 yıl olmuş. hayatımda 18 yaşında birinin bu sektöre bu kadar ilgili olduğunu ilk defa görüyorum işitiyorum. ben 18 yaşındayken en son aklıma gelirdi herhalde evdeki eşyalar.

candoğan kardeşim bütün foruma yazı yazıyorsun. sana söylediğim bir mimar gibi bir mühendis gibi bir hekim gibi eleştiri yapmak istiyorsan elinde iyi bulgular olmalı, verileri iyi bulup değerlendirmen gerekir. bulduğun bulguları kendi öğrendiğin bilimsel süzgeçten geçirip ikna edici yazılar yazman gerekir. bir esnaf gibi yazamazsın. ben test ettim oldu olmaaaaaz. dyson, philips, siemens vs vs vs argelerine ne kadar para ayırdıklarını, tüm dünya pazar paylarını, editör yorumlarını, patentli teknolojilerini bunlara ne kadar para ayırdığını, philips veya diğer markaların bu teknolojilere ne kadar para ödediğini ulusal sitelerde saygın editörlerden aldığı puanları yazıp insanlara ışık tutman gerekir. bu söylediklerimi hocaların sana tezini verdiğinde vede kafa yormaya başladığında anlarsın belki.

sonuna KADARKATILIYORUM....

+10000000000000000000

BURASI TİCARETHANE DEĞİL EVLATLarIM .....

BU GÜZEL FORUM ARACILIĞI İLE ÇİRKEFLEME ASLA VE KATA KABUL EDİLEMEZ....

HERKESE SELAM EDERİM

SEVGİLERİMLE....

SAYIN DONANIM HABER FORUM YÖNETİCİLERİNE DE candogan62 isimli kullanıcının KENDİSİNDEN ONLARCA YAŞ BÜYÜK OLAN BENİM ŞAHSIMA YÖNELİK YAPTIĞI AĞIR HAKARETLERİ SİLDİĞİNİZ ŞİKAYETİMİ SONLANDIRDIĞINUIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMMM...

SELAM İLE SEVGİ İLE

DOSTÇA KALIN

lifeinmydream

• merhaba arkadaşlar
    öncelikle herkesin yorumlrı için teşekkeürler
    ben de bir çok kişi gibi ev toz ve akarlarına alerjim var
    formun hepsini okudum ama aklım da hangi ürünü alcagıma karar veremedim
    PHILIPS FC 9160 daha agır basıyor birde bosch marka ürünler var aklımda
    özellikle alerjisi olan arkadaşlar neyi tercih ediyor belirtirlerse sevenirim
  • vallahi bu hepa filitreli elektrik süpürgeleri hakkında cok sey öğrendim
    2 gündür formu okuyorum
    samsung 8571 modeli de aklımda ne dersiniz
    formda ne agır basıyor ise onu alıorum ve bugune kadar arkadaşların deneyimlerinde cok faydalandım
    her makinan aksik va güçlü yönleri var
    kini göre toz torbasız olması kötü kimine göre iyi neye karar verecegime şarırıdım
    okumaktan yoruldum vallahi beynim sulandı birde arada şu pazarlamacılar giriyor akıl iyice karışıyo
  • quote:

...........................................Bosch BSA 2801 modelini aldım 150 ytl.ye.

karizmatic1 arkadaşım;

Bosch BSA 2801 modelini aldığınızı yazmışsınız ve sanırım kullanıyorsunuzdur. Biraz kullanım sonuçlarından bahsedermisiniz. Nasıl memnunmusunuz, emiş gücü kaç watt ve yeterlimi, tavsiye edermisiniz. Genel olarak bir değerlendirme yaparsanız seviniriz. Karşılıklı atışmaktansa bilgi paylaşımı yapalım.. Selamlar..
  • Atışma yapan,forum huzurunu bozan kişiler gereken cezayı almış çok şükür.

Ege 45 bey söylediğiniz ürün bir arkadaşımda var.Bildiğiniz gibi bu ürün 2-3 yıldır promosyon olarak hediye edilen süpürgedir.Alman malıdır.
    Emiş gücü olarak sınıfındaki en iyi cihaz olduğunu söyleyebilirim.Tek olumsuz yanı standart olarak gelen air clean filtresinin tam yeterli olmayışı.Ancak bu da hepa filtre takılarak giderilebiliyor.Böylece hem emiş hem de filtreleme yönünden iyi bir cihaza dönüşüyor.Toz torbaları kilitleme tertibatlı,ağzını kapatıp çıkararak çöpe atıyorsunuz.Böylece emilen tozla muhatap olma da yok.Hepa filtre takarsanız ek olarak yıkanabilen motor koruma filtresi var.Bu filtre ömür boyu kullanılabiliyor.3 veya 3,3 lt toz alma kapasitesi var.5 torba ve air clean filtre (torbalar da Alman malı)Bosch bayilerinde 9 küsür YTL.Torbaları tamamiyle kağıt değil,supertex diye adlandırılan değişik türden.3-5mikron tozun %99'unu tuttuğu yazıyor üzerinde.

Sanırım bu model ile Arnica arasında kaldınız.Bir de şu an Rowenta su filtreli elektrikli süpürge çıkardı.Hani yıllardır bildiğimiz kovalı süpürge üreten Elektrosan'ın ürünü.199YTL çoğu yerde.Eski Rowenta'ların kalitesi tatminkar geliyorsa bu model de düşünülebilir.2000w motor gücü var.Emiş gücü de yazmıyor ama Arnica'ya göre tahminen daha yüksektir.

• bende 17 yaşındayım ve erkegim,vede evde çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,fırın vs herşeyi kulanırım anneme babama yardım ederim,erkekler bunlarla ilgilenmez,ilgilenenden şüphe ederim gibi saçma yazılar yazan insanları anlıyamıyorum,

insanların annesine,babasına yada eşine ev işlerinde yardımcı olması erkekliğinimi zedeler yoksa evdeki sevgiyimi pekiştirir,

bende bir çok konuda bilgili ve meraklıyım ne yani bende yazarsam buraya satıcı,yalancı,insanları hatalı yönlendiricimi olacagım,

yaşım 17 anadolu lisesi 2. sınıfa gidiyorum ve bir çok insandan beyaz eşya konusunda deneyimliyim,bütün magazalara gider bu tarz ürünleri incelerim,arkadaşlar kızlara bakarken bense elektronik ürünlerden gözümü alamam,şimdi bunada sende bir acaiplik varda diyebilirsiniz,

iyi forumlar her iyi niyetli arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 23 Aralık 2007; 11:41:30 >
  • Bizden biri daha çıktı:) Hoşgeldin kardeş.Buradaki artniyetli ve önyargılı insanları kınıyorum.İnsanların hobilerine saygı duymayı bile bilmiyorlar,hemen karalama yapıyorlar.İftira hayatta en çok korktuğum şeydir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bizden biri daha çıktı:) Hoşgeldin kardeş.Buradaki artniyetli ve önyargılı insanları kınıyorum.İnsanların hobilerine saygı duymayı bile bilmiyorlar,hemen karalama yapıyorlar.İftira hayatta en çok korktuğum şeydir.

Sağolasın,

ben hayatta en çok bu tarz şeylerden hoşlanırım,ve bu birikimlerimide insanlara aktarmayı severim,bende buraya üye olalı herhalde 15 gün olmuştur ama giremedim,bilgisayar sorunum vardı o yüzden yeni bilgisayar kasası topluyordum oraya yogunlaştım ve allaha şükür o işi en azından 1 yıllıgına kapattım artık ve burayada babamın aldıgı daıkın klimalarla yaptıgım incelemeyi yazdım,

ilerde bildiklerimide aktarma isterim,zaten sizler genel anlamda arkadaşları iyi yönlendiriyorsunuz afacan ,ile birlikte,

sizlere iyi forumlar dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

Sağolasın,

ben hayatta en çok bu tarz şeylerden hoşlanırım,ve bu birikimlerimide insanlara aktarmayı severim,bende buraya üye olalı herhalde 15 gün olmuştur ama giremedim,bilgisayar sorunum vardı o yüzden yeni bilgisayar kasası topluyordum oraya yogunlaştım ve allaha şükür o işi en azından 1 yıllıgına kapattım artık ve burayada babamın aldıgı daıkın klimalarla yaptıgım incelemeyi yazdım,

ilerde bildiklerimide aktarma isterim,zaten sizler genel anlamda arkadaşları iyi yönlendiriyorsunuz afacan ,ile birlikte,

sizlere iyi forumlar dilerim
    Tşekkürler.Burada benim uğraşan fırsatçıları da şikayet ettim.Umarım gereken yapılır.Artniyetli yazarak forumun huzurunu kaçıranları kınıyorum!

• Samsung SC8571 i öneriyorum, kullanıyoruz ve memnunuz, hakkındaki görüşlerim aşağıdaki linkte var.

http://forum.donanimhaber.com/m_19220842/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bizden biri daha çıktı:) Hoşgeldin kardeş.Buradaki artniyetli ve önyargılı insanları kınıyorum.İnsanların hobilerine saygı duymayı bile bilmiyorlar,hemen karalama yapıyorlar.İftira hayatta en çok korktuğum şeydir.

Aynen kardeşim, 3'lendik:) Hoşgeldin e.b.a.i kardeş
    Bu arada lifeinmydream bey karalama çalışmalarına 4 günlük bir aradan sonra tekrar başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 24 Aralık 2007; 15:03:56 >
  • fakir prestige duo .bende var super alet hem sulu hem torbalı hangisini istersen oyle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akdum

fakir prestige duo .bende var super alet hem sulu hem torbalı hangisini istersen oyle kullan.

Sayın akdum, cihazınızdan biraz daha bahsederseniz sevinirim. Annem illa ki bu süpürgeden almak istiyor.
    Kullanışlı mı, emiş gücü nasıl, ses seviyesi nasıldır, su tankını çıkarıp temizlemek kolay mı, yoksa zahmetli mi, verilen parayı hak ediyor mu?... bunlardan bahsederseniz sevinirim. Ben daha önce çok inceledim, ama bir de kullanıcısı olarak sizin görüşlerinizi almayı istedim. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 24 Aralık 2007; 15:47:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege45

quote:

...........................................Bosch BSA 2801 modelini aldım 150 ytl.ye.

karizmatic1 arkadaşım;

Bosch BSA 2801 modelini aldığınızı yazmışsınız ve sanırım kullanıyorsunuzdur. Biraz kullanım sonuçlarından bahsedermisiniz. Nasıl memnunmusunuz, emiş gücü kaç watt ve yeterlimi, tavsiye edermisiniz. Genel olarak bir değerlendirme yaparsanız seviniriz. Karşılıklı atışmaktansa bilgi paylaşımı yapalım.. Selamlar..

Ben bu ürüne bu forumda yazılanlardan sonra alma imkanı buldum.Yoksa daha önce süpürgeler hakkında hiç bir şey bilmiyordum.Ama sağolsunlar arkadaşların yönlendirmeleriyle bu ürünü aldım.

Memnunmuyuz dersek, evet memnunuz.Daha doğrusu eşim memnun.Evi süpüren o malum. Emiş gücü son seviyede halıları kaldırıyor.Birde markanın Bosch olması ve Alman malı olması ( Fakir marka süpürgede Alman ama bazı süpürgeleri ne yazıkki Çin malıdır. ) kalite adına güven verici.
    1800 Watt emiş gücü var ve sanırım bu bizim için yeterli. Ama alerji sorunlarına karşı çok daha iyi ve pahalı ürünler var piyasada.Normal bir ev için yeterli olduğu kanaatindeyim.F/p olarakda piyasada çok tutulan bir model.
    candogan62 kardeşimizin önerdiği hepa filtreyi henüz alamadım zamansızlıktan ve dükkanda olmamdan dolayı ama en kısa sürede bunuda alıp takmak istiyorum bu süpürgeye.Sanırım o zaman daha da iyi performans sergileyecektir bu süpürge.Park etme özelliğinede sahip ayrıca.
    Tavsiye edermiyim ,kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.