Şimdi Ara

Süpürge Tavsiyesi (Dyson, Philips, Samsung) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
19.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: candogan62

.............................Bir de şu an Rowenta su filtreli elektrikli süpürge çıkardı.Hani yıllardır bildiğimiz kovalı süpürge üreten Elektrosan'ın ürünü.199YTL çoğu yerde.Eski Rowenta'ların kalitesi tatminkar geliyorsa bu model de düşünülebilir.2000w motor gücü var.Emiş gücü de yazmıyor ama Arnica'ya göre tahminen daha yüksektir.

Burada bahsettiğiniz Rowenta modelini kendi sitesi dahil hiçbir yerde bulamadım. Bildiğiniz bir link varsa yazarsanız sevinirim..
  • Ege bey ben de çok baktım ama bulamadım.Ama tipi aynen bu halı yıkamaya benziyor.Farkı arkasında su tankı yok ve kovası şeffaf yeşil.Çeyizcilerde ve büyk mağazaların çoğunda var.İlginç olan da her yerde 199YTL'ye satıyorlar.
    http://www.teknoestore.com/pinfo.asp?pid=1763
  • Emin değilim ama rowentanın sözü geçen modeli resimdeki olabilir(RU 635)...Almanya sitesinde buldum fiyatıda 159,00 EUR, doğrusu çok uyduruk bir tipi var. Uzun bir kararsızlıktan sonra bende az önce philips FC9160 siparişi geçtim...umarım söylendiği kadar iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Red_Robin

Emin değilim ama rowentanın sözü geçen modeli resimdeki olabilir(RU 635)...Almanya sitesinde buldum fiyatıda 159,00 EUR, doğrusu çok uyduruk bir tipi var. Uzun bir kararsızlıktan sonra bende az önce philips FC9160 siparişi geçtim...umarım söylendiği kadar iyidir.

/>

Merhaba siparişi nereye verdiniz, fiyat nedir?
    Bende aşağıdaki üçlü arasında son kararımı vermek için düşünüyorum.

1. Electrolüx ZO6331 Hepa 13 Filtreli 509 YTL
    2. Nilfiks X150 Hepa 14 Filtreli 553 YTL
    3. Philips FC9160 Hepa 13 Filtreli 339 YTL

Bu cihazlar hakkında fikri olan varmı?
    Teşekkürler...

• quote:

Emin değilim ama rowentanın sözü geçen modeli resimdeki olabilir(RU 635)...Almanya sitesinde buldum fiyatıda 159,00 EUR, doğrusu çok uyduruk bir tipi var. Uzun bir kararsızlıktan sonra bende az önce philips FC9160 siparişi geçtim...umarım söylendiği kadar iyidir.

/>

Sayın redrobin, Rowenta'nın su filtreli modeli böyle değildi.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtcakmak

Teşekkürler...

Emiş gücü ve filtrasyon olarak Philips çok başarılı bir ürün.
    Electrolux de iyi ve sessiz bir model, ancak fiyatı özelliklerine göre yüksek geldi bana.
    Nilfisk hakkında ise bir bilgim yok malesef. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 26 Aralık 2007; 17:33:40 >

• quote:

Teşekkürler...

siparişi netsiparişten verdim fiyatı 343ytl, havale ile nakit 333ytl...daha öncede bu siteden alışverişim oldu ve hiçbir problem yaşamadım.

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=886255116

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 26 Aralık 2007; 17:47:40 >

• quote:

Rowenta'nın bahsettiğim ürünü bu değil.Linkte verdiğim ürüne benziyor.Philips bence çok iyi bir süpürge memnun kalacağınızı düşünüyorum.

quote:

Teşekkürler...
    Nilfsk filtrelemede oldukça üstün ve kalitesi yüksek bir cihazdır.Hepa filtre kullanımında öncüdür.
    Ama bu 3 cihaz arasında en kullanışlısı Philips olarak görünüyor.Ben olsam bu şekilde alırdım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.