Şimdi Ara

SÜPÜRGEYLE FANI ÇEKTİM, FANIN SESİ DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temizlige karşı tikim vardır. Makineyi her zaman tozu alınmıs masada kullanırım ama yinede gecen gün süpürgeyle fanı cekeyim dedim. Süpürgeyi dayamamla fanın hızlı bir sekilde dönmesi bir oldu. İçim cız etti o an. Neyse o gün bu gündür sessiz ortamlarda kulagıma değişik bir fan sesi geliyor.

Mesela şuan hava serin ve ortamdaki ses 10-12 dB. Makine boştayken fan hiç dönmüyor ama biraz yüklenince uğultu şeklinde fan sesi gelmeye başlıyor. O ugultuya takmıs durumdayım kafayı.

Makinaya biraz daha yüklenince uğultu kesiliyor ve fan normal fan sesine dönüyor. Oysaki eskiden hep normal fan sesi gelirdi.

Ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Eylül 2013; 4:47:33 >

• Kimse de bişey dememiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

önerim açıp temizlemek dv6 serisi kullanıyorum biraz dikkat ederek yaparsan yaparsın. bende temizledim şimdi 1-2 hafta bir spürgeyle cekiyom

DV6 da var bende aynısını onda yaptım ama fan sesinde değişme olmadı. Ama acer gitti

Ya zaten fazla toz olmuyor masada kullandığım için. O yüzden içini açsam açtığıma değmiyecek. Bir de biliyorsun tüm makinayı dağıtmak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

önerim açıp temizlemek dv6 serisi kullanıyorum biraz dikkat ederek yaparsan yaparsın. bende temizledim şimdi 1-2 hafta bir spürgeyle cekiyom

DV6 da var bende aynısını onda yaptım ama fan sesinde değişme olmadı. Ama acer gitti

Ya zaten fazla toz olmuyor masada kullandığım için. O yüzden içini açsam açtığıma değmiyecek. Bir de biliyorsun tüm makinayı dağıtmak lazım

acer gitti derken :D ya ben böle zor olmasa casper gibi felen olsa 4-5 ayda temizlerim zor oldugu icin hp dv6 cihazımı 1senede bir yapıyorum onun icin.

Uğultu gelmeye başladı yani fandan.

Neyse olmadı garantiye yollucaz.

DV6 ya gelince 1 senede 1 ideal aslında. Garantide 2 kere temizletmiştim bende. Bi dahakine kendim acıcam sanırım mecburen. Birde macun yenileriz oh mis

• Bende de Dv6 var. Rainbow marka elektrik süpürgesiyle bile fanı temizlediğimde maşallah hiçbir sorun çıkarmıyordu fan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

Bende de Dv6 var. Rainbow marka elektrik süpürgesiyle bile fanı temizlediğimde maşallah hiçbir sorun çıkarmıyordu fan

Hp ile acer arasında kalite farkı olduğu kesin Hp, laptop ayağında ısınma sorunu dışında kusursuz bir marka bence. Zaten bu sorunu da giderek çözüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.