Şimdi Ara

Suramar Lore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi oyuna ara verdikden sonra geri döndüm ama lore konusunda kafama takılan bir soru var Insurrection - Achievement yapıyorum şuan yanlız ingilizce seviyem düşük oldugu için anlayarak oyunamak istiyorum kafam takılan soru şuan biz horde ve alliance suramar ele geçirmeyemi calısıyoruz yani First Arcanist Thalyssra yardıma ederek guldan tarafına geçen Elisande devirmeyemi çalışıyoruz şimdiden teşekkürler dalga geçicek yorumlar yazmayın.

• evet, amacımız khadgar önderliğinde tüm legion birliklerini yok etmek suramar'ı temizlemek bir araç amaç değil. Amaç legion'u def etmek azeroth'tan. Detaylı bilgi istiyorsan yarın akşam 11'de egzolinas'ın twitch kanalına gelip ona sorman en ince detayına kadar anlatabilir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankobek

evet, amacımız khadgar önderliğinde tüm legion birliklerini yok etmek suramar'ı temizlemek bir araç amaç değil. Amaç legion'u def etmek azeroth'tan. Detaylı bilgi istiyorsan yarın akşam 11'de egzolinas'ın twitch kanalına gelip ona sorman en ince detayına kadar anlatabilir. :)

Yarın akşam arkadaşım ile izlicem yayınızı orada sorucam bu soruyu tesekkurler :)
  • beko2019 B kullanıcısına yanıt
    rica ederim de benim değil yayın Miraç abinin forumda görmüşsündürwww.twitch.com/egzolinas :D bekleriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.