Şimdi Ara

Sürat kargoda çalışılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc operatörü olarak başvurdum 1 aydır işsizim görşmeye gidecem sizce çalışılır mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 15 Kasım 2016; 11:1:10 >

• Kargosunda calisilir da karhoda calisilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şoför olarak mı adamım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    bilgisayar operatörü olarak.
  • arkadaşlar gidip görüştüm. masabaşı iş eyvallah da çalışma saatlari sabah 8:30 akşam:7:00 cumartsi 4 e kadar ekstra mesailer olabilirmiş.. maaşda 1500 1600 arası birşey.. tabi arkama bakmadan kaçtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 17 Kasım 2016; 0:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Kargo dağıtımda çalışılır mı sizce?

Hani kapılara kadar gelip ürünü teslim edip imza alıyorlar ya onları diyorum

Çalışma şartları maaşları vb.. nasıl acaba

yok dostum o işe hiç girilmez. buzdolabı ç.makinesi aklına gelebilecek ağır olan herşeyi taşıyabilirsin. her gün kamyon gelir indirirsin kendi aracına koyarsın sonra onları dağıtırsın akşam başka ile gönderecekle kamyona yüklersin bildiğin amelelik....ayrıca onunda calışma saatlari uzun gireceksen bilmiyorum ama şoför ya da masabaşı daha iyidir çalışma saatleri uyarsa yinede tavsiye etmem...eğer yaşın gençse gir kurumsal bir mağazaya çalış sıcak yerde paran zamanında yatar iyi çevre yaparsın fazla çalışmazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 17 Kasım 2016; 1:16:13 >
  • konuyu uplayayım çalışan varmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.