Şimdi Ara

Süre uzatıldı peki fiyat değişecek mi? 'Ehliyet yenileme ücreti' açıklaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ehliyeti bu şekilde değiştirme 500 mü?

• Eski tip ehliyetim var yeni tip'e geçiş bana ne kadara mal oluyor tam olarak?

• Bu iş 2027 ye kadar ertelenir bu dediğimi yazın bi kenara daha ülkenin %5 i yenilememiş ehliyeti öyle bir anda olacak bişe değil. Hem nüfus daireleri hem trafik şubeleri için ciddi bir iş yükü olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sirf o eski çirkin hicbir yere sigmayan kimlik bile degistirme nedeni.

Degistirdim mutluyum kucuck kartliga iki uc kartla beraber kimligi tasiyorum. Diğeri kocaman ne cuzdana sigiyor ne baska biyere. Aldiginin ertesi unu yanlardan acilma yapiyor. En basta boyle kart kadar bisey olmasi lazimdi zaten

Eski ehliyetler bazi ulkelerde problem cikariyor. Yenisi uluslararası oldugu icin degistirdim ondan da memnunum. Sadece ehliyeti degistirirken biyere 2 lira odeme yapmak gerekiyormus onu da benim banka kesmemis o biraz ugrastirmisti vakifbank ile ödeyince sorun çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Almanya'da 1980'de verilen bez ehliyeti kullanıyor. En son İsviçre'de bir polis değiştirseniz iyi olur demiş...

Bu Trafik Vakfı ne yapar. Trafik Vakfı'ndan yaşamı boyunca bir hizmet görmüş sürücü var mı aramızda. Yolda kalınca çekici mi gönderir, muayene istasyonlarında haklarımızı mı savunur, yönetmelikler değişince ehliyet sahiplerine mail mi atar, ruhsat sahiplerine üretici hatalarına karşı hukuki destek mi verir, parçası bulunmayan motorlar için ithlat desteği mi sağlar.... gerçekten, ne yapar bu Trafik Vakfı. Neye karşılık bu para veriliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.