Şimdi Ara

SÜREKLİ CEZA ALIYORUM FORUMUN BU BÖLÜMÜNÜ PARASIYLA ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni geldim sayılır zaten işletim sistemi için soru sormak için gelmiştim uzmanlık gerektiren bi konuda.önüme gelen tüm sorulara o arada cevp verdim.buraya şans eseri düştüm bi daha da çıkamadım.ama boyna ceza alıyorumkonu dışı bölümünün belli yüzdesini parayla alsam diyorum.söz sahibi olurum hem.gıcık gittiklerimi banlarım.nihahahahah.kaç para acaba.250 milyon var kenarda.yüzde kaç verirler bu paraya.yoksa daha mı çok kazanmam lazım

• Hayırdır forum özelleştiriliyormu?
  • Bence elindeki para ile doktora git
  • 250 ytl 'ye sna %30 'unu satayım. Tamam diyorsan parayı gödnereceğin hesap numarasını sana özel ileti ile yollayım.
    ayrıntıları konuşuruz.
  • heh şaka yapma kardeş.ben sarı yıldızlılar forum sahibi diye biliyorum.admin yazıyor zaten onlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratsevdin

heh şaka yapma kardeş.ben sarı yıldızlılar forum sahibi diye biliyorum.admin yazıyor zaten onlarda

bu sarı nasıl ben gizli adminim çaktır parayı iş bankası antalya şubesine vereceğim hesap numarasına yatır %35
  • %50
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

heh şaka yapma kardeş.ben sarı yıldızlılar forum sahibi diye biliyorum.admin yazıyor zaten onlarda

bu sarı nasıl ben gizli adminim çaktır parayı iş bankası antalya şubesine vereceğim hesap numarasına yatır %35

250 milyonunla yatırım yap derim ciddiyim git idda at yarısı filan oyna ye iç

• Önce para, sonra kargo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

250 milyonunla yatırım yap derim ciddiyim git idda at yarısı filan oyna ye iç

• ya ben konu dışını almak istiyordum.gereksizlere gelmiş bu konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.