Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun gerçekten moral verdiniz bana. Makineye format attım gerekli korumaları (Firewall, Spybot, Eset Smart Security) yükledikten sonra WoW'u 0'dan kurdum. 871mb 2.3.0'ı indirdim. Eski sistemden gelen bilgileri 150 kere taratarak yeni sisteme aktardım. Dün sabah mail adresimi değiştirdim ve şifremi tekrar sıfırladım. Bu kez gece girmedi/giremedi. Sanırım problemi çözdüm ama baya uğraştırdı..
Bir daha addon mu ? Almıyım..
3 acc umda 1ini kurtara bildim diğer 2 sinde hurdaya ayrılmıs durumda :( blizzard kapattın acc larımı kontrol edeçekmis belki geri gelirmis dedi ler öyle bıraktılar bekliyorum umarım itemlerim gelir :(
Msn Quick Time gibi programlardan olabilir. Javascript adında bi program var. Quick Time'ın güzevlik açığandan yaralanıyor ayrıca msnin içine de gizlenebiliyor. Oturum açma düğmesine her bastığında hackera yolluyor. Bence kapersky yada McAfee yi yükle ada Chip dergisinin son sayfalarını oku. En iyisi format at, yeni email adresi al, oyunu tekrar kur ve Ares gibi programlardan ses ve video yükleme.
Not: Sorunun umarım çözülür.
Javascript: Boyutu 100 kb bile değil.
Görevleri
Güvenlik duvarını iflas ettirmek, daha fazla zararlı yazılım indirmek vs...
quote:
Orjinalden alıntı: Goldthwait
Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun gerçekten moral verdiniz bana. Makineye format attım gerekli korumaları (Firewall, Spybot, Eset Smart Security) yükledikten sonra WoW'u 0'dan kurdum. 871mb 2.3.0'ı indirdim. Eski sistemden gelen bilgileri 150 kere taratarak yeni sisteme aktardım. Dün sabah mail adresimi değiştirdim ve şifremi tekrar sıfırladım. Bu kez gece girmedi/giremedi. Sanırım problemi çözdüm ama baya uğraştırdı..
Bence bu siteden indirmende bir mahsur yok ama you know
quote:
Orjinalden alıntı: andzone
quote:
Orjinalden alıntı: Goldthwait
Bence bu siteden indirmende bir mahsur yok ama you know
Ben zaten her zaman o siteden indiriyordum. Ama bir süre hiç bir addon indirmeyi düşünmüyorum kafam rahatlasın biraz belki..
Bu arada ticaret şekillerini bir nebze de olsa çözdüm. 1 level karakter açıp farmladıkları parayı buna gönderiyorlar sonra asıl hacker karakterler tarafından AH'a konulmuş normal 1s etmeyecek şeyleri 100g'a satın alıyorlar. Böylece para cepte direk.. Hem de legal yollardan yani açık arttırmadan adam birşey alıyor. Kimse hesabını sormaz niye 1s etmeyecek şeye 100g veriyorsun diye..
Benim banka karakterim vardı level 1. Onunla adam 105g verip Rough Arrow almış 3 tane.. Yani 315g. Parayı böyle hesaplar arası dolaştırıyorlar.. İngilizcem çok iyi olsa bunların hepsini delilleriyle şikayet edecektim ama bu kadar uzun boylu işleri anlatacak kadar iyi bir ingilizcem yok malesef..
Bu konudan anlayan adminlere mesaj at yada Chip gibi ünlü dergilere üye ol,%100 yardımcı olurlar.(İngilizce mansında da[benim ingilizcem iyi olsa sana yardım edeccektim ama benimki de o kadar iyi değil] yardım ederler)
bongos + ct asistan raid + omen+ atlas+ bossdead başka addons mu töbe benden uzak dursun
benim acc lar hacklenin ce bir aradaşın vardı bana gülüyordu dün şifresini değiştirdim sl ye götürdüm itemlerini cıkarttım bankaya koydum cıplak kaldı. aradaş da bir panik bir korku sonradan ögrendim wow u silmis :D pachleri çekiyormus.
Bak sen kimmiş o arkadaşın acaba. Gece 3e kadar wow la uğraştırdın beni. Allahtan pachler vardı kayıtlı ordan kurdum ama uzun sürüyor ya 1.6.4 den başladım düşünün artık. Korku adama neler yaptırıyormuş be.
bence adam hem gizli sorunu hem mail şifreni biliyor.
bence önce makinanı güzelce bi formatla. sonra yeni bir mail al akabinde durumu blizzard a detaylı bi şekilde anlat. account bilgilerini wow keylerini fln dosyana kat yolla blizz abiye. hem şifrenin hem gizli sorunun değiştirilmesini talep et.
bu adımların hiçbirinde sorun yaşamazsan tertermiz bir sayfa açarsın wow hayatında kendine..
Hacklenenler kullandıkları addonları yazarlarsa sevinirim. Ortak bi addon dan dolayı olabilir..
mobmap ten tahmin ediyorum.
Ben sıfır addonla hacklendim modmap vardı ama bende. Hack olayı çıkınca sildim hepsini passwordumu değiştim. Garip bişeyler oluyor ama 3 tane hack başlığı var şu an forumda. Birileri bu işlerle kafa patlatıyor.
mobmap ya tek sebebi adım gibi eminim.
mobmapten değil aylardır kullanıyorum
lag oranı düşeren mucize! program varsa o neden olmuş olabilir
Your freedom aklıma geldi hacklenenler kullanıyomuydu o programı ?
valla benim acc de yaklaşık 4 gün önce hacklendi. hemen blizzarda mail attım ve cevap bekliyorum. ama addonlardan kaynaklı bi sorun deildi benimki. yeni başladığımız bossların videolarını izliyodum. o siteden adamlar resmem bombardıman altına almışlar benim bilgisayarım tam 22 tane trojan PSW denen bi dosya yakaladım bilgisayarda. tabi şöle bi durum var raidler ilerlesin die eksik classlar hangisiyse ben o classla geliyodum raidlere tam 16 farklı accden girmişim raidlere ve benimki dahil buacclerin 4ü hacklendi. adamlar guild bankamızı boşalttılar acclerin 3 ünde rogue vardı roguelarla gece boyunca sl de chest farmlamışlar. neyseki kurtardık bütün accleri haber bekliyoruz ama raidleri ilerleteyim derken raidleri kendi elimle durdurdum. allahtan charlarını hacklettiğim arkadaşlarım çok samimi arkadaşlarım hatta birisi kız arkadaşımda bana kızmak yerine sağolsunlar moral verdiler. ama yinede çok zor durumda kaldım allah kimseye yaşatmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme