Şimdi Ara

Sürekli hack'leniyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 4 gündür sürekli hack'leniyorum.. C'ye format attım D'yi 3 çeşit virüs programı, spybot ile tarattım birşey bulamamama rağmen formattan sonra adam şifremi 2 kere daha değiştirdi. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. Dalga geçer gibi gece 2'ye kadar oyundayım sabah kalkıyorum account'un şifresi değişmiş.. Belki düzelir diye buraya yazmak istemedim ama artık sizinde fikrinizi almak istiyorum.

Şifrem 1. kez çalındıktan sonra şifremi ekran klavyesi ile harflerin yerlerini değiştirerek yazdım ve oyuna girerken kopyala yapıştır yaparak girdim ama yine de şifremi 2 kez çaldı.. Bu nasıl olabilir ?

D'ye format atmak istemiyorum çünkü 50g bilgi gidecek. CD'ye yazıp format atsam bu sefer de eğer bir trojan felan varsa CD'ye geçer diye korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez durumdayım yani.. Durum bundan ibaret. Şu anda şifremi tekrar gizli sorumun cevabını bilerek sıfırladım ama hiçbir işe yaramıyor. Sizce ne yapmalıyım ?

• aynı yeş benimde başıma geldi 1.5 senedir oynuyorum ilkdefa bu kurban bayramında böyle bişey başıma geldi,itemlar gitti para gitti sonra ticket attım yaklaşık 1.5 hafta sonra tekrar itemlar ve para geri geldi,aradan 2 hafta falan geçti arkadaşlarla grup q su yapıyoduk tam o sırada tekrar hack girişimi oldu bende hemen şifreyi değiştirdim,bundan 1 hafta sonra tekrar hacklendim(yine oyunda değilken yakalandım) ve herşey gitti,ilginçtir bu sefer account/billing işlemleri için ticket da atamıyorum,blizzin forumundan bi form doldurup attım ama hala yanıt gelmedi,sonra arkadaşlara falan sordum bi arkadaşım bunun addonlardan olabileceğini söyledi çünkü o arkadaşım benim ona gönderdğim addonları kulanıyodu, onun accountda hacklendi ve daha yeni aldı accontu çünkü hackeleyen kişi 3.parti program kulandığından acc banlanmıştı şimdi itemların geri gelmesini bekliyo.
    sana tavsiyem addonların hepsini kaldır ve uzun süre kulanıpta bi şikayeti olmayan arkadaşlarından al

• quote:

Orijinalden alıntı: atyay

aynı yeş benimde başıma geldi 1.5 senedir oynuyorum ilkdefa bu kurban bayramında böyle bişey başıma geldi,itemlar gitti para gitti sonra ticket attım yaklaşık 1.5 hafta sonra tekrar itemlar ve para geri geldi,aradan 2 hafta falan geçti arkadaşlarla grup q su yapıyoduk tam o sırada tekrar hack girişimi oldu bende hemen şifreyi değiştirdim,bundan 1 hafta sonra tekrar hacklendim(yine oyunda değilken yakalandım) ve herşey gitti,ilginçtir bu sefer account/billing işlemleri için ticket da atamıyorum,blizzin forumundan bi form doldurup attım ama hala yanıt gelmedi,sonra arkadaşlara falan sordum bi arkadaşım bunun addonlardan olabileceğini söyledi çünkü o arkadaşım benim ona gönderdğim addonları kulanıyodu, onun accountda hacklendi ve daha yeni aldı accontu çünkü hackeleyen kişi 3.parti program kulandığından acc banlanmıştı şimdi itemların geri gelmesini bekliyo.
    sana tavsiyem addonların hepsini kaldır ve uzun süre kulanıpta bi şikayeti olmayan arkadaşlarından al
    Zaten profesyonel işi olduğu belli. Adam benim talenti direk fire yapıp Dire Maul'da farm yapıyor. Bugün oyuna girdiğimde yine Feralas'taydı. Zaten benim karakterde satacak hiçbir şey kalmadı.. Allah'tan 2. kez çaldığında tam farm sırasında yakaladım da 400g kasmıştı onu aldım arkadaşa gönderdim de sattıklarının parasını kurtardım. Ticket felan atmak istemiyorum yaklaşık 2 ay kapalı kalacakmış account inceleme sırasında. Bazı arkadaşların karakterleri felan hala geri gelmemiş veya karakteri gelmiş itemleri gelmemiş o yüzden uğraşmak istemiyorum.. Tek tesellim gear'ıma dokunmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

Zaten profesyonel işi olduğu belli. Adam benim talenti direk fire yapıp Dire Maul'da farm yapıyor. Bugün oyuna girdiğimde yine Feralas'taydı. Zaten benim karakterde satacak hiçbir şey kalmadı.. Allah'tan 2. kez çaldığında tam farm sırasında yakaladım da 400g kasmıştı onu aldım arkadaşa gönderdim de sattıklarının parasını kurtardım. Ticket felan atmak istemiyorum yaklaşık 2 ay kapalı kalacakmış account inceleme sırasında. Bazı arkadaşların karakterleri felan hala geri gelmemiş veya karakteri gelmiş itemleri gelmemiş o yüzden uğraşmak istemiyorum.. Tek tesellim gear'ıma dokunmuyor..

Alıntıları Göster
    addonlarını sil guvendiğin bi bilgisayardan şifreni değiştir...formatla

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

addonlarını sil guvendiğin bi bilgisayardan şifreni değiştir...formatla

Alıntıları Göster
    Acc nin bağlı oldugu mail adresinin şifresini değiş! Yüksek ihtimalle adam ona sahip sen ne kadar değişsende acc şifreni girer siteye lostpassword yapar mailine girer gelen yeni şifreyi alır sonra siler o maili girer oyuna gg. Eger formattan sonra mail şifrenide değiştiysen bağlantı hızlandıran çeşitli programalrdan kullanmıyorsan ve de addonlar temizsse evden biri çalıyordur şifreni

• quote:

Orijinalden alıntı: Warriormustdie

Acc nin bağlı oldugu mail adresinin şifresini değiş! Yüksek ihtimalle adam ona sahip sen ne kadar değişsende acc şifreni girer siteye lostpassword yapar mailine girer gelen yeni şifreyi alır sonra siler o maili girer oyuna gg. Eger formattan sonra mail şifrenide değiştiysen bağlantı hızlandıran çeşitli programalrdan kullanmıyorsan ve de addonlar temizsse evden biri çalıyordur şifreni

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Dün okuldan mail şifremi değiştirdim. Bu sabah yine şifrem çalınmıştı.. Ama WoW'u arkadaşın harici diskinden kopyala yapıştırla yükledim. Gerçi onun account'ta böyle bir problem yok ama sanırım addon'lardan olabilir..

Başka fikri olan ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Dün okuldan mail şifremi değiştirdim. Bu sabah yine şifrem çalınmıştı.. Ama WoW'u arkadaşın harici diskinden kopyala yapıştırla yükledim. Gerçi onun account'ta böyle bir problem yok ama sanırım addon'lardan olabilir..

Başka fikri olan ?

Alıntıları Göster
    Addon yüklüyomusun arkadaşım.Yüklemiş olduğun addonlardan olabilir.Sen addonları silmediğin yada güvenli bir addon bulamadığın sürece herzaman hacklenecksin.Dikkat edin addonları güvenilir yerlerden bulun birkaç arkadaşın başına bu addonlar yüzünden geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hothor

Addon yüklüyomusun arkadaşım.Yüklemiş olduğun addonlardan olabilir.Sen addonları silmediğin yada güvenli bir addon bulamadığın sürece herzaman hacklenecksin.Dikkat edin addonları güvenilir yerlerden bulun birkaç arkadaşın başına bu addonlar yüzünden geldi.

Alıntıları Göster
    BIOS u Bile Resetle(Anakarttaki Pili Cıkar Tak)...Formatlayınca Halada Caldılarsa Gizli Sorunun Cvbını Biliyolar Onu Geçtim Senin Mailini Deiştir Gmlerle Zaman Kaybetme Direk Blizze Mail Yeni Gizli Soru ve Mail Adresi Degisikligi Yap.. Artık Yinede Hack Yiyorsanız Zaten Wowun İşi BUnlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: amdmania

BIOS u Bile Resetle(Anakarttaki Pili Cıkar Tak)...Formatlayınca Halada Caldılarsa Gizli Sorunun Cvbını Biliyolar Onu Geçtim Senin Mailini Deiştir Gmlerle Zaman Kaybetme Direk Blizze Mail Yeni Gizli Soru ve Mail Adresi Degisikligi Yap.. Artık Yinede Hack Yiyorsanız Zaten Wowun İşi BUnlar.

Alıntıları Göster
    gizli sorunu biliyor olmasınlar?
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende haclendim ve malesef geride alamıyorum bundan sonra addonmu tövbe bide merak ettiğim benim charımı alan pışt ta durmadan feraleste dolaşıyo ya benim anlamadığım feraleste ne var sahabtan akaşama kadar feraleste para kasıyo diyolarda iyide feraleste para kasılacak me var anlamadım ben para kasmak istesem mesela gider qutlanda mob keserim ortalama 30 silvır düşer clot düşer bilumum item düşer orda farm yaparım feralesin özelliği ne anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: destan07

bende haclendim ve malesef geride alamıyorum bundan sonra addonmu tövbe bide merak ettiğim benim charımı alan pışt ta durmadan feraleste dolaşıyo ya benim anlamadığım feraleste ne var sahabtan akaşama kadar feraleste para kasıyo diyolarda iyide feraleste para kasılacak me var anlamadım ben para kasmak istesem mesela gider qutlanda mob keserim ortalama 30 silvır düşer clot düşer bilumum item düşer orda farm yaparım feralesin özelliği ne anlamadım

Alıntıları Göster
    Ben halen yüklenmiş olduğun addonlardan kaynaklandığını düşünüyorum keyloger olabilir

• quote:

Ben halen yüklenmiş olduğun addonlardan kaynaklandığını düşünüyorum keyloger olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hothor

Sildim bütün addon'ları biraz zaman geçsin bakalım ne olacak..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Bencede denemelisin.Çünkü var öyle arkadaşlarımın 1-2 sinde olmuş bu olay, sırf addon yüzünden.

• quote:

quote:

quote:

Bencede denemelisin.Çünkü var öyle arkadaşlarımın 1-2 sinde olmuş bu olay, sırf addon yüzünden.

Alıntıları Göster
    Bu arada Goldthewait'in WoW'u benim Kullandığım WoW yani benim Disk'den aktardık. Sorun şuki Onun Makinadan ben 3 ACC açtım ve oynadım Hunter rogue ve PALADIN neden benimkilere birşey olmadı sadece Gold'un kine oluyor enterasan bir olay izzet bencede Gizli soruyu biliyorlar olmasın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Bu arada Goldthewait'in WoW'u benim Kullandığım WoW yani benim Disk'den aktardık. Sorun şuki Onun Makinadan ben 3 ACC açtım ve oynadım Hunter rogue ve PALADIN neden benimkilere birşey olmadı sadece Gold'un kine oluyor enterasan bir olay izzet bencede Gizli soruyu biliyorlar olmasın ?

Alıntıları Göster
    2 gün önce BLİZZARD DOWNLOADER'dan 2.3.2'yi indirirken trojan bulaştı dedi windows.:S Sonra bilg. acayip abaşladı, launchera girerken şifrenizi çalabilecek bir trojan var falan dedi bilg. i formatladım, düzelmedi, bir daha formatladım WoW'a bulaşmadan Kaspersky yükledim şu an sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Ben senden aldığım WoW'un üzerine Curse-gaming'den OmniCC ve Quartz indirdim.. Onlardan olabilir diye düşünüyorum.. Curse-gaming bana güvenilir geliyor ama bilmiyorum herşeyden şüphelenmeye başladım artık.

• quote:

quote:

Ben senden aldığım WoW'un üzerine Curse-gaming'den OmniCC ve Quartz indirdim.. Onlardan olabilir diye düşünüyorum.. Curse-gaming bana güvenilir geliyor ama bilmiyorum herşeyden şüphelenmeye başladım artık.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

yüklediğin addonların tarihleri ve kaç kişi indirdiğine bak mutlaka commentleri oku.
    bazen cok bilinen adddonların fakeleri cıkabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

quote:

quote:

yüklediğin addonların tarihleri ve kaç kişi indirdiğine bak mutlaka commentleri oku.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

quote:

Ya zaten onlara dikkat ediyorum. Tarihleri en aşağı 2 ay öncesine dayanıyor.. Yorumları da kesinlikle okurum zaten. Ama böyle bir şey ile ilgili hiçbir şey yazmıyor..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    En temizi pc ye %100 format atmak sonra oyunu tekrar yüklemek, sonra blizze mail atıp bi şekilde gizli soruyu ve şifreyi değiştirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

En temizi pc ye %100 format atmak sonra oyunu tekrar yüklemek, sonra blizze mail atıp bi şekilde gizli soruyu ve şifreyi değiştirmek.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merak ettiğim şey bir çoğumuz addon kullanıyoruz
    bu hacklendim diyenler acaba addonları nerden indiriyor?????????

ben bütün addonlarımı curse.com'dan çektim ve çekerken genelde addonun popülerlik seviyesine göre indiriyorum...

hack yiyen arkadaşlar acep nerden indiriyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.