Şimdi Ara

Sürekli hack'leniyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 aralikta bende hacklendim gizli soruyu hatirlamadigimdan
    www.wow-europe.com/support sitesinden web form yolladim 13 gun sonra cevap geldi. adres bilgilerini istedi mail i yolladim o gun acildi ve tum silinen karakterleri enchantlar ve gemleriyle birlikte eksiksiz geri verdiler.sadece para ve potlari vermiyorlar. en azindan bana vermediler.

webform da yeni sifre isterken farkli bir mail yazabilirsin. altta secenek var zaten yazdigim maili aktif et diye o sekilde yaparsan yeni mail e ulasamaz. hackleyen kisi gizli sorunu da biliyor olabilir. karakteri geri aldiktan sonra gizli sorunu degistirmen icin gene ayri bir webform yolluyorsun. bu sayede gizli sorunu biliyorsanda yenisi geldiginde ulasamaz.

format atmana gerek kalmayabilir d' ye. online trojen ve virus taramasi yapan siteler var. google da aratirsan bulabilirsin. bunlardan biri bitdefender mesela. ayrica spysweeper programi da trojenler icin guzel bir program. backdoor , trojen ve cokie lerden gelecek olasi aciklari buluyor. makinani tamamen temizleden webform doldurma.

webform la cevap yaklasik 1-2 hafta arasinda gelecektir. uzun suruyor arastirmalari. sabirla beklemen gerek biraz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Arkadaşlar 3 4 gündür sürekli hack'leniyorum.. C'ye format attım D'yi 3 çeşit virüs programı, spybot ile tarattım birşey bulamamama rağmen formattan sonra adam şifremi 2 kere daha değiştirdi. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. Dalga geçer gibi gece 2'ye kadar oyundayım sabah kalkıyorum account'un şifresi değişmiş.. Belki düzelir diye buraya yazmak istemedim ama artık sizinde fikrinizi almak istiyorum.

Şifrem 1. kez çalındıktan sonra şifremi ekran klavyesi ile harflerin yerlerini değiştirerek yazdım ve oyuna girerken kopyala yapıştır yaparak girdim ama yine de şifremi 2 kez çaldı.. Bu nasıl olabilir ?

D'ye format atmak istemiyorum çünkü 50g bilgi gidecek. CD'ye yazıp format atsam bu sefer de eğer bir trojan felan varsa CD'ye geçer diye korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez durumdayım yani.. Durum bundan ibaret. Şu anda şifremi tekrar gizli sorumun cevabını bilerek sıfırladım ama hiçbir işe yaramıyor. Sizce ne yapmalıyım ?

email şifreni değiştirmeyi denedin mi? :)

Nasıl beceriyorsunuz hacklenmeyi valla anlam veremiyorum, hiç başıma gelmedi daha ama bi yolunu bulup bulaştırıyorsunuz trojanları galiba? :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 12 Ocak 2008; 18:32:04 >

• @oray

En son o kalmıştı denemediğim onu da değiştirdim dün. Bakalım bundan sonra tekrar çalabilecek mi.. Hacker'la aramızda inat oldu çünkü artık bir o değiştiriyor bir ben..

@Wolvérine

Bir kaç satır üstüne baksan görürdün ama yine de söyleyim. Ben de seninle aynı yerden indiriyorum ve 20.000'den fazla kişinin indirdiği addon'lar. Arena Master, Quartz, Trinket Menu, Necb Enemycastbar ve OmniCC. Bunları curse.com'dan indirip kullanan var mı ?

@MasterHapLo

Gizli sorumun cevabını biliyorum. Problem o değil. Adam şifremi 3. kez değiştiriyor.. Benim anlamadığım şey şu: Nasıl oluyor da kopyala/yapıştır ile şifremi girmeme rağmen şifremi bulabiliyor.. Eğer tekrar değiştiremezse mail şifremi de biliyordu demektir. Tekrar değişirse direk Blizzard'dan şüphelenmeye başlayacağım

• quote:

Gizli sorumun cevabını biliyorum. Problem o değil. Adam şifremi 3. kez değiştiriyor.. Benim anlamadığım şey şu: Nasıl oluyor da kopyala/yapıştır ile şifremi girmeme rağmen şifremi bulabiliyor.. Eğer tekrar değiştiremezse mail şifremi de biliyordu demektir. Tekrar değişirse direk Blizzard'dan şüphelenmeye başlayacağım

yani :) email şifreni bildiği ortada
  • belkide şizofrenisin kişilik değiştiriyosun ne yaptığını hatırlamıyosun
  • Arkadaşlar eğer wow oynuyorsanız internete girerken maillerinize bakarken dikkat edin. Browser olarak firefox kullanmaya çalışın çünkü ie çoğu trojan ve keylogger a karşı sağlıklı değil. Abidik gubidik sitelere girmeyin. Her linke tıklamayın. Hatta javayı kapatın browserdan. firefoxda güzel eklentiler var no-script, key scrambler gibi. Benim de accountum hacklenmişti. Fraps ın içine şerefsizin biri proagent (keylogger) server dosyası koymuştu. Tesadüfen spybot kurup taratmıştım o zaman farketmiştim. ;( pro-agent da benim başıma gelen klavyeden bastığınız her tuşu, o an örneğin c/p yaptığınızda bile hafızadaki bilgiyi bile toplayıp bi mail adresine gönderiyor. Bilgisayarda o an çalışan ne varsa artık saniyesi saniyesine çok şerefsiz bi program. Ne yazıkki her yerde bulunabiliyor.
    Add-on kurarken de .exe li addonlar kurmayın .rar dan açıp direkt klasöre attığınız addonlardan kullanın. spybot, karpesky ya da avg bir antivirüs programınızda olsun her zaman çalıştırmasanızda.. iyi oyunlar ;(

• quote:

@oray

En son o kalmıştı denemediğim onu da değiştirdim dün. Bakalım bundan sonra tekrar çalabilecek mi.. Hacker'la aramızda inat oldu çünkü artık bir o değiştiriyor bir ben..

@Wolvérine

Bir kaç satır üstüne baksan görürdün ama yine de söyleyim. Ben de seninle aynı yerden indiriyorum ve 20.000'den fazla kişinin indirdiği addon'lar. Arena Master, Quartz, Trinket Menu, Necb Enemycastbar ve OmniCC. Bunları curse.com'dan indirip kullanan var mı ?

@MasterHapLo

senin kulandığın addonlar arasından trinket menu yü kulanmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

belkide şizofrenisin kişilik değiştiriyosun ne yaptığını hatırlamıyosun

haha bu da olasılık tabi :D ben bi ara yaşıyodum bu olayı :S
  • Eveeet bakalım bugün şifremi değiştirmiş mi ?

Değiştirmiş abi ya kafayı yemek üzereyim.. Moralim alt üst oldu artık. Ben format atıyorum C'ye tekrar. D'yi de CD'ye çekip oraya da format atacağım. Başka çözüm yolu bulamıyorum..

Addon'ları sildim, mail adresimin şifresini başka bilgisayardan değiştirdim, 30 çeşit programla tarama yaptım.. Başka fikri olan varsa beri gelsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 13 Ocak 2008; 10:46:41 >
  • COMODO firewall pro yükle, bedavadır ve tam bir profesyoneldir bilgisayarına bir giriş varsa büyük ihtimalle hemen farkeder.

http://www.personalfirewall.comodo.com/

wow un repair et ve resetle bir süre hiçbir addon kullanma. güvenlikte gedik açan bir program kullanıyorsan mesela emule gibi bir süre onuda kullanma. msn live messengerı sisteminden kaldır.
  • off aynısı bana , arkadaşımı adanada bi internet kafede 5-6 kişiye oldu :S elemanın birisi girip itemleri siliyo parayı savuruyo , t5 leri sildiler kafede deli oluyoruz ya:S
  • Arkadaşlar wowu tam 3 senedir oynuyorum dun gece yarısı 2 de bende hacklendim

GM ile konusup gerkenei yaptım simdide bilgisayara format atmayı dusunuyorum ama bu kronik hacklenme olayına bende yakalanırmıyım diye kara kara dusunuyorum moralim alt ust oldu
  • 2 gündür 3 acc um çalındı deli olacam 2 sini geri aldım ama kötü durumda biri 70 lvl shman full epick ve şuan üzerinde item yok hepsi gitmis silinmis veyasatılmıs deli olacam 2. acc da hunter oda item kaybolmamıs ama bank da ne varsa satılmıs yada silinmis şaşkın oldugum durum 25 lvl lik alt char a girince görüdgüm manzara ah de bir sürü item pot v.b gibi şeyler satılmak için konulmus. 3. accu sorunusunu unutudm ve geri alamıyorum oda 70 lvl druid sabah dan beri sl de gitin yanına konuşmuyor tek basına sl ye girip cıkıyor sürekli ah ye pot ve mavi itemler koyuyor. deli olacam kafayı yedim :( adam resmen benim charlarla farm yapıyor ve ben izlemekle yetiniyorum :(
  • Gold satıcılarının , nasıl gold sattıkları belli oldu.... Herkese geçmiş olsun arkadasılarım. Addons falan yuklemeyin derim. Msn dosya almayin. Nickiniz ile servar idiniz aynı olmasın :D Bir ara koda boyle bir hac yöntemi vardi buradada aynı sey olablrimi bilmiyorum...

Bu kadar çok kişi varsa hacklenen ofc forumlarda derdinizi iyice anlatmanızdır.

Mümkünse ticket atın ve id nizin değiştirilmesini isteyin
  • böyle birşey olmaz ya deli olacam adam hala sl de chest farmlıyor durid le :( kapıda görüyorum yazıyorum görmüyor bile bide benim accla millet e para ve ittem yollamıs nereden buldum bunu ya blizza e mail çektim from doldurdum sabahtır ses yok gm ler yapaçak bir şeyyok diyorlar mail in cvp ını beklemek ve orada o charı görmek deli ediyor beni :( ogride trade cnalından yazdım bir sürü türk aynı dertde n yanıyor :( bazıları wow-turk den bılasan bir şey diyor ama anlamadım nasıl olur bir virus bılasırda kaspersky görmez :( resmen bütün hevesim kaçtı.
  • Hack yöntemleri:

-Trojan/keylogger bulaşmış eklentiler..
    -Fake siteler. özellikle buraya dikkat edin. Adamlar öyle bir site yapıyorlar ki orjinalleriyle birerbir aradaki farkı anlayamıyorsun bile. Firefox kullanın pishing olduğunda sizi uyaracaktır. Ayrıca siz de adres çubuğuna dikkat edin.
    - Accountunuzu paylaştığınız insanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 14 Ocak 2008; 2:16:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atyay

aynı yeş benimde başıma geldi 1.5 senedir oynuyorum ilkdefa bu kurban bayramında böyle bişey başıma geldi,itemlar gitti para gitti sonra ticket attım yaklaşık 1.5 hafta sonra tekrar itemlar ve para geri geldi,aradan 2 hafta falan geçti arkadaşlarla grup q su yapıyoduk tam o sırada tekrar hack girişimi oldu bende hemen şifreyi değiştirdim,bundan 1 hafta sonra tekrar hacklendim(yine oyunda değilken yakalandım) ve herşey gitti,ilginçtir bu sefer account/billing işlemleri için ticket da atamıyorum,blizzin forumundan bi form doldurup attım ama hala yanıt gelmedi,sonra arkadaşlara falan sordum bi arkadaşım bunun addonlardan olabileceğini söyledi çünkü o arkadaşım benim ona gönderdğim addonları kulanıyodu, onun accountda hacklendi ve daha yeni aldı accontu çünkü hackeleyen kişi 3.parti program kulandığından acc banlanmıştı şimdi itemların geri gelmesini bekliyo.
    sana tavsiyem addonların hepsini kaldır ve uzun süre kulanıpta bi şikayeti olmayan arkadaşlarından al

Lan olm genemi hacklendin Allah'ım yarabbim yaw :D neyse Allahtan train oldun 300 riding ^^

• kardeş senin gizli sorunu biliyor adam. gizli sorunu değiştir.
  • email olarak ne kullanıyorsun bide emaili değiştir bakalım yeni emaili bulabilcek mi
  • yabende 3 acc var 3 üde gitti 2 sinigizli soru ile aldım birini unuttum soruyu blizzard a mail yolladım cd key di oum tarhim adım soyadım yaşadıgım yer acc u alırken yazdıgım tüm bilgileri mail yolladım. bir e kendi sitesinde forum var onu doldurup yolladım ve hala ses yok soluk yok deli olacam mail imi almamıs o kesin alsa geri aldıgım 2acc umu alırdı yada girer kendi değişirdi. kesin bir addnos dan dolayı olu birde oyunda wow-türk.com sitesşnden bahsediyorlar gecenlerde orası hacklenmisti o zamman site içerisine bir virus mu ne sokmuslar oradan millet e bılastı filan diyorlar. ya 3 gündür yatamıyorum :( kabusum oluyor charı görüyorum cıplak bir şekilde :( çok koydu ya aklıma geldikce gözlerim doluyor 3-4 senemi verdim verdigim paralar umrumda değil de o emek koydu ve :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.