Şimdi Ara

Sürekli mavi ekran alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 3 4 gün önce amazon yurtdışından samsung 970 evo plus 1 tb modelini aldım ve bilgisayarıma ekledim. sonrasında henüz bir kurulum yapmamışken gta 5 yükleyip nasıl olduğuna bakmak istedim ve indirdim. oyun açılıyor yükleme ekranını geçiyor ve oyunun içindeyim ama giriş bölümünde ki paraları topla görevi olması gereken yer gelmiyor ilerleyemiyodum dosyaları kontrol ettim sildim yeniden yükledim aynı. sonra sıfırdan temiz kurulum yaptım windows 11 bu sefer aldığım ssd me kurdum sıkıntı yoktu açılıyordu ama bu sefer yüklediğim her oyunda aynı sorunu yapmaya başlayıp mavi ekran hatası veriyordu. lol de oyunun menüsünde sorun yok haritaya giriş yaptığımda yine aynısını yapıyor ve istisnasız her seferinde yanlış mı taktım dye baktım hayır kontrol ettim aldığım hatayı resim olarak ekliyorum yardım bekliyorum arkadaşlar

Sürekli mavi ekran alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam SSD'yi takarken pin kısımlarına parmağınızı değdirdiyseniz tam okumuyor olabilir veya tam oturmamışta olabilir.

Sürücüleri mümkünse stabil olanlarla güncelleyip deneyip format flashı ile bilgisayarda başlangıç onarımı yapmayı deneyebilir misiniz? Ek olarak makineye crackli bir yazılım kuruyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.