Şimdi Ara

sürekli mavi erkan ve dosya kaybı LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce aldığım toplama bilgisayarım o günden bu yana sürekli mavi ekranlar, uygulamalarda çökmeler, dosya kayıpları ve hatalar verdi. C sürücüsü SSD ye kuruluydu ama bugün HDD yi bölerek yarısını C yaptım bu arada.Oynadığım League of Legends oyununda ve diğer oyunlarda yanıt vermeme problemleri sürekli çökmeler dosya kaybı hatası ve sonrasında gelen yeniden yüklemeler ama bazen üst üste aynı hataları verdi hiç giremedim oyuna mozilla firefox bile üst üste çöküyor hiç açılmıyor bazen her oyun eksik dosya hatası veriyor kullandığım ACG Pc Tuneup programı 1-2 haftada bir sürücüleri hasarlı ve tamiri ihtiyacı var gösteriyor onları yapıyorum bir saat kadar sürüyor ama herşey devam ediyor hiçbir şey hallolmuyor. bu ara verdiği mavi erkanlar genellikle NTFS_FİLE_SYSTEM(nfts.sys) ve bunun parentez içi olmayan hali ekstra olarak irql_not_less_or_equal, kernel_security_check_failure, memory_management. Bunların haricinde olanlarda var ama en sık bunlar oluyor ram yerlerini değiştirdim sorun ssd dedir belki dedim C sürücüsünü HDD ye aldım ve bilgisayara hard format attım ama aynı şekilde mavi ekranları verdi ve LOL oyunun yüklemek isterken ilk belli bir yere geldi belirtilmeyen hata oluştu dedi tekrar denedim ve busefer yine belli bir yerde mavi ekran verdi sonra açtım pc yi tekrar denedim ve yine mavi ekran verdi pc hızlı ama türlü türlü hataları var ve hiçbirşeyde rahat vermiyor emin ol bir oyun girmek isteseniz arka arkaya verdiği hatalar oyundan atmalar grafikte kare kare şeyler oyun içinde çıkan değişik çizgiler birden çökmeler tekrar girmek istediğindede eksik dosya hataları. Beni bıktırdı ben soruna bir çözüm bulamadım LÜTFEN YARDIMCI OLUN bilmiyorum belkide parçalar arızalıdır ama ben bulamadım LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    PC ÖZELLİKLERİ
    i3 3.30ghz
    8gb zeppelin ram 4x2 ddr3
    hd 7700 4gb 128 bit ekran kartı
    SSD 120 gb hyper x kingston
    HDD 1tb kingston
    ANAKART H61M-K

HIZLI AMA HATALI BİR PC

• Minidump?
  • hdd arızası gibi duruyor .
    hd tune testi yaparmısın?
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Minidump klasörünü nasıl paylaşabilirim
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    SSD de olabilir mi her ikisindede ve ya birde hd tune programında birden fazla seçenek var hangisini kulla sürekli mavi erkan ve dosya kaybı LÜTFEN YARDIM EDİN
    nmam gerekir
    http://s2.dosya.tc/server2/u8q7z5/minidump.rar.html
    minidump klasörünü rarlayıp paylaştım istediğiniz gibi buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugratar

http://s2.dosya.tc/server2/u8q7z5/minidump.rar.html
    minidump klasörünü rarlayıp paylaştım istediğiniz gibi buyrun

Dosya.tc dosya indirmeme izin vermiyor sürekli bekletiyor.Başka servise yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    http://www.dosyaupload.com/1N6B
    birde bunu deneyin
  • quote:

http://www.dosyaupload.com/1N6B
    birde bunu deneyin

İndirdim.

Hataların sayısı çok fazla.Bir kaçı boş onların kodunu vereceğim.

İlk hatan ntfs file system.

Chdsk yap mutlaka ve hdtune ile health ve error scan bölümlerini atın.

Memory management.

Memtest ile bellek testi yap,ramlarin yerlerini değiştir.

System service exception.

Format at.

Bu da bilinmeyen hatanın kodu.
    0x00000139

daha bilgisayarı dün hard formatladım ve sıfırdan win 8.1 kurdum herşeyi sildim biçimlendirdim hatta ssd 120 gb c idi 1tb olan f ve e sürücüleri olarak ikiye bölünmüştü bu sefer 1tb olanın bir kısmını c bir kısmını e yaptım 120gb ssd ise f olarak kullanıyorum sabah hdtune ile ikisinde kontrol ettim error scan bölümü ile 0 sorun verdi VE AZ ÖNCE BUNLARI YAZARKEN BİLGİSAYARIMA GİRMEK İSTEDİM TAM BASTIM AÇILMASI GEREKİRKEN ŞÖYLE BİR MAVİ EKRAN VERDİ CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
    memtesti nasıl kullanacağım bilmiyorum
    chdsk yide yapıp sonuçları paylaşacağım
    chkdsk yi hangi komutlarla çalıştırmam gerek /f /r /i /c
  • quote:

daha bilgisayarı dün hard formatladım ve sıfırdan win 8.1 kurdum herşeyi sildim biçimlendirdim hatta ssd 120 gb c idi 1tb olan f ve e sürücüleri olarak ikiye bölünmüştü bu sefer 1tb olanın bir kısmını c bir kısmını e yaptım 120gb ssd ise f olarak kullanıyorum sabah hdtune ile ikisinde kontrol ettim error scan bölümü ile 0 sorun verdi VE AZ ÖNCE BUNLARI YAZARKEN BİLGİSAYARIMA GİRMEK İSTEDİM TAM BASTIM AÇILMASI GEREKİRKEN ŞÖYLE BİR MAVİ EKRAN VERDİ CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
    memtesti nasıl kullanacağım bilmiyorum
    chdsk yide yapıp sonuçları paylaşacağım

uzmanim.net/soru/critical-structure-corruption-windows-8-1-hatasi/2965

Bu son aldığın hatanın çözümü.

Koppyala yapıştır yapıp girebilirsin siteye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 18 Temmuz 2016; 21:37:07 >

• quote:

chkdsk yi hangi komutlarla çalıştırmam gerek /f /r /i /c

7.enpedi.com/2010/07/windows-7-disk-hata-denetimi-chkdsk.html

Kopyala yapıştır yap gir siteye nasıl yapılacağı anlatılmış oradan uygun olanını seç.
    C: yi /r komutuyla taratmaya başladım şuan yaklaşık 1 saattir 10% da duruyor bende mobilden girip bakmak zorunda kaldım verdiğiniz linklere en kısa sürede bakacağım hdd de hasar olabilir mi yada ssd de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10% da kalmıştı bilgisayar yeniden başladı başında değildim göremedim ama windows yüklenme ekranında tekrar yeni başldı ve otomatik onarım ekranı çıktı windows düzgün yüklenemedi diyor

Bu arada bilgisayar üstüne birşey yüklenmedi bluestackin aramasını bile yapmadım bu linkteki çözümle alakalı birşey yok bilgisayrda

• Chkdsk yaptı yine yapacağıını.

Hdtune sonuçları gelince anlarız durumu.

http://www.bilgisayar.name/yazilim-makaleleri/isletim-sistemi-makaleleri/windows-8-1/critical-structure-corruption/

Başka bir çözüm.
    bilgisayar üstündeki herşeyi sildi resmen attığınız çözümden pek bir şey anlamadım
    hdtune ile error bölümünü iki disktede yaptım ikisindede hatasız çıktı
    ama herşey devam ediyor aynı şekilde chkdsk de yaptım tekrardan
    asıl çözmek istediğim sorun oyunlarda çökme ve dosya kaybı hataları sürekli oyunların dosya indirmesi oyundan atması vs
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.