Şimdi Ara

Sürekli msnden düşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msnim açık olmasına rağmen, çevrimiçi gözükmeme rağmen, bğlantıktan bir süre sonra başka bir bilgisayardan baktığımda çevrimdışı gözüküyorum.Daha sonra tekrar bağlandığımda yine bir süre sonra bende çevrimiçi gözükmesine rağmen, başka birisinin msninden baktığımda çevrimdışı gözüküyorum.Bunun nedeni ne olabilir?

• bilen varsa can hayran bun a çok kolayda ...
  • Bir bilen çıkarsa çok yardımı dokunmuş olacak :)
  • Bilen yok sanırım?
  • ilginç bir durum

ilk defa duyuyorum
  • bendede aynısı oluyor arasıra ...
  • oturumu çevirimdışı açio olabilirsin
  • valla baya karısık bi durum
  • Aynı problem bendede var. Konuşma esnasında bağlantı kopuyor, fakat bağlantımın koptuğunu farketmiyorum. Karşı tarafın yazdıklarını alamıyorum ve karşı tarafa, yazdıklarının iletilemediğine dair bir uyarı gelmiyor.

Esasında benim bağlantım problemli sanırım, çünkü sayfalarıda açmıyor internet. Sizdede böyle bir problem söz konusu mu acaba?

Çok sinir bozucu bir durum, günlerdir internet kullanmıyorum bu sebepten dolayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *beto*

Aynı problem bendede var. Konuşma esnasında bağlantı kopuyor, fakat bağlantımın koptuğunu farketmiyorum. Karşı tarafın yazdıklarını alamıyorum ve karşı tarafa, yazdıklarının iletilemediğine dair bir uyarı gelmiyor.

Esasında benim bağlantım problemli sanırım, çünkü sayfalarıda açmıyor internet. Sizdede böyle bir problem söz konusu mu acaba?

Çok sinir bozucu bir durum, günlerdir internet kullanmıyorum bu sebepten dolayı...

bpşuna para vericen bu ay desene??
  • karsıdaki MSNin kişi listesi güncellenmiyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ønur

karsıdaki MSNin kişi listesi güncellenmiyor olabilir

aLakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

quote:

Orjinalden alıntı: ønur

karsıdaki MSNin kişi listesi güncellenmiyor olabilir

aLakası yok

Bende oluyordu arada.Arkadaş çevrimiçi gözüküyor fakat birşey yazdıgım anda çevrimdısı oluyor.pencereyi kapatınca yeniden çevrimiçi gözüküyor.
    ordan aklıma geldi oskur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

quote:

Orjinalden alıntı: *beto*

Aynı problem bendede var. Konuşma esnasında bağlantı kopuyor, fakat bağlantımın koptuğunu farketmiyorum. Karşı tarafın yazdıklarını alamıyorum ve karşı tarafa, yazdıklarının iletilemediğine dair bir uyarı gelmiyor.

bpşuna para vericen bu ay desene??

Hayır, ücret ödemiyorum internet için...

• Sorunu yaşayan çok ama sorunun net çözümünü veya nedenini bilen yok :).Bağlantılardan kaynaklanıyor olabilir.
  • aynı sorun bendede var. windowsun kendi içinde olan msn yi kullanıorum bi problem yok başka adres açıyorum problem yok fakat bazı adreslerle açamıyorum. Şimdi 7,5 i yüklüycem inşallah düzelir.Eski sürümde açmak isteyen explorer sayfasında yeşil adam resmine bassın ordan kullanabilir.
  • arkadaşlar bilen varsa bu sorunu nasıl halledeceğimizi sölesin belki bigün bizim başımızada gelir

allah korusun
  • benim başıma hiç gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.