Şimdi Ara

Sürekli Net Kopuyo Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. sık sık net kopuyo. modeme kablouz bağlanıyorum. sorunun modem mi yazılımsal mı olduğunu bilmiyorum. masaüstü bilgisayarımda hiç bir sorun olmadan bağlanıyorum fakat dizüstünde sık sık kesiliyo. Saatin ordaki kırmızı çarpı ya tıkladığımda ve sorunu gider dediğimde böyle oluyo.

http://img436.yukle.tc/image.php?id=6876A.jpg

Modem :http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8950ND

• merhaba,
    1. Yazılımsal olabilir(dizüstünüzdeki):
    Yakın zamanda format attınız mı? Attıysanız modemin yazılımını yüklemede sıkıntı olmuş olabilir. yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz.
    Virüs yazılımı yüklü mü? Virüs yazılımı da kopmalara sebebiyet verebilir. Ama eğer tahmin ettiğim gibi ise muhtemelen modemin sürücüsü düzgün yüklenmemiş ya da yanlış yüklenmiş olabilir.

2.Modemden ne kadar uzaksınız:
    kablosuz modeminizin sinyal kalitesi uzaklığınız da etki ediyor olabilir.

3. Ayrıca windows işletim sistemleri her zaman sıkıntılıdır...
  • Arkadaşım öncelikle ilgin için teşekkür ederim.

-Microsoft antivirüs yüklü. format attığımda yüklemiştim.

-Bilgisayara format attığımda yıl 2012 idi :)

-Modem hemen masanın altında. bağlandığım zaman sinyal full gösteriyo.

-Ben kırıkkalede öğrenciyim ordaki evde hiç bir sıkıntı yok. Şu an sınavlar bitti ankaraya geldim ve böyle bir sıkıntıyı ilk defa yaşıyorum. Hafta sonlarıda sık sık gelirim. Torrent olsun vs sürekli kullanırım ama hiç böyle olmamışdı.
  • Eğer kırıkkaledeyken ve şimdi ankaradaki tüm şartlar aynı sadece şehiler farklı ise:
    Sorun olmaması gerekir. eğer var ise bu durumda sinyallerin bilgisayar tarafından alınmasını engelleyici etkenler olmş olabilir odada. Bilgisayarına virüs vb. girmiş olabilir, güncellemelerin yaratmış olduğu yazılımsal sıkıntı olabilir, dns adres değişikliği yaptıysan bu sebeble de olmuş olabilir vs...
  • Değerli Müşterimiz ;

Modeminizde oluşan kopmalar nadir olarak cihaz kaynaklı olabilir. Sizin yaşadığınız problem servis sağlayıcınız tarafından kaynaklanmaktadır. İnternet Hizmeti aldığınız servis sağlayıcınızdan Hat değerlerinizi öğrenip bizlere mail atarsanız konu ile ilgili olarak daha net bir bilgiye sahip oluruz iyi günler dileriz.
  • Değer verdiğiniz üyeniz, masaüstü bilgisayarında bağlantısının kesilmediğini söylemişti sadece dizüstü bilgisayarında modeme bağlanma sorunu yaşadığını belirtmiş.
    Eğer yanlış belirttiyse ankaranın telekom kaynaklı bağlantıları tek kelime ile tabiri caiz ise "REZALET". Saygılar...
  • evet arkadşm masaüstünden rahat bağlanıyorum fakat masaüstü pc den kablo ile bağlanıyorum.
  • http://m1304.hizliresim.com/18/s/mdrtc.jpg

Hat değerleri bu sanırım.
  • Değerli Müşterimiz ;

Kullanmakta olduğunuz Hat değerleriniz çok düşük değerlerdir. Kablosuz ile yaşadığınız problemden dolayı bizlere ileticeğiniz iletişim bilgileriniz üzerinden irtibat kurulup konu ile ilgili gerekli bilgilendirme tarafınıza sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.
  • @AkifDogan
    Modeminiz çok yüksek crc üretmiş , ancak 10 seviye snr ile bu crc imkansız. Aynı crc üretme sorunu benim modemimde de var (8151 model numarası) Gerçi kendi çabalarımla çözdüm sorunu. Anteni adsl kablosunun üzerine biraz fazla yatırmışım kablo altında kalmış. Anteni biraz kaldırdım şuan crc üretmiyor.

Crclerle ilgili detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsan ttnet bölümündeki üst konuma bakabilirsin. Saygılar.
  • dediğiniz gibi anten kabloların üzerine doğru yatıktı düzelttim. fakat az önce bir şey fark ettim. flash bellek taktım net gitti. neti tekrar açtım sonra flash ı çıkardım net yine gitti. farenin usb sini çıkarıp takıncada net gitti. çok saçma geliyo ama sanki usb ye bir şey takıp çıkarınca hemen gidiyo.
  • Hocam sorununuz modem kaynaklı değil öyleyse.
  • banada öyle geliyo. modem kaynaklı olsa masaüstü pc de sıkıntı olurdu. bana pc den gibi geliyo ama son bi kaç gündür hiç bir değişiklik yapmadım. birden bire oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.