Şimdi Ara

sürekli reset mavi ekran yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun ne olabilir arkadaşlar şu mesajı alıyorum

• yani şu resim sadece mavi ekran hatası aldığını gösteriyor, herhangi hata kodu filan göremiyorum. resmi daha düzgün upload edersen yardımcı olabiliriz.
  • Ekran kartında problem var gibi gözüküyor. Ne zaman veriyor mavi ekranı?
  • sorun nasıl oluştu? bir gün açtın böyle miydi yani?

görüntüye bakarsak hem ramlerde hem ekran kartında sorun olabilir. ramleri ekran kartını çıkarıp takmayı dene, olmazsa format dene ama muhtemelen formatın ortasında mavi ekran verecek. ram sorunu gibi duruyor.
  • dostum mavi ekran biyana ekrandaki çizgiler ekran kartının arızalı olduğunu gösteriyor.mavi ekranı da(hata kodunu gördüğüm kadarırla) bundan dolayı veriyor
  • oyun oynarken. özellikle steam oyunlarında (empire total war)veriyor mavi ekranı.artık her an vermeye başladı.(ati) ekran kartı .sanırım ekran kartında sorun ama ramlarda uyumsuz olabilir .dediğiniz gibi hocam.3870 saphirre ekran kartı.güç kaynağını değiştirdim değişen bir şey olmadı.anakartın biosunu güncelleyim mi sizce.?

• Kartın kendi belleklerinde bozulma olmuş. Başka bir kartla dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının sürücüsünü kaldırıp daha önceki driver sürümleri ile çalıştırmayı deneyebilirsin.
  • çizgiler ekranda var mı yoksa fotoğraftan mı kaynaklanıyor?
  • Fotodan öyle çizgiler olmaz. Ekran kartında problem var bence.
  • mavi ekran genelde donanımsal sorunlarda karşımıza çıkıyor.öncelikle şunlara cevap vermen lazım.
    mavi ekran veren bu sistemin yenimi yoksa uzun zamandır sağlıklı bir şekilde herrnagi bir donanım eklemeden kullandığın haldemi?
  • ekran kartını değiştirdim. şimdi sorun yok.nvidia chipsetli aldım.beklemedeyim sorun gene olmaz inşallah.
  • Sanmıyorum sorun çıkacağını. Uzun süre oyun oyna. İyice kastır ekran kartını. 3Dmark testide yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 26 Temmuz 2011; 15:56:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.