Şimdi Ara

Sürekli Tahammül Etmek Zorunda Kaldığınız Biriyle Evlendiyseniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yaparsan yap bu kadin milleti bir araya gelince basliyorlar kocalarini yerden yere vurmaya ! Bir kadin da cikip demezki suc birazda senin ! Varsa yoksa suc erkeklerdedir

Sana onerim sakin degersizlesme onun gozunde ! Onun Aklina se. geldigin zaman bir sey olmaz gibi bir dusunce alirsa isin zor demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim, sakin güzel bir ortamda karına bu konuyu hiç açtın mı? Uygun bir dille "Şu huyların beni rahatsız ediyor, seni seviyor ve seninle mutlu olmak istiyorum ama bu tür davranışların beni yaralıyor" vs gibi.

Veya onunlua şu konu başlığı üzerinde konuştun mu: "Evlilikten beklentilerimiz nelerdir, birlikte nasıl daha mutlu olabiliriz, bu konuda her birimize nasıl görevler düşüyor" vs..

Bu konuda biraz düşün, konu başlıklarını ve cümlelerini toparla, inşallah uysal ve mantıklı düşünen bir kadınsa bir şekilde uzlaşma sürecine girersiniz.

Her insan arasında elbette çatışma olacaktır, hele aynı mekanda sürekli bulunan şahıslar arasında bu kaçınılmaz. Kavgaları bir tuz-biber olarak görüp evliliğin diğer lezzetlerini de tatmaya dayanışma ruhuyla güçlenmeye bakın.

Kendini neden 'pısırık' olarak tanımladın bilmiyorum ama karşındakini sevip saydığından, gönlü kırılmasın diye kavgada pasif kalma gibi bir durum varsa bu pısırıklık değil güzel bir huydur. Kadınlar bazen cadılaşır bırak bağırıp çağırıp stres atsın, sen de kapa kulağını işine bak. Tabi bu pasif durumunu da abartma, gerektiği yerde uygun davranış ve dille ağırlığını koymayı bil

Allah kolaylık versin

• Hocam ne ezilip bükülüyorsun ki? Senin hiç gururun yok mu? Olmuyorsa boşanacaksın dünyanın sonu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 8 Temmuz 2018; 23:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende 10 yıllık evliyim 2 çocuk var ama eşimle huylarımız birbirini tutmuyor dolayısıyla çok gerginlik var çocuk olmasa boşanırım çünkü geçecek baş ağrısı değil.

Sana tavsiyem buraya konu açacak kadar sıkıntıdaysan boşanmanı tavsiye ederim.

Evlilik çok zor bir karar ve geri dönmesi çok ağır. Dolayısıyla evlenecekler mümkünse evleneceği insanla 2 sene beraber yaşasın çünkü dışarda kafelerde gezerken evlenmek çok makul görünür fakat aynı evin içinde yaşamaya başlayınca gerçekler ortaya çıkar.
  • Iyi eşsin merak etme kötü huylu olsan sana soz geciremez iyi huylu oldugun icin itaat ediyorsun baskasi olsa zopayi kafaya vurur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz mahrem olacak ama o ilişkiniz nasıl ? Genelde tatminsizlik yaşayan çiftler mutlu olamıyorlar, aşk ölüyor ve tahammül etmeler başlıyor. Zorla birlikte yaşıyormuş gibi oluyorlar. Bu yüzden o şey önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 12 Temmuz 2018; 11:13:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile Saadeti adlı kitabı tavsiye ederim.

m.kitapyurdu.com
    Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
    https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=83213

• Evliligin basinda agirligini koyamayan kac erkek gorduysem sonradan sikinti cekiyor, ve kusura bakmayin ama sonradan da o agirlik konamiyor.

Sizin için onerim gidin mahkemeye verin bir kafasi yerine gelsin bosanmanin masada oldugunu gorsun, mahkemede esiniz degistigi takdirde tabiki de evlilige devam etmeyi dusunebileceginizi soyleyin mahkeme kesin birinci celsede bosamaz ve 6 ay sanirim bir erteler tekrar gidin deneyin diye

(Zorunlu danismana da gonderiyorlar mi bilemem)

Esinizin gozunden pisirik modundan cikabilmenizin tek yolu bence bu isin ciddiyetini gostermek

• Bugün bir bisiklet dahi alamadığınız dünyada, gün gelir en güzel otomobilleri, motosikletleri, evleri ve nicesini alabilirsiniz.. "Hiç yaşamasam da" bana göre evlilik her daim her zorluğa omuz omuza verip üstesinden gelmek, zorlukları aşabilmektir. Herşey güzelken yanınızda olup da, dara düştüğünüzde sizin yanınızda durup, size destek olmayacak birini, "yine genel olarak söylüyorum" yanınızda değil, hayatınızın hiç bir bölümünde dahi tutmayın, uzak olsun. Dünya güzel, kusursuz günlerden ibaret değil asla.. Artı varsa eksi var, iyi varsa kötü var, aydınlık varsa karanlık var. Önemli olan herşeyiyle kendini size adıyan biriyle beraber olmak. Ben de kendimde biraz sizi gördüm, ben yarı yoldan döndüm.. Karşınızdakini vazgeçilmez olarak görmeyin.
    Hepimizin en iyileriyle karşılaşması dileğiyle..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.