Şimdi Ara

Sürekli Tahammül Etmek Zorunda Kaldığınız Biriyle Evlendiyseniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, hayat işte... Ben eşime, eşim bana sürekli olarak tahammül etmek zorundayız. Ben bir koca olarak bazı şeylerde söz hakkı sahibi olmak istesem de kendisi sivri zekâsı ve mükemmeliyetçi yapısı nedeniyle beni hep düzeltir. Düzeltirken tatlı dilin d'sini kullanmaz ve bu da benim derimden deri koparır gibi acıtır ama kırılmasın diye çoğu kez "haklısın bitanem", "tamam öyle yapalım" derim. O istemediği sürece bırakın bir yanağına buse kondurmayı, elini bile tutamam. Anında çirkinlik yapar. Hayatımın biraz tadı olsun diye her gün acı biber yiyorum resmen. Tabiki olaya bir de onun açısından bakıyorum. Her şeye tamam diyen "pısırık" bir koca, 29 yaşına gelmiş ama bir bisikleti bile olmayan bir adam, güzel eşyalar, çocuklar ve pahalı arabalara kendisinden daha az ilgi duyan, dünyayı gezme niyetinde ve az eşya çok huzur kafasında oturaksız bir koca olarak görünüyorum. Bizim frekanslarımız yokluktan tutmuş olabilir diye düşünüyorum. Böyle kararlar insanın kaderi mi yoksa kendi akılsızlığı mıdır bilmiyorum ama sanırım hayatım boyunca neye el atsam kurutan biri olduğum için (mtg.ox 'tan bitcoin almistim 2013'te, sirket iflas etti, bu örnek yeter herhalde) bu işim de rast gitmedi gibi... Boşanmak çözüm değil, evlilik danışmanları ücretsiz mi ? Ki danışmana hayatta gelmez gerçi...

Yazımın ana fikri; evleneceğiniz insanı seçerken çok dikkatli olun. Sizin ona, onun size hayatı zindan edeceği bir evliliğe yanaşmayın. Mümkünse aileler de biraz yapısal olarak birbirine benzesin...

• soğan erkeğisin karın ne yapsın
  • aksine tek çözüm boşanmak
  • ortada çocuk yoksa boşan kardeşim kendine bu eziyeti reva mı görüyorsun?
  • en ideali bosanmak ama bu seferde her ay nafaka odemek var
  • hocam merhaba sizi kendime benzettim ve eşinizi ise geçenlerde flortleştiğim birine. Bana kalırsa eşinizle yürümüyor gibi gözukuyor, hatta bizim gibi insanlar için hiç bir kadınla yürüyeceğini sanmıyorum. Gerek biyolojik gerek çevresel sebepler olsun kadınların arzuladığı saygı gösterdiği tip değiliz. Belkide iç dünyamız fazla geniş belkide onlar insanlıklarını kaybettiler.

Lütfen kendinizi daha fazla ezdirmeyin, hemen yuvanı boz veya ona acı çektir demiyorum ama en azından aranıza mesafe girsin belki bir şeyleri anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 2 Temmuz 2018; 11:27:53 >
  • Kelimeler beni anlatiyor sanki..
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Boşanmanin mevzusu açılınca çok korkuyor. Melek oluyor hemen. Dediğiniz gibi çok daha iyileri ile çıkmama rağmen yürümedi, kimseyle yapamayız sanırım biz :/
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Nafaka istemez ama fazlasını burnumdan getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

soğan erkeğisin karın ne yapsın
    boş yapmada yolumuza bakalım
  • Karşılıklı tahammül çok önemli
    Sen onun hatalarını hoşgördüğün sürece,o da senin hatanı hoşgörüyor.
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Evet tahammül konusunda epey yol alacağa benziyoruz. Tespitiniz çok doğru katılıyorum
  • Hocam mtgox a kayyum atandı ödemeler yapılıyor diye biliyorum yavaş yavaş iletişime geçtiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuzrek -- 3 Temmuz 2018; 21:6:9 >
  • Nuzrek N kullanıcısına yanıt
    Geçmedim yahu. Hemen geçeyim. Çok sağolun
  • FlightMode kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hatta kayyum btcleri belli aralıklarda satıyor bitcoin onun yüzünden çok düştü sata sata bitiremedi :)
  • 8 yıl sonra aldatılip boşanmak. Defolup gitti.

Dipnot. Ben

Bir dahami tövbe. Naz isteyen defolup gitsin
  • Kendine bisiklet dahi alamamış olabilirsin. Ama sonuçta sen bir bireysin. Eşine yaklaşman kadar doğal bir durum olamaz. Senin biraz sertleşmen şart. Başka türlü eşinin seni ciddiye alması mümkün görünmüyor. Allah yardımcınız olsun.
  • Hocam sırf bu sebeplerden evliliğe giden yolu uzun tutmak en iyisi, yada o yolu en verimli şekilde kullanıp tanımak ve kendimize tanıtmak gerek...Bazı insanlar evlilik yolunda, heyecandan mutluluktan başka sebeplerden dolayı bazı şeyleri törpülüyor görmezden geliyor. Fakat Düğün bitip eve gelince gerçek hayat o zaman başlıyor. Tabi halı altındaki düşünceler evin her yerine dağılıyor...

Kendinizi fazlaca çaresiz görüyorsunuz ve üstüne üstlük kendinizi bolca eziyorsunuz. Siz böyle yaparken eşiniz çevreniz size farklı mı davranacak hocam ?

Aranızdaki en büyük fark siz düşünceli birisiniz, fakat karşınızdaki insan düşünceli değil...Siz sorunları hissedip rahatsız olurken o bir şeyleri değiştirmiyorsa yada değişemiyorsa olmuyor demektir. Aranızda uyumsuzluk olduğu aşikar, fakat hemen evlilik bitirecek kafaya girmeyin...Olayı boşanma üstünden değilde sorunları çözmek üstünden değerlendirin, ne yaparsanız yada yapmazsanız düzelir konusunu ele alıp değerlendirin...Olmuyorsa zaten zorlamanın manasını yok, hayat kısa ve bunu kötü değerlendirmeyin

• evlilikte temel faktör SAYGI'dır.

kayboldu mu biter.
  • Ben o sekilde bir kadina dayanamam, yokluktanda ilk karsima cikan biriyle evlenmek gibi bur hata yapmam. Bosanirim muhtemelen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.