|
Bildirim
|
Annemi istemeyecek kadınla isim olmaz net . İlla ki bakıma muhtaç olması şart değil .Eş bulunur, ana bulunmaz
|
evli değilim ama babamın 3 kardeşi var ve hiçbiri babaanneme bakmıyor biz bakıyoruz annem o konuda anlayışlı baya.
gerçekten hastaya bakmak zor iş bu sadece ben bakarım demekle olmuyor. eğer eşiniz bakamam diyorsa onuda anlamanız gerekli. o yüzden ya annenizi bakıcıya ikna ediceksiniz ya da annenize yanınızda karşınızdaki daireyi satın alıp kiralayıp eşinizden günde 2-3 defa yemek götürmesini 2-3 günde bi temizliğini yapmasını isteyeceksiniz. |
BUrdaki herkes basına gelmedigi icin kafasına gore hareket edecek sözde ama kazan ayağı öyle degil arkadaslar.
Eskidendi o ananı babanı evine alıp bakmalar felan. Simdi ya huzur evine gönderirsin ya da bakici tutarsın ayni evde o bakar. Hastaya bakmak profesyonellik ister. Yoksa hastaya bakacam diye siz de hasta olursunuz. Duygusal düşünmeyin. Esin dogru söylemiş. Senin esin hasta bakici mi??? |
Evlenmek deliliktir
|
Bizim yaşlılar çabuk çöküyo ya.Amerikadaki gibi tek başına bitki falan yetiştirseler keşke Sonra ailelerde problem çıkıyo
|
baştan öyle kadınla evlenmem birlikte olmam diyenlerin kızın sonradan değişmiyeceğine dair garanti belgesimi var merak ettim
|
Eşin istemiyorsa zorlayamazsın zaten, 1 yaşında da çocuk var boşan da denilmez. Anneni alacaksın karşına bakıcı istemiyorsun ama bak gelinin böyle böyle diyor başka çarem kalmıyor benim de deyip ona bakıcı tutacaksın. Arkadaşların da dediği gibi yaşlı hasta bakımı o kadar zor ki eşini de anlayışla karşılaman gerekiyor. Ha illa ki seninle kalmak istiyorsa evine getir anneni ve bakıcıyı, hem eşin de yanında olmuş olur göz önünde durur.
|
Hem ''Ev hanımı'' hem de fikir beyan etme hakkı var öyle mi?
Öncelikle anneme vasıfsız bir ev hanımının bakmasına ben müsaade etmem, gerekli eğitim almış kişiler eşimin gözetiminde benim evimde anneme gerekli bakım ya da tedavi sürecini uygular. Eşimin bunu istememe gibi bir ihtimali yok Ki bir ev hanımı ile evleneceğim düşünmüyorum |
Eşine önce, durum kendi annesinin başına gelse ne yapar onu soracaksın.
Ben bu konuları evlenmeden konuştum, zihniyetinden tamamen emin olduktan sonra evlenmeye karar verdim. Yıllarca gurbette ailemden ayrı yaşadıktan sonra, annemin rahatsızlığı sebebiyle köye göç edip annemlerle beraber yaşamaya başladık. Eşim, annemle benden daha iyi anlaşıyolar. İki çocuğum var, şuan bile eşim annemi istemediğini söylese kapının önüne koyar, kayınçoyu arar gel ablanı al derim. Aynı şekilde kayınço annesine bakmaz ise ben yanıma alır bakarım. Bu tür sorular Kızlar Soruyor sitesinde de çok var, Allah akıl fikir versin ne diyeyim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|