Şimdi Ara

Anneniz Bakıma Muhtaç Kalıyor Ama Eşiniz Evde Onu İstemiyor? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ateist olabilirsin ama bu tür ciddi sorunları ehline sormak lazım .. Gerçi ateistte olsan videoyu sonuna kadar izlersen hak vereceksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTH37

Ateist olabilirsin ama bu tür ciddi sorunları ehline sormak lazım .. Gerçi ateistte olsan videoyu sonuna kadar izlersen hak vereceksin..

Ben ateist değilim. Ama farz edelim ki malum çift ateist, sence bu video ona bir şey ifade eder mi? Ayrıca işin ehli olduğunu söylediğin bu adamın eğitimi nedir ki aile konusunda işin ehli olarak işaret ediyorsun kendisini? Ne lisans eğitimi, ne lisansüstü eğitimi almıştır kişi ki kendisini bu şekilde tanımlıyorsun?
  • Ben evli değilim ama sırf bu iş yüzünden 5 ay önce nişan attım.Çalışıyorum ama 5 sene daha ev alamam.Bu yüzden nişanlıma annemle beraber kalırız dedim.Hatta ev dublex merdiveni kapatırız dediğim halde istemedi.Yok zırt pırt gelir yok bana karışır felan derken ayrıldık nişanıda bozduk.

O yüzden bu tip önemli konuları evlenmeden konuşmak gerekir.Doğrusu bende annemle kalmak istemem ama bakıma ihtiyacı varsa tabiki yanıma alırım.

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin hangi dine mensup olduğu beni ilgilendiirmez ..ülkemizin 100/90 ı müslüman ve bu tür sorunları olupta bu konuya tıklayıp bilgi almak isteyenler bu videoyu izleyip ilim ehlinden en doğru sağlıklı kararı öğrenmiş olacaklar..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.