Şimdi Ara

Sürekli TürkNet Kesintisi ve Kopyala-Yapıştır Cevaplar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, statik ıp tanımlaması yapıldıysa ücreti faturalandırılır.
  • kantarr53 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bende dün mesaj gönderdim hala dönüş yapılmadı mümkünse artık çözecek misiniz ayın 8'inden beri bekliyorum tüm işlerim aksıyor

Kullanmadığım daha doğrusu kullanamadığım statik ip'nin faturası mı yansıtılacak bana?

Bana gelecek ay faturamda statik ip ücreti yansıtırsanız abonelik anında sone erer. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Faturanız çıktığı zaman destek kaydı oluşturmanız durumunda ilgili ekibimiz kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • emirhsvnc E kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden gönderdiğiniz mesajlarınıza sırasıyla yanıt veriyorum. Sizin mesajınıza da yanıt vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantarr53

2 yıldır kullanıyorum türkneti , son 3 aya kadar sıkıntısız kullandım.95 mbps gelen hız 60 mbps lere kadar düştü.oyunlarda ping , loss yükselmesi oluyor.destek kaydı oluşturdum 2 haftadır aynı şeyleri yazıp duruyorlar he birde sözde eleman yolladılar baksın diye birşey yapmadan gitti. uğraşıp duruyorum düzeltsinler diye twitter , online işlemler heryerden yazdım beklemedeyim.sorun çıkana kadar iyi tavsiye ediyorum fakat sorun çıktı mı çözüm sıfır .

Bugün aradılar ve ilgilendiler sorunla.

Merhaba, şu an sorun yaşıyor musunuz?

Evet 50 geliyordu önceden aldığım 100 e dönmesi için konuştuk 35 geliyor şuan problem üstüne problem sorun çıkana kadar gerçekten güzel ama sorun olduğu zaman çözüm bulmak eziyet .

Merhaba, oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda kontrol ederek yardımcı olacağım.

Bana hala bir dönüş yapılmadı kesintiler devam ediyor 1 hafta oldu ve kopyala yapıştır cevap veriyorsunuz sitenize Türk Telekom taşeronu değiliz yazmışsınız ama taşeronluk bu yaptığınız her gün kesinti var ve siz TT ne derse onu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz

yapanın ipini çektiler, yapada hızı düşen çok forumda benimde konum vardı 7 aylık mevzu. tt 'ye söz de geçiremiyorlar istediği gibi bakır üzerinde değişiklik yapıyor. ben iptal ettim yapa macerası bitti.

saye sistemi gelirse hareketlenir ortalık yoksa bu tekelle çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 15 Kasım 2020; 19:53:16 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

Bende 30 dakika önce iptal başvurusu yaptım son 1 saatte 5 defa kesildi üstelik hız da rezalet Vodafone ile görüştüm 50 mbps paket ilk 6 ay 60 lira en önemlisi bu TT ile muhatap değilim artık kendi ekipleri var. Turknet 4 yıllık müşterisiyim o kadar şikayete bir dönüş bile yapmadılar Turknet bitmiş...

Merhaba, kopma sorununuzun devam ettiğini ve hattın kontrol edilmesini ekibimize ilettim. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • Ben de uzun zamandir turknet kullaniyorum. Evden calisiyorum. 1.2 aydir her gun net gidiyor. Ariyorum hep bolgenizde calisma var diyor robot. Bokunu cikarmaya basladilar. su anda 20 dakikada 10 kere baglanti koptu.

• Çalışma falan olduğu yok TT sana ait olan portu başkasına tahsis ediyor sana da rastgele sorunlu bir port veriyor uğraşıp duruyorsun Turknet'e bunu defalarca bildirmeme rağmen hiçbir şey yapmadılar az önce yine hazır cevap yazmışlar artık uğraşılmaz bunlarla

• Çengelköyde yıllarca Türknet kullandım, 65mbitler görüyordum son 2 aydır sürekli kopma kesilme hep aynı yanıtlar, bence Turknetin şunu anlaması lazım, Türk telekom arıza kayıtlarınızda size kazık atıyor ve çözmüyor. İstiyor ki memnun kalma gel Türk telekoma . Ben evimi kiraya verdim kiracı benim hattımdan Turknete devam ediyordu en son artık dayanamadı bugün turk telekoma geçmiş. İşin komiği gelenler işi çözeceğiz size en iyi itinayı turk telekom olarak göstereceğiz demiş ve vdsl den adsl e düşürmüşler kiracı şu an vdsl değil adsl e geçmişl oldu. Zamanda geriye yolculuk. Kısacası Turknet Turk telekom tarafından kandırılıyorsun hat sorunları çözülmüyor sen ve müşterin karşı karşıya bırakılıyor sonra da düşük hız daha pahallı fiyata stabilite vadeden Turk Telekom müşteriyi kapıyor. şu an stabil çalışıyor kiracının hattı, nerden biliyorum? bahçe güvenlik kamerası o hatta bağlı ve kopmadan izleyebiliyorum. Daha önce 5sn de bir bağlandığımda takılıp kalıyordu.

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Saracen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık destek kaydınız yoksa yeni kayıt oluşturarak kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Hattınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.