Yaklaşık 4 yıldır Türknet kullanıyorum ve çevremdeki herkese de önerdim ama bu yıl berbatlar. Daha önce de konu açmıştım yazın 1 ay boyunca internet yoktu üstüne bana modemden deyip modem aldırdılar ve kullanamadığım 1 ayın faturasını bizimle alakası yok diyerek ödettiler altyapı Türk Telekom tarafından bilinçli yapıldığının farkındayım çünkü neredeyse her hafta Türk Telekom tarafından aranıyorum geçiş yapmak için. Fakat ben Turknet kullanıyorum sonuçta ve bu olanlara bir çözümları yok son 1 aydır hızım düşürülmüş ve sürekli kesinti oluyor. 12:00-17:00 arasında özellikle bir düşüş var sanki kotalı kullanıyorum gibi upload yerlerde en ufak bir dosya yüklemede kesintiler başlıyor. Bunu Türknet'e her ilettiğim de "5 Saattir sorunsuz kullandığınızı görüyorum" diye başlayan cevaplar veriyorlar son 3 destek kaydına da aynı şeyleri 7 defa üstelik 15 dakika arayla yazdıklarını görünce anladım ki direkt kopyala-yapıştır yapıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum artık başka seçenek kalmadı altyapı TT olduğu için hangi firmaya geçersem geçeyim aynı sorunları yaşayacağımı biliyorum ama ilk yıl hiç böyle değildi bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürekli TürkNet Kesintisi ve Kopyala-Yapıştır Cevaplar!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Evet bir 24 saat kesilmemesi sonunda aynı sorunum devam ediyor. Türk net ten ümidi kestim. İnternetten bişiler okuyup sorunumu düzeltmeye çalışıyorum. Snr değerini 18 e çıkardım. Bakalım ne olacak. Türk net evime çalışanlarını gönderdi. Gelip iç hattımı kontrol ettiler. İç hatta problem olmadığını söylediler. Alttan panodan kontrol ettiklerinde buraya %60 geliyor dediler kendi aralarında konuşurken. Sorun bende değilken hala sorunumu çözemeyen bir firmayla muhatap olacağınızı bilin. Ama hakkını yemiyim çok iyi kopyala yapıştır mesaj yollayıp sizi bilgilendiriyorlar. Ama bir işinize yaramıyor. Düzeltsenize hattımı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enteresan, aboneliğim aynı süre ve aşağı yukarı yaşadıklarım sizinkilerle aynı.
Yalnız farklı olan, ben bir reklamcıyım ve gerekirse çok "pis reklam" yaparım.
Şimdilik bekleyip sineye çekiyorum ama bardak taşarsa çirkefleşirim. Size de sabırlar dilerim
Bana da yazın Türknet çalışanı geldi ve iç tesisatta sorun olmadığını söyledi ama Türk Telekom denen rezalet firma Türknet'e bizimle alakası yok diyor Türknet'te artık kopyala yapıştırdan başka bir şey yapmıyor. Büyük ihtimalle Türk Telekom'a söz geçiremiyorlar artık TT ne derse o baya taşeron firma gibi.
-
2 yıldır kullanıyorum türkneti , son 3 aya kadar sıkıntısız kullandım.95 mbps gelen hız 60 mbps lere kadar düştü.oyunlarda ping , loss yükselmesi oluyor.destek kaydı oluşturdum 2 haftadır aynı şeyleri yazıp duruyorlar he birde sözde eleman yolladılar baksın diye birşey yapmadan gitti. uğraşıp duruyorum düzeltsinler diye twitter , online işlemler heryerden yazdım beklemedeyim.sorun çıkana kadar iyi tavsiye ediyorum fakat sorun çıktı mı çözüm sıfır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantarr53 -- 13 Kasım 2020; 11:19:2 >
TT tarafından bilerek yapıldığını düşünüyorum çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonra YAPA geldi hızlar yükseldi ilk 1 yıl YAPA ile çok iyi upload ve download hızlarım vardı şu anda güya en üst pakedi kullanıyorum ama baya baya hızı düşürmüşler bariz belli ve kesintiler yazdan beri devam ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kantarr53
2 yıldır kullanıyorum türkneti , son 3 aya kadar sıkıntısız kullandım.95 mbps gelen hız 60 mbps lere kadar düştü.oyunlarda ping , loss yükselmesi oluyor.destek kaydı oluşturdum 2 haftadır aynı şeyleri yazıp duruyorlar he birde sözde eleman yolladılar baksın diye birşey yapmadan gitti. uğraşıp duruyorum düzeltsinler diye twitter , online işlemler heryerden yazdım beklemedeyim.sorun çıkana kadar iyi tavsiye ediyorum fakat sorun çıktı mı çözüm sıfır .Neden böyle yaptıklarını anlamadım geçenlerde internette (ekşi sözlükte sanırım) 2 tane falan çalışanları var yorumunu görmüştüm acaba gerçekten öyle mi diye düşünüyor insan çünkü ilk yıl ile arasında bariz farklar var kalite olarak ve fiyatta artmasına rağmen kalite düştü.
-
Gönderdim yazdan beri böyle hadi hızı düşürdünüz anlarımda bari kesilmesin sürekli artık ve illa buraya yazmam gerekiyormuş boşuna online işlemler diye sayfa yapmışsınız oradan 15 dakika arayla aynı şeyleri yazıyorsunuz
-
Şaka gibi ya az önce yine aynı şeyleri yazmışlar arkadaş 5 saatte bir kesilmesi bile çok normalmiş gibi davranıyorlar ki her saat başı kesiliyor özellikle öğlen sürekli dalga geçiyorlar sanki. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet yazsam bir sonuç çıkar mı daha önce deneyen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhsvnc -- 12 Kasım 2020; 0:41:42 > -
Arkadaşlar böyle giderse iptal ettirecem büyük ihtimal Vodafone Evde İnternet önerir misiniz?Anında destek sağlıyoruz ve bize ulaşabilirsiniz her zaman diyorlar ve şu anda 105 lira 50mbps Türknet'e 100'e yakın ödüyorum ve verdiği geceleri 4-5 mbps öğlen 1-2 mbps arası çok bir farklılık olur mu tekrar 10-15 mbps görür müyüm ilk başlarda ki gibi?
-
Arkadaşlar bende de ciddi bir problem var. Kesintiler ara ara oluyordu işimi etkilese de çok şey etmedim ama bugün statik ip satın aldım çağrı merkezindeki onayımı alan kişi "modemi kapatıp açın statik ip aktif olacak" dedi. bende yoğunluktan dolayı 23:30 gibi denedim ve bilin ne oldu?
İNTERNET TAMAMEN GİTTİ.
Cihazda internet var görünmesine rağmen bilgisayar internete girmiyordu, modemi resetledim bu sefer kullanıcı adı ve şifremle kurulum yapamıyorum. Hat down oldu.
Böyle saçma bir şey olabilir mi ya? Alt tarafı statik ip satın aldık. İnsanların nefret ettiği kadar varmışsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 12 Kasım 2020; 1:38:8 >
Aynısını 2 sene önce yaşadım aradılar ve internet hızınız yükseltilecek dediler onayladım kısa süreli kesinti olabilir dediler 3 gün sonra geldi internet o kadar şikayetten sonra gerçekten TT altyapısı kullanıyorsan çok uğraştırıyorlar çünkü aralarında bir iletişim yok ne zaman yaparlarsa bekliyorsun
-
Yeni ISS araştırıyorum hocam. Turknete 1 ay iyi bile dayandım..
Statik IP iptal edilerek internete erişim sağlayabiliyorum şu anda.
Statik IP' yi hiçbir şekilde kullanamadım. Faturama 12 TL' lik statik ip ücreti yansıtılacak mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: emirhsvncNeden böyle yaptıklarını anlamadım geçenlerde internette (ekşi sözlükte sanırım) 2 tane falan çalışanları var yorumunu görmüştüm acaba gerçekten öyle mi diye düşünüyor insan çünkü ilk yıl ile arasında bariz farklar var kalite olarak ve fiyatta artmasına rağmen kalite düştü.
Alıntıları GösterBence bilerek yapıyorlar.eve gelen eleman kağıt doldurdu bir tane, türk telekoma hız düşürmeden dolayı ceza kesilecek dedi gitti hiç birşey olmadı hatta geldiğinde 65 mbps lerdeydi hız şuan 50 55 geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Bizden peşin peşin para almasını biliyorsunuz, o zaman TT'un da ümüğüne çökmeyi bilin" minvalinde birşeyler yazmıştım ama yanıt bile gelmedi. Bi arıza tespiti için 36 saat. Peh... Ötüreyim verdikleri hizmete. Yakındır başka operatöre geçmem. İşin komik yanı, yıllardır sorun yoktu. Evde bir öğrenci ve bir öğretmen varken son bir iki aydır işin cılkını çıkarmaları kötü oldu.
Altyapının sinek barsağı gibi karman çorman olduğu yerde normal aslında. Başka operatöre geçsek n'olcak ki, gene TT'un kucağındayız. Şeytan diyo bas parayı git yurtdışı aboneliği ile bi tooway al, ÖİV de ödeme
Aynen öyle son 4-5 aydır eskisi ile alakası yok altyapı ise aynı elektriğin bile hafta da 4-5 kere kesildiği yerde oturuyorum ama ilk başlarda o hızı verebiliyorsa mümkün demek ki Türk Telekom port değiştiriyor büyük ihtimalle çalışanları da ayrı sıkıntı
-
Harbiden dalga geçiyorlar 10'u geçti sürekli aynı şeyi kopyala yapıştır yapıyorlar numaramı aldılar dünden beri dönüş yapacaklar güya...
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- upload hızı kaç olmalı
- türknet kurulum ücreti
- turknet modem iade
- türk telekom upload hızı
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- statik ip nedir
- türknet fiyat listesi
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X