Şimdi Ara

sürekli uzun farları yakanların amacı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Yaya geçidinde durup, yayaların geçmesini beklemek.
    2-Karsidan araç gelince uzun farları kısmak.
    3-Sol şeritte iken arkadan araç geldiğini görür görmez sinyal vererek sağ seride geçmek,ona yol vermek.
    4-Serit değiştirmelerde,dönüşlerde sinyalleri kullanmak.
    5-Ozellikle yoğun trafik olan yerlerde, park yapacağın zaman dörtlüleri yakmak.

Düşünsenize herkesin böyle araç kullandığını.Ama bizim millet anlamaz.Tum yollar kendinin sanar,en iyi araç onun aracıdır,herkes ona yol vermek zorundadır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamların anneleri ile sorunları var bence o saygıdeğer annelerini sevseler bunu yapmazlar
    Not: hiçte ağır olmadı efendim keşke daha ağır şeyler yazabilsem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim aklıma daha önceden gelmişti hatta arka sis farının düğmesine uzun far ampulü bağlayıp arka camın oraya tutturup uzunla, ayarsız farla gelene, abuk subuk makas atıp tampon yapanı kör etmek için bir düzenek düşünüyordum.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Cennete giden yol arkadaki için

• quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

Yemin ederim aklıma daha önceden gelmişti hatta arka sis farının düğmesine uzun far ampulü bağlayıp arka camın oraya tutturup uzunla, ayarsız farla gelene, abuk subuk makas atıp tampon yapanı kör etmek için bir düzenek düşünüyordum.
    daha guclu bir duzenek yap

• Bu tür insanlar bana eski otoda aynanın altındaki mandalın karartmaya yaradığını öğretti. Karşıdan gelen arabanın farları göz alıyorsa uzunları yakmanın faydalı olduğunu gösterdi. İçimden en uzun kombinasyonlu küfür etmeyi geliştirdi. Açın o sisleri uzunları. Ne varsa açın..
  • AFL olmayanlar yolu görebilmek için yapar
  • Bazen unutuluyor dörtlü veya karşıdan geliyorsa sellektör yapınca cogu kapatıyor genelleme yapılacak kadar cok hata yapan yok bence bu konuda 3-5 tane dengesiz var bunu yapan. Asıl kızmamız gereken aracın orjinal ampullerini değiştirip yan sanayi boktan ampül takıp milletin gözünü kanatan soyuna sopuna küfür ettiren mallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umgaca

iş yerinde bi bayanın söylediğini aktarıyorum, "kadranın olduğu yerin renkli renkli yanmasını seviyorum, sis farı uzun falan çok hoş duruyor." dedi

bende arkandan çok renkli küfürler yersin dedim ama umurunda mı acaba ?
  • 9gag'te gördüm adam arkaya eklemiş ya da ekletmiş, yazıda ise '' uzunları kapat yoksa bende açıcam yazmış ''

forumun yapmak istediği, gerçi burda böyle yapsak yine trafiği tehlikeye atmak ve modifiyeden ceza gelir.

sürekli uzun farları yakanların amacı nedir?
  • 1-uzun farlar
    2-sis farları
    bu ikisinide sürekli açık bırakanlara iyi saydırıyorum hoş umurlarındamı bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

9gag'te gördüm adam arkaya eklemiş ya da ekletmiş, yazıda ise '' uzunları kapat yoksa bende açıcam yazmış ''

forumun yapmak istediği, gerçi burda böyle yapsak yine trafiği tehlikeye atmak ve modifiyeden ceza gelir.

konuyla belki ilgisiz olacak ama bu 8 ve 9 lu sitelerden hangileri avrupali neo nazilerin mekaniydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Draken 24

konuyla belki ilgisiz olacak ama bu 8 ve 9 lu sitelerden hangileri avrupali neo nazilerin mekaniydi?

Alıntıları Göster
    rakamli site bilmiyorum yazdığın tarzda, stormfront gibi bir şey heralde ama öyle sitelere takılmıyorum ben. 9gag ise twitter ve instragramda gönderileri paylaşılan bir site, çoğunlukla komik ya da eğlenceli paylaşımlar yapılıyor.

benim profili gören çoğu kişi ırkçı '' white supremacist '' dazlak kafalı ve swastikalı biri gibiyim sanıyor ama alakası yok, 10 yıldır foruma üyeyim ve profilim uzun süredir bu halde, genelde oyunlarda ( wow gibi online ya da rpg oyunlarında ) paladin / knight / death knight gibi hem defansif hem ofansif olabilen class seçerek oynadığım için isim böyle.

• 1. Bu foruma gelip bu yazdiklarimizi okuyamayacak kadar kiro olan egitimsiz cahil grup olduklarindan biz ne kadar dert yansak bos.
    2. Egitim kalitesinin zamanla cok dustugunun ozellikle geceleri uzunu yakip gitmemesi gerektigini hicbir zaman kabul etmeyecek kadar kiro cahillerdir.
    3. Bu kirolarin cogalmasinda en buyuk kaldiraçta egitimsiz veya sorumsuz elektrikcilerdir.
    ZİRA ASLINDA BIZIM UZUN OLARAK GORDUGUMUZ FARLARIN EN AZ YUZDE 50 Sİ ASLINDA KISADA YANAN AYARSIZ SIMSEK ETKILI ZENON FARLARDIR.

4. benim hayalimdeki dusuncede ise avm binalarinin dis yuzeyini yere yerlestirilerek kurulan civali simsek etkilinin tanrisi kadar guclu aracin arkasina 2 adet koymak.
    Bunuda port bagaj citalari arasina yerlestirecegim.
    Sahan gokbakarin dedigi gibi saldinmi everest. Icerden dugmeyi saldimmi arkadaki kirocan everest :-))))

Oglum bizler egitimli insanlariz bu barbar egitimsiz kirolara karsi maglup olmamak icin bence herkes boyle bir cozume gitmeli.
    Yani medeniyetin ilkel kavme karsi galip gelmesi lazim.
    Birde su soz her zaman hosuma gidiyor
    Bu ulkede namuslularda en az namussuzlar kadar cesur olmalidir.

• Abarti olursa sağa çekiyorum.arkasina geçip orjinal led farlari dayadımi beyni aydinlaniyor adamin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bu anı bekliyordum

Bunun bir benzerini off road aracında gördüm.
    Tepe lambalar arkaya dönük yanıyordu. Adamın bildiğin arkada da uzunları vardı.

• Ne yazık ki görgüsüzlük trafikte hat safhada.

• kulak çınlatması
  • E-5 te uzun,sis ne varsa yakan tipler var. Amaçları ne dersen bir amaç oldugunu düşünmüyorum. Maalesef ülke insanının kalitesizliğinin, cehaletinin sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 22 Ocak 2020; 8:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

annelerine bir hayr duası okutmak istiyor olabilirler
    okuyalım o zaman hocam,yavaşlayıp geçmesine izin veriyorum ,açıyorum uzunları ne yaptığını anlıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.