Şimdi Ara

sürekli uzun farları yakanların amacı nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 Ocak cuma günü saat:08.30 sıralarında Fenerbahçe üniversitesi önündeki kavşaktan geçen 68 plakalı beyaz Passat! uzun kısa park sis ne varsa yakmıştın ya hani eğer okuyorsan o gün orada bulunan herkes anneni bayağı bir uzun andı...

• bende benim araç çok alçakta her aracın lambası gözümü alıyor diyordum ama gerçekten millet hep uzunlarla gidiyor, bende araçlar tam yanıma gelince patlatıyorum uzunları :)
  • uzun yolda uzunları acanları kastetıyorsan karanlıkta yol bosken onumu gormek ıcın bende acarım karsıdan araba gelınce kapatır bıtınce tekrar acırım. ama yogun akan bır trafık varsa zaten ondekı araclarda yolu aydınlattıgı ıcın uzuna ıhtıyac zaten duymazsın. sehır ıcı kullanımlarda uzun acanları kastedıyorsan onlar zaten uzundan zıyade sacma sapan led far takıp ınsanın gozunu kor edenler.
  • ruh sağlığı yerinde olmayan ayrıca zeka seviyesi düşük insanlardır. amaç da bir zeka gerektirir, dolayısıyla bunların amacı yoktur. sürekli sis farlarını yakanlar, egzoz patlatanlar, makas atanlar gibi.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    sürekli uzun farları yakanların amacı nedir?

Yazıda : Sen uzunları yakarsan, bende yakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

rakamli site bilmiyorum yazdığın tarzda, stormfront gibi bir şey heralde ama öyle sitelere takılmıyorum ben. 9gag ise twitter ve instragramda gönderileri paylaşılan bir site, çoğunlukla komik ya da eğlenceli paylaşımlar yapılıyor.

benim profili gören çoğu kişi ırkçı '' white supremacist '' dazlak kafalı ve swastikalı biri gibiyim sanıyor ama alakası yok, 10 yıldır foruma üyeyim ve profilim uzun süredir bu halde, genelde oyunlarda ( wow gibi online ya da rpg oyunlarında ) paladin / knight / death knight gibi hem defansif hem ofansif olabilen class seçerek oynadığım için isim böyle.

Alıntıları Göster
    avatar ve nicke yeni dikkat ediyorum templar olduğunu yeni gördüm benim hatırladığım kadarıyla yeni zelanda da milleti kurşuna dizen adam öyle bir siteye yazıyordu 8 chan mıydı 9 chan mıydı, 8 ve 9 oradan dikkatimi çekti dedim bu da mı dazlakların yazdığı sitelerden.. kaldı ki öyle bir siteye yazsan bile o kafada olduğun anlamına gelmez sadece merak ettiğim için sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draken 24 -- 22 Ocak 2020; 11:10:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

uzun yolda uzunları acanları kastetıyorsan karanlıkta yol bosken onumu gormek ıcın bende acarım karsıdan araba gelınce kapatır bıtınce tekrar acırım. ama yogun akan bır trafık varsa zaten ondekı araclarda yolu aydınlattıgı ıcın uzuna ıhtıyac zaten duymazsın. sehır ıcı kullanımlarda uzun acanları kastedıyorsan onlar zaten uzundan zıyade sacma sapan led far takıp ınsanın gozunu kor edenler.
    yok uzun yolda değil şehir içinde oluyor. arkadan gelen arabanın uzunları yanıyor böyle A takımı ayakları gibi falan.. Artistliğine yaktıklarını biliyorum ve dikiz aynasında görünce bayağı bir küfür ediyorum ama yine de acaba bilmediğim bir faydası olabilir mi dedim, birisi dedi tünele girerken otomatik far yok faydası bu falan ama böyle düşünüp de yakanlar herhalde 100 kişide 1 falandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draken 24 -- 22 Ocak 2020; 11:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draken 24

yok uzun yolda değil şehir içinde oluyor. arkadan gelen arabanın uzunları yanıyor böyle A takımı ayakları gibi falan.. Artistliğine yaktıklarını biliyorum ve dikiz aynasında görünce bayağı bir küfür ediyorum ama yine de acaba bilmediğim bir faydası olabilir mi dedim, birisi dedi tünele girerken otomatik far yok faydası bu falan ama böyle düşünüp de yakanlar herhalde 100 kişide 1 falandır

Alıntıları Göster
    dediğim gibi onlar uzun acan degıl ayarsız led takanlardır. Uzun gibi insanın gozunu alıyor bende cok dek gelıyorum

• Antor kullanıcısına yanıt
    Düşman başına, onu yakarsa kan çıkar heralde

• Bir gün trafikte biri yakmış. Sokak arasındayız. Cami da açık. Ben de açtım. yanından geçerken "amca napiyon kör edeceksin insanı ya" diye bağırdım adam bir afalladi beni arıyordu kim konuştu der gibi bakınıyordu. Tabi durmadım kaçtım belli olmaz yurdum insanının sağı solu.

Sellektor yapıyorum kapanmıyor ben de açıyorum bundan sonra.

Yer: sıradan bir güneydoğu ili

Bir de şu yeni nesil bixenon bilmem neler var çok göz alıyor selektör yapıyorum meğer adamda kısalar açıkmış öyle dumur olduğum vakalar da var.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Fluence'a selektör atınca bende böyle oluyorum.Krom egzoz ucu değil metal yansıtıcı koymuş adamlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.