Şimdi Ara

Sürekli yasuo oynayanlar gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 130 civari hero varken neden bunu oynayip duruyorsunuz her maç yasuo görmekten sıkıldım artık cidden bayıyor.Internet kafelerde görüyorum ve yasuo oynayanlarin cidden yas ortalamasi yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çümki çool + anime krkteri .dd sjsjsjsj :)
  • çünkü tek atıyooooooooo :d

• "Zıplatcak bişeyler alın Yasuo alcam ^^"
  • Silver veya Bronze olduğun içindir
  • Yoo hep yasuo değil zed de alıyom pampa.

• Yasuo Zed Leesin =))
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Diamondim ve yan hesapta oyun atarken yasuo görüyorum gold hesapta

• E atmasını biliyorsa sıkıntı büyük

• Belli bir yere kadar karşısında oynamasını bilmiyor aynı şey darius illaoi lb lee sin ve vayne de geçerli bunların hepsi ezilebilir ama adamlar bilmiyor haliyle bunlarda za xd demek için pickliyor midde talon dışında ad görmekte hiç hoşuma gitmiyor.
  • Çünkü Yaşuyo teq atıyo q ile manası yok kalkanı var saçı uzun yakısıklı yaşuyo oynayınca bende yakışıklı oluyom kızlar bana bakıyo hep döner bıçağıda var milli saldırı silahımız bi mehteran çalamıyor onun yerıne flüt öttürüyor yani yaşuo > tüm çarlar
  • Güzel hero riven rengar yasuo vayne oynamasını bilenlere taşına potansiyelleri yüksek herolar

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Çünkü Yaşuyo teq atıyo q ile manası yok kalkanı var saçı uzun yakısıklı yaşuyo oynayınca bende yakışıklı oluyom kızlar bana bakıyo hep döner bıçağıda var milli saldırı silahımız bi mehteran çalamıyor onun yerıne flüt öttürüyor yani yaşuo > tüm çarlar

İstemsizce çocuk sesiyle okudum

• 2 Gün önce zed oynamıştım karşida yasuo vardı oyunu bayaği bi uzattık herkez ful build oldu ben dahil yasuo ya ne zaman ulti atsam tek q atıp tekliyordu beni :D hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım o kadar zırh delme girmeme rağmen yinede teke gitmesi gerçekten garip geliyor geçen sezon başlamış olmamdan kaynaklıda olabilir, yeni oyuncu olduğum için belki tecrübeden kaynaklıdır diye yorumladım ama böyle birşey karşısında şaşırdım. Yasuo oynayanların gerçek anlamda oynayanlardan bahsediyorum hakkını veriyorlar.
  • 1kk yaşam var

• Cunku tek itemle tekleyebilmek <3

• Tankasuo oynuyom yumqi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sürekli yasuo oynayanlar gelebilir mi?
  • Mahfolmuş dışında tüm buildlerini gördümde bunuda ilk kez gördüm yani :) Tebrikler.
  • Son 5 maçtır denk gelmiyor, nazar değmez inşallah
  • One trick pony Yasuo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.