Şimdi Ara

Sürekli yasuo oynayanlar gelebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 yaşındaki çocukların tek atmak amaçlı aldığı hero. Genellikle feedliyolar zaten.
    Bkz ; master yi , zed , rengar
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Suriye!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Suriye!!

Korimiamiya con ! (Ultisini atarken böyle bir şey söylüyor ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 6 Nisan 2016; 20:50:58 >
  • Toy renektonnnnn
  • Bende çok oynarıım nedeni ise. Zevkli abi takılıyon kafana göre karşısı senden korkuyor , hero seni çok zorlamıyor , birazda iyi oynuyorsan karşısı kurnaz değilse . =free win
  • 0-10gidip 30cu dakikadan sonra 2 normal atakla adam kesmek cok buyuk yetenek yasuo anca normal oyunda oynarsin rankedda karsi jung low degilse yasatmaz

• Allah Allah sizin ne alıp veremediğiniz var bu heroyla gayet zevkli ve op isteyen oynar istemeyen oynamaz başkasının ne oynayacağı sizi mi ilgilendirir ben oynuyorum gayette güzel oynuyorum.

• Başkasının benim oyun zevkimi yerle bir etmesi beni ilgilendirmiyor dogru evet haklısın

• mana yemiyo ve tek atıyor
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    Dostum Yasuo'ya karşı zed oynuyorsan ve oyun sonunda kesemiyorsan , karşı tarafın çok iyi oynadığından değil , Muhtemelen sen ona girdiğin zaman , pasifi + kanasusamışı + cıvalı kuşağı olması %90 bi ihtimal. Etrafında minyon , orman kampı varken yasuo'ya ulti atmak yapacağın son şey olsun. Mümkünse cıva olan yasuo'ya da çok önde değilseniz u atmayın , atıcaksanız da duvarını ya da pasifini , 2 sinden birini mutlaka harcatın öncesinde.

Birşey daha , u attığında gölgenin düştüğü an %90 e atar yasuo. ve bu da orta seviyede zed oyuncularının q'larından kaçmak için birebir. q kaçıran zedde tekleme diye tabir ettiğimiz olayını yapamaz( 2-3 level fark , 1-2 item fark yok ise)

Laning Phase için tavsiye istersen de yasuonun en zayıf olduğu an , hortumunu yeni attığı , pasifini kaybettiği ve etrafında minyon olmadığı için mobil olmadığı zamandır.
  • Zevk alıyom kafam dağılmış oluyo

• dommann D kullanıcısına yanıt
    Buildi söyliyim; YASUO > Yoomu , Statik, Ebedi, Üçlü Kuvvet, Kanasusamiş, Dominik Efendi
    ; ZED > Youmu , Draktharr, Kanasusamış, Malmortius, Dominik Efendi, Mahfolmuş ( Sırf Yasuoyu kesmek için Aldım bunu Ayakkabıyı Satıp )

LVL Farkı yoktu Ama Normal Oyundu 29/11/17 Giden Bir Yasuoya Karşı :) 17/12/11 Giden Bi Zed.. Adama Penta attırdılar ondan sonra tutamadık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1m1a1z1b1s

130 civari hero varken neden bunu oynayip duruyorsunuz her maç yasuo görmekten sıkıldım artık cidden bayıyor.Internet kafelerde görüyorum ve yasuo oynayanlarin cidden yas ortalamasi yerlerde

Onceki mainim udyrdi fakat normal oyunda trainleyerek yeni mainimi yasuo yaptim. Fena oynamadigimi dusunuyorum fakat hala kendime cok guvenmedigim icin rankedde oynamadim. Ozet: 140k yasuo var hic rankedde oynamadim. Oynamasi cok zevkli oyun yapmasi kolay. Ligim dia 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamasını bildiğim için alırım genelde. zed yasuo falan aldığım zaman rakiplerim direk bi rahatlama moduna giriyor. oo noob diyolar sonra doğrayıp gönderiyorum.
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    İşte işin mantığı şurada , yasuoyu w ile oyun yapmadan damage yemeden kesmeye çalışırsan büyük ihtimal 2-3 q ile ölürsün o buidle

ayakkabıyı da satma
  • Güçlü şampiyon aslında, ama karşıya gelmesini istiyorum, iyi de oynasa yapabilecekleri senin yeteneklerinle kısıtlanıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.