Şimdi Ara

Sürekli Yeniden Başlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarıma bundan 1 ay önce format attım. Driverlar dahil herşeyi kurdum.Daha önce olmazken pes 13 e girdiğimde ve ya chrome'da gezerken bi anda yeniden başlıyor ve bazen açılmayıp geri yükleme yapmamı istiyor pc.Son 2 haftadır kurduğum programları silip yerel disk c ve d deki yeri arttırdım ve sorun kalmadı gibi oldu . 1 - 2 gün önce pes 16 yükledim oyuna girip maça girdikten sonra yeniden başlıyor bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

• up
  • up işe yaramaz vakıt kaybı, pc ısınma gıbı bır problemden oturu kendını korumak adına reset atabılır bır dıgerı yukledıgın oyun ıcındekı grafık motoru duzgun omadıgı ıcın ekran kartın reset attırabılır farklı bır oyun ve farklı bır ekran kartı drıverı deneyebılırısn
  • Shadow515 S kullanıcısına yanıt
    Makinen çok ısınıyordur.Sistemi kurtarmak için resliyordur otomatikmen. Resetlemesi gayette sağlıklı birşey. Benimde başıma geldi aynı olay. Oyunlarda kapanıyordu windowsu tekrar başlatıyordum. Isınmadan kaynaklı, sistem kendini kurtarıyormuş.Çok fazla zorlayıp ekran kartını yakma derim.
  • hararetten kaynaklı temizlik termal macun temizliği
  • Shadow515 S kullanıcısına yanıt
    işlemci fanı çalışmıyor ola bilir kasanın içine bak bakayım fan dönüyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow515

Masaüstü bilgisayarıma bundan 1 ay önce format attım. Driverlar dahil herşeyi kurdum.Daha önce olmazken pes 13 e girdiğimde ve ya chrome'da gezerken bi anda yeniden başlıyor ve bazen açılmayıp geri yükleme yapmamı istiyor pc.Son 2 haftadır kurduğum programları silip yerel disk c ve d deki yeri arttırdım ve sorun kalmadı gibi oldu . 1 - 2 gün önce pes 16 yükledim oyuna girip maça girdikten sonra yeniden başlıyor bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

İşlemci fanını deiştir stok fan takılı ise zaten degiştirmen gerek sorunun çözülmesse ekran kartının ısınmasındandır Core Temp indir önce işlemciye bak bi ısısı normal mi sonra gpu z indir ekran kartına bak hadi kolay gelsin fazla ısınan sorunlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgiler için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.