Şimdi Ara

Süresi bitmiş pasaporta amerika bileti alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın amerika için kendime bilet alacağım 18 yaşından küçüğüm, 10 yıllık amerika vizem var. ancak pasaportumun süresi 2010'da bitmişti.şuan bilet fiyatları baya ucuz yaz için kardeşime aldık babam sanada alalım dedi, bana kafama takıldı. pasaportu kesin yenileyeceğiz ancak yenilemeden pasaport süresi bitmiş, geçersiz pasaport ile internetten amerikay chicago'ya bilet alabilirmiyim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport olmadan yurtdısına cıkamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hic pasaportun olmasadahi biletini alirsin lakin bilet saati geldigindde elinde pasaportun yoksa ucaga göremezsiniz

• furkan15826 F kullanıcısına yanıt
    5 lira vereyim konuyu oku, pasaportum var zaten süresi geçmiş. Şimdi bilet fiyatları ucuz diye bilet alıcaz. bileti hazirana alıcaz, pasaportu 1 aya alıcam
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Ya normal uçuşlar için olabilir ama amerika hocam, bilet alırken VİZE bilgileride istiyor. benim pasaport var, vize var. sadece pasaportun süresi geçmiş olay bu. onuda uzatıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: y8igit

5 lira vereyim konuyu oku, pasaportum var zaten süresi geçmiş. Şimdi bilet fiyatları ucuz diye bilet alıcaz. bileti hazirana alıcaz, pasaportu 1 aya alıcam

Asıl ben sana 50 lira vereyimde google a sor. O nasıl bir üslup utanmıyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junkie05 -- 23 Şubat 2014; 21:01:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Junkie05 kullanıcısına yanıt
    Bi zahmet konuyu okuyun, googlede böyle bilgi bulamadim

• Pasaportu yenilersin ancak numarası farklı gelir. Uçak biletini aldığın eski pasaportu da yolculuk ederken yanında götürürsün, sorarlarsa gösterirsin.

Aynısı mayıs ayında başıma gelecek, sorun olacağını sanmıyorum. Bilen 1-2 kişiye sordum onlar da öyle dedi.
  • Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.