yok iflas etmez zarar da etmez sen ayakta tutarsın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 6 Mart 2021; 17:56:48 > |
Bildirim
yok iflas etmez zarar da etmez sen ayakta tutarsın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 6 Mart 2021; 17:56:48 > |
Tavsiye ürün var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu işi nasıl yapıyosunuz abi? tek tek email şifre kopyala bak falan sonra satışıyla uğraş. seninki bişey değil zaten de 3000 hesap çeviren adam var. kupon alıyorum yıllardır ama bu işi yapanları hiç anlayamadım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Mart 2021; 22:35:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
happy center da 3kg çaykur filiz 60a gelir. migros kargo operasyonunda da geçtiği için oradan da alınır bişeyler |
|
Ne alıyorsunuz çaydan yağdan başka forumdaşlar? |
Çinli işte. Yayılmacı politikaları her alanda devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 7 Mart 2021; 9:15:20 > |
Zehirli ok atıldı :)) Hocam onun için indirim günlerini bekliyorum 2 gün sonra olacak :) Belki nasipleniriz :) |
|
|