Şimdi Ara

süresi doldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
13.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Arseyus

Böye bir şey olacaksa en azından şu kadar kuponla sınırlıdır ibaresi olsa daha iyi olur.

Şimdi dolar yüzünden veya istediğimiz ürün indirimde değil die bekliyorken evdeki bulgur mevzusuna dönmesin  

bilinç altımıza işlemiş hocam, her tanımlamada acaba silinir mi hemen kullansam mı diyorum. geçen de 150/50 tüm kategorilerde geçiyordu, sonra onlar silindi ama geçerliyken sipariş verip iptal edenlerin çeklerine bişey olmamıştı

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Yanlışım yoksa değişiklik yapma hakkını saklı tutar die bir ibare var ona baz alarak zarar gördüğü an işlem yapıyor olabilirler.

Bir ara 100/40 gelmiş son güne bıraktım ve aldığım ürünü iptal edince 2 gün uzatma süresi vermişti.

Bu sürede kuponu unutmuştum ve kupon haliyle günü geçtiği için iptal oldu.

Aynı ay içerisinde aynı kopun tekrar geldi.

Böyle bir güzellikte olabiliyor bazen.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Galiba bu kez biraz daha fazla yüklemişler. Çek satışta kupon fiyatları düşer sanırım.

• 20 civarı hesaba baktım, 1 tane bile olmayınca diğerlerine de bakacak motivasyonum kalmadı.. önceden daha çok kupon geliyordu hesaplarıma bu sene 1 kere bile kupon yüklenmedi, ben de alışverişi tamamen kestim kupon yoksa alışverişte yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Kesin en son 1 ay kadar önce alışveriş yapılan hesaplara mı gelmiş?

hocam

ocak ve şubatta sadece tek alışveriş yaptığım hesaba

mobil 40/100 gelmiş

en azından bende durum böyle yani

yine aynı hesaba 50/150 t.man ve milla gelmiş

*****************************************************************************

ayriyeten 24 ekimde sadece hızlı market alışverişi yaptığım hesaba da seni özledik 40/100 gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Mart 2021; 22:9:13 >
  • 60 hesap 1 adet 100/40 mobil ve 1 adet 50/25 market kuponu gelmiş. haber verdiğiniz için teşekkürler. Hesaplar 2021 yılında ocak ayı içerisinde alışveriş yapılmış hesaplar.

• Sonunda bana da kupon çıktı hayret. Teşekkürler bilgilendirme için hemen kullandım.

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Aracın varsa, bakım zamanı geldiyse motor yağı alabilirsin. Tosla ile de 25 iade güzel kombin olabilir.

Selametle, saygılar.
  • Beyler bu dolap 50/25 i satıyorlar sürekli Çek satışta nasıl yapıyorlar bilen var mı

• İnterest kullanıcısına yanıt
    Bana bildirim gelip duruyor 25 liran bizden 50 liran bizden diye bir kez girdim yanlışlıkla dolap şeysine trendyol içinden ayrı uygulaması var mı bilmiyorum.

İlk girişte ilk alışverişte falan veriyor sanırım.
  • gultekin05 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah aynen tosla da kullanıp tada tavuk 135*2 gr konserve döşedim
  • daquied kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler ilginiz için bende 4 hesabıma gelmiş kullandım ama bu adamlarda sınırsız resmen

• İnterest kullanıcısına yanıt
    E açıyorlar sürekli. Çerez temizliyordur vs. 10 denemesine 5 gelse yibe sınırsız adamlar için. 1 lira gelecek diye 25 hesap açar oradaki arkadaşların amacı o. DH ölücüsü diye boşuna demiyorlar.
  • Adama bak sen 20 hesabına gelmemiş de diğerlerine bakmamışmış.Artık kaç hesabı varsa ?
    Önceden çok geliyormuş; ama artık kupon gelmiyormuş.Bu arada soygununa yardımcı olmadığı için Trendyoldan da alışverişi bırakmış.

Ondan sonra Ülke ilerlemiyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 6 Mart 2021; 0:15:19 >
  • 2 tane 100/50 (kullandim) 1 tane (50/25) gelmis 3 hesapta da alisveris yapalı cok oldu
  • benimde 7 hesapda tık yok. uzun zamandır alısveris yapmadigi. hesapda var yeni alisveris yapilmis hesapda var. neye gore veriyorlar bu kuponlari hic biomiyorum. Tamamen şans işi sanırım...

• Trendyoll milla 150/50 her urunde geciyomu bi ara oyle bi konu vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailede 3 hesap var. üçü de kullanılıyor aktif olarak. kendi hesabımda son 5 ayda 4000 tl civarı sipariş vermişim ve tek bir kupon bile yok. hepsiburada sonrası trendyol defteri de kapandı benim için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.