Şimdi Ara

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes ben omer musaıt oldugun bır gun gel halledelım o cekmeyı sorun degıl
  • Kampanya Amaçlı Her Marka Aracın Lastik Değişimi Ücretsizdir
    Daha Önceden Balans Ücreti Alınıyordu
    suanda tum marka aracların lastık degısımı ve balansından hıcbır ucret almıyoruz
    Tum ankaraya duyurulur
    Yogun olacagından dolayı 0533 493 37 36 - 0312 207 77 37
    Randevu almanızı rıca ederız

Başayar Otomotıv
    Ankara Şaşmaz sanayı sıtesı gırısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

quote:

Orijinalden alıntı: omr.clskn50

Sen Gel Abıcım Senın ıcın ozel onuda ucretsız yapacaz

hocam bak masaj yapmak zorunda kalırsın bekir bu suyunu çıkartır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü saat 14:00 gibi gittim yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Hizmetten dolayı çok memnun kaldım. Güler yüzlü personel de cabası. Herşey için teşekkürler

• Çok ilgililer ve randevu ile çalışıyorlar. Yarın sabaha randevu aldım. Reklam/Tanıtım dediğin böyle olmalı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sadece müşteri kazancı olur
  • Bende bugün değiştirdim lastikleri. Ömer Bey'e ilgisi ve bize bu kampanyayı sunduğu için teşekkürler.

Bunlar güzel şeyler, umarım diğer firmalara da örnek teşkil eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omr.clskn50

Kardes ben omer musaıt oldugun bır gun gel halledelım o cekmeyı sorun degıl

Eyvallah,şehir dışındayım şuan Ankara'ya uğradığım zaman uğrarım yanına.
  • Kampanya Amaçlı Her Marka Aracın Lastik Değişimi Ücretsizdir
    Daha Önceden Balans Ücreti Alınıyordu
    suanda tum marka aracların lastık degısımı ve balansından hıcbır ucret almıyoruz
    Tum ankaraya duyurulur
    Yogun olacagından dolayı 0533 493 37 36 - 0312 207 77 37
    Randevu almanızı rıca ederız

Eskı Kıslık Lastıklerınızı Getırıyorsunuz Yazlıkları Sokup Kıslıkları Takıyoruz
    Yenı kıslık lastık satısımız vardı
    Starmaxx Lastık Bayı

Başayar Otomotıv
    Ankara Şaşmaz sanayı sıtesı gırısı
  • omr.clskn50 kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız kampanya çok başarılı. Tebrik ederim ve iyi çalışmalar dilerim. Keşke İstanbul'da buna benzer kampanya yapan bir yer olsa.Takdir ettim

• Bugün öğlen randevusuyla gidip aracımın lastiklerini değiştirttim ve 45 lira karşılığında da rot ayarı yaptırdım. Ömer beye teşekkür ediyorum, kendisi çok ilgili ve hoş sohbet. Kampanya da çok başarılı olmuş.

Bundan sonra lastik ve balans işleminden ücret bile alsalar yine kendilerini tercih edeceğim zira mahalle lastikçileri gibi işlem esnasında beklerken dışarıda soğuktan donmuyorsunuz, showroom katında TV, WiFi, gazete, sınırsız çay kahve ikramı var ve eğer öğlen gelirseniz ücretsiz öğle yemeği de veriyorlar. Daha ne olsun ki?

Önceki mesajlardaki çamur atanlara bakmayın, böyle güzel bir fırsatı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_root -- 6 Aralık 2017; 16:22:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki yoruma tamamen katılıyorum. yine de yorumumu yazayım. sözkonusu firma ile hiç bir bağım yok. sadece buradan gördüğüm için kampanya dahilinde lastik değişimi için gittim.

dün randevu alıp lastiklerimi değiştirdim. biraz geç kalmama rağmen sorun etmediler. 1 saatte değişim yapıldı. o sırada bekleme salonunda bekledim. ıhlamur ikram ettiler sağolsunlar.

hiç bir ücret istenilmedi. sipob değişecek vs. bir durum olmadı. tamamen reklam ve tanıtım amaçlı bir kampanya. bilmeden etmeden çamur atmamak lazım.

normal lastikçiler gibi sıra beklemek yok, soğukta beklemek yok üstelik tanıtım amaçlı ücretsiz. imkanı olan bu kampanyayı kaçırmasın derim.
  • Ucretsız Lastık Degısımı ve Balans Kampanyamız Devam edıyor

0312 207 77 49 Aziz Abay

nolu telefonumuzdan randevu alabılırsınız

Yerımız : Şaşmaz Sanayı Sıtesı Gırısı NO: 5
  • Cumartesi sabah 08.30 için randevu aldım.Cumartesi değerlendirmemi yaparım.
  • Ucretsız Lastık Degısımı ve Balans Kampanyamız Devam edıyor

0312 207 77 49 Aziz Abay

nolu telefonumuzdan randevu alabılırsınız

Yerımız : Şaşmaz Sanayı Sıtesı Gırısı NO: 5

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN
  • Kışlıklar sac janttaydı. Değiştirdim ama araç sola doğru çekiyor. Bunun kaynağı ne olabilir Ömer bey?
  • Yarın için randevu aldım. Değerlendirmemi yazarım. Yalnız sunu belirteyim randevu için aradığımda bile gayet naziklerdi. Sanırım kurumsal bir yer....

• merhaba,

265x30x20 kışlık lastik ihtiyacım var. çok pahalı 0 alamıyorum. sizin bir tavsiyeniz olur mu?
  • Ben sizin kampanyadan önce değiştirmiştim ama bu tutumunuz hoşuma gitti.

Kışlıktan tekrar yazlıklara geçerken eğer fiyatlandırma yaparsanız piyasanın altına fiyat verirseniz inşallah sizde yaptıracağım. Yine ücretsiz olursa ona zaten lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

merhaba,

265x30x20 kışlık lastik ihtiyacım var. çok pahalı 0 alamıyorum. sizin bir tavsiyeniz olur mu?

ilginç ebat
    sıfırı ne kadar
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    5-6bin tl civarı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.