Şimdi Ara

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bi mesajınızda yeni lastik 30 tl demiştiniz? Bu şekilde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes aynı şeyi yazmış, birebir aynı

Lastik değişti, üst kata çıktık, çay içtik, 1 saat sürdü, ilginç

• Arkadaşlar Batıkentte ikamet ediyorum Şaşmaz sanayi çok yakın evime. Gittim çok yardımcı oldular lastiklerimi 1 saatte çayımı içerek ücretsiz hallettiler. Ciddi ve disiplinli iyi bir müessese. Kaporta hasarı, mekanik, motor arızası ve bakımı yaptırılabilecek düzgün bir yer. İçerisi tıklım tıklım araba dolu tavsiye ederim. Aracım elektrikli olduğu halde değiştiler lastikleri. Patronları ile tanıştım ilgisini çekti aracım (DMA araba vesilesiyle) güzel bir yer.
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Öyle ama 1 saat sürdü, ben Osman usta ile sohbet ettim çayımı araç başında içtim. İnanılır gibi değil ama bunu isimlerini duyurumak için yapıyorlar ve böyle düzgün firmalara sahip çıkmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 16 Mart 2018; 23:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Herkes aynı şeyi yazmış, birebir aynı

Lastik değişti, üst kata çıktık, çay içtik, 1 saat sürdü, ilginç

Size ne lazımdı

• Hala devam ediyor mu

• 21.3.2018 Çarşamba günü saat 13:00 için randevu aldım.
    İzlenimlerimi burada paylaşırım.
  • Saat 11.00 için randevu almıştım. 10.45'de oradaydım.Önümde bir araba olduğunu,bitince benimkini alacaklarını söylediler.Çay,kek hatta şeker bile ikram ettiler.Saat 11.30'da da aracımı teslim ettiler.Güzel ilgili ve ciddi bir çalışmaları var.Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.
  • İstanbuldayım tutmayın geliyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cumartesi saat 9:30 randevu aldım işlemden sonra bende tecrübemi anlatacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buğra68 -- 19 Mart 2018; 13:13:2 >
  • evet devam edıyor
  • O kadar olumlu yoruma dayanarak bende randevu aldım.
    Adres olarak Şaşmaz'dan İstanbul yolu çıkışına gelmeden hemen önce olan yer midir?
  • Şimdi aradım bu hafta full dolu olduğu söylendi.

• Söz konusu yer Kia'nın eski yetkili servisi ve satıcısı. 2006_2009 yılları arasında 3 adet Kia almıştık oradan. Çok düzgün bir yerdi memnun kalmıştık. Artık Ankara'da yaşamıyorum. Yoksa uğrardım, süper kampanya.

• Bugün Başayar Otomotıvde lastiklerimi değiştirdiler. Öğleden sonraya sarktığı için sağolsunlar öğle yemeği ikram ettiler. Lastikleri değiştiren usta çelik sibop değişimi önerdi fakat ben istemediğim için değiştirilmedi.

Yemeklerini yedik, çaylarını içtik, lastikleri değiştirdiler ve tek kuruş istemediler. Bu güne kadar kendi yetkili servisimden bu kalitede bir hizmet görmedim. Çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 21 Mart 2018; 16:58:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz değişim ne zamana kadar geçerli? cumartesi çalışma saatleriniz nedir? 1 ay sonrası için kaç gün önce randevu almam gerekiyor?

• Bugün saat 13:00 da Başayar serviste lastik değişimi için randevum vardı.
    Saat 12:55 gibi servise giriş yaptım.
    Bekleme salonuna geçtim.
    Öğle yemeği yiyebileceğim söylendi ve yemek ikram edildi.
    Ardından çay ikramıda oldu. Teşekkür ederim.
    Sanırım servis çok yoğundu. Servisten çıkışım 14:30'u geçti.
    Yani 1,5 saatten fazla bekledim.
    Çıkışta Yazlık lastiklerimin iyi durumda olmadığı da söylendi.
  • Bugün benim de sabah 10 da randevum vardı. Ömer kardeşimiz güleryüz ile karşıladı. Ben kafeterya bölümünde beklerken çay ve kek ikram edildi. İlk defa oraya gittim, tahminimden de büyük bir yermiş. Bende kurumsal bir yapıya sahip işletme olarak izlenim bıraktılar. Kafeteryada çalışan çaycı ablaya kadar herkesin güler yüzlü olduğunu söyleyebilirim. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit
  • edit.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.